Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Serap nasılsın??

iyiyim canım sen nasılsın varmı yeni haberler sositososito

bana kalırsa bir değişiklik yok canım öyle olsa hiç aramazdı seni bence ki bunu yapanlar da var zaten...
okuduğuım kadarı ile geçenlerde süpriz yapmış mutlu olmuşsun ilgisiz olan insan neden yapsın ki bunları??
bence sen bu gece herşeyi ölç tart terazide tart hepsini ne nedir ne değildir diye sevse bunu yapmazdı sevmese böyle yapmazdı bak bakalım nee taraf ağır basıyor iyice düşün canım ve kesin net bi karar ver ondan sonra ama öyle bir karar ver ki asla üzülme gerisi için..
olumunekankayizsmile

Canım bende askerdeyken ayrılmak ıstemezdım ama cok yıprandım..
Evet askerim askerden önce izin alırdı herşeye beraber karar verirdik ama askerde izin alıncak bi durum yok zaten..
Askerdeki tek sorun ilgi konusu oldu..
Bunlardan bazen vazgeçmesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım..
Doğuda zorlu bir yerde asker ama psikoljisi bozuk değil..
Seviyorum ama bakalım çok şekerim ne olcak inan bılmıyorum..

Sağol mehserim ddüşünicem bu gece iyice bakalım yarın konurusz gene..
didemim noluo cnm yhaaaa olur mu askerde iken ayrılmakkk çok üzüldüm ben yaaa ohaoldumsmile

öyle oldu canım dayanamadım okumuşsundur belki o sebepten

sakın pişman olacağın bişiyi yapma bitanem bak şafağın yarı olduuuu sayılırr belki de olduuu askını askerden döndüğünde başkasının kolunda görünce üzülürmüsün bunun cvbını kendi içinde ver ve öle ayrıl benceee cnmmm hem bak askerde terk edilmekkk askerlerin için hiç ii olmuoo çok asker bu yüzden intihar etmiş sinir krizi geçirmiş cnmmm :sinifsinif:

canım sebebi vardır derken yanlış anlama yani ya çevresinde o an birileri olabilir
bulundupu ortam uygun olmayabilir tam olarak ne şartlarda bilemiyorum canım bunu hiö kendisine sordun mu önceden böyle değildin şimdi neden böylesin diye belki o daha iyi bir açıklama yapar

ay didoşum herkes akıl verio gibi olsun istemem ama yazık bu cocuk seni sevio belli arkadaşlarda cok güzel dile getirmişler zaten dedikleri gibi asker psikolojisi ve ortamının rahat olmadıgından sevgi sözcükleri kullanamıo olabilir.Bak arayıp yalvarmış resmen cocuk benimki böyle bişey yaparmı acaba die düşündüm şu an.Ben hiç ayrılmadım ondan yoklugumu hissttirmedm hep yanında olcama inanıo mesela ayrıldımda tepkisi ne olur aceba ay denesemmi bi en azından insan senin için ugraşıp ugraşmıcanı anlar bu durumda seninki seni sevioki ugraşıo senin için.Bide askerde terkedilmek ne kdr agırdır.eli kolu baglı orda şimdi.Deliriodur.Yapma etme cnm benim biraz sabır göster gelene kdr emin ol geldiginde kıymetini daha ii anlamış olcaktır.öptüm cok bebişim üzülmede

Kızlar sağolun düşünceleriniz ve fikirleriniz için..
Bu akşam iyice düşüncem yarın yazarım size..
O şu zamana kadar benden hiç ayrılmadı ama ben askerden önce 3-4 kez ayrıldım ondan o her seferinde çabaladı bırakma beni yapamam sensiz diye barışmak için uğraştı ve barıştık..
Bakalım kızlar ne olucak yazarım size gelişmeleri..

iyiyim canım sen nasılsın varmı yeni haberler sositososito

bende iyiyimm sağolasın
konuştuk anlaştık işte kaydirigubbakcemile3

didem kız bak çocuk aramış ne güzel şeyler söylemiş
bence güzelce bi düşün bakalım sen...
yazık kız askerdeyken daha çok üzülüyolar
:1hug:

Sormadım canım benim söylememle bişeyleri yapmasını istemiyorum böyle bi huyum var söyleyince yapılan şeyler değersiz geliyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…