- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.341
Serap nasılsın??
Anladım canım sana askerden önceki halini anlattım askerden önce her tel konuşmamızda seni seviyorum demezdi bazen derdi, kavgalarımız hariç aşkım hayatım laflarını kullanırdı..
Askerdeyken haftada 3 4 gün diyo aşkım hayatım kelimelerini diğer günler demiyo..
Sence askerde değişmiş mi bana olan ilgisi mehserim ben tam bi ayrım yapamıyorum kafam çok dolu..
didemcim ayrılmanıza üzüldüm daha geçen günler bir yazını hatırlıyorum aşkından bahsetmiştin çok iyidir ilgilidir benden habersiz biyere gitmez herşeye beraber karar veririz filan demiştin canım bunlar birçok kişinin imrendiği şeyler ve normal hayyatta böyle olan bir insanın askerdeyken bunlardan bazen vazgeçmesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum
bir de askerinin psikoljinin bozuk olduğunu yerinden memnun olmadığını arkadaşlarından ayrıldığı için üzüldüğünü yazmıştın ve bulunduğu yer olarak da stres altında
bütün bunların etkisi var canım bir kez daha düşünün canım 1.5 yıl önemli değil bence o da yanınıza bir kar olarak. bir deneyim olarak kalır sizin için ama aranızdaki sevgiye yazık ve askerde bitmesi beni üzdü açıkçası
bana kalırsa bir değişiklik yok canım öyle olsa hiç aramazdı seni bence ki bunu yapanlar da var zaten...
okuduğuım kadarı ile geçenlerde süpriz yapmış mutlu olmuşsun ilgisiz olan insan neden yapsın ki bunları??
bence sen bu gece herşeyi ölç tart terazide tart hepsini ne nedir ne değildir diye sevse bunu yapmazdı sevmese böyle yapmazdı bak bakalım nee taraf ağır basıyor iyice düşün canım ve kesin net bi karar ver ondan sonra ama öyle bir karar ver ki asla üzülme gerisi için..olumunekankayizsmile
didemim noluo cnm yhaaaa olur mu askerde iken ayrılmakkk çok üzüldüm ben yaaa ohaoldumsmile
Canım bende askerdeyken ayrılmak ıstemezdım ama cok yıprandım..
Evet askerim askerden önce izin alırdı herşeye beraber karar verirdik ama askerde izin alıncak bi durum yok zaten..
Askerdeki tek sorun ilgi konusu oldu..
Bunlardan bazen vazgeçmesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım..
Doğuda zorlu bir yerde asker ama psikoljisi bozuk değil..
Seviyorum ama bakalım çok şekerim ne olcak inan bılmıyorum..
Canım bende askerdeyken ayrılmak ıstemezdım ama cok yıprandım..
Evet askerim askerden önce izin alırdı herşeye beraber karar verirdik ama askerde izin alıncak bi durum yok zaten..
Askerdeki tek sorun ilgi konusu oldu..
Bunlardan bazen vazgeçmesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım..
Doğuda zorlu bir yerde asker ama psikoljisi bozuk değil..
Seviyorum ama bakalım çok şekerim ne olcak inan bılmıyorum..
iyiyim canım sen nasılsın varmı yeni haberler sositososito
canım sebebi vardır derken yanlış anlama yani ya çevresinde o an birileri olabilir
bulundupu ortam uygun olmayabilir tam olarak ne şartlarda bilemiyorum canım bunu hiö kendisine sordun mu önceden böyle değildin şimdi neden böylesin diye belki o daha iyi bir açıklama yapar
Hoşgeldin cnmCanlarım nasılsınız?
tmm canım düşünicem iyicebende iyiyimm sağolasın
konuştuk anlaştık işte kaydirigubbakcemile3
didem kız bak çocuk aramış ne güzel şeyler söylemiş
bence güzelce bi düşün bakalım sen...
yazık kız askerdeyken daha çok üzülüyolar :1hug:
Hoşgeldin cnm
tmm canım düşünicem iyice
Hoşbulduk canım.
Tatlım bencede iyi düşün lütfen...
mck güzel hbrlerini bekliorz fıstık
yatıorum bende canlar ii gclr mucuk
mck güzel hbrlerini bekliorz fıstık
yatıorum bende canlar ii gclr mucuk
İyi geceler tatlım sizlere...
Benim uykum yok bu gece biraz tartıştık da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?