- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.381
Sormadım canım benim söylememle bişeyleri yapmasını istemiyorum böyle bi huyum var söyleyince yapılan şeyler değersiz geliyo bana..
canım canım canım hoşbuldum tatlımm naber dicem ama ayrılıklardan falan söz ediliyo noldu bakem...ümmücüm hoşgeldinnn..
geçiyo gözdecanımm daha çabuk emin ol datlum
kızzzzz ne azı beee ahh yawrum bnm nasılda avuturmuş beni,ii :sinifsinif: ama 110 günü devirdimmm ümmümmm yaaa gene de baya yol aldım demi kız :kedi:
canım canım canım hoşbuldum tatlımm naber dicem ama ayrılıklardan falan söz ediliyo noldu bakem...
tabi yavrum yaa ya hala 400 lerde olsaydın ya yeni başlıyo olsaydın 110 gün ne demek hayatım yaa azmı...kaydirigubbakcemile5
datlumm ballı gaymağamm benimmm.. bende çook özledim sizi yaa dedim bi girem şu nete kızlar ne alemde bakem dedim...
valla canım Allahım bozmasın ama ailelerden konu açılmazsa herşey çok ii gidiyo şuan sadece ikimiz olarak bakarsak hayata herşeyimiz mükemmel zaman geçtikçe daha ii oluyo herşey ama ilk zamanlar hiçe kolay deilsi malum asker kafası vardı hala... sizde ne var ne yok tatlım 60 lara düşebildinmi...
Ya kızlar size onunla olan herşeyi anlattım sizce beni gerçekten seviyormu ilgisizliğinden dolayı bunu soruyorum size.
Ya kızlar size onunla olan herşeyi anlattım sizce beni gerçekten seviyormu ilgisizliğinden dolayı bunu soruyorum size.
Müsait olduğu halde günde 1 kez arıyordu..
Haftanın 3-4 günü aşkım hayatım diyordu diğer günler demiyordu
Bu halleri ilgisizliği bu yüzden ayrıldım ümmü dayanamadım
maşallah size canım benim
atarsa, 55şafağım çok şükür ümmüm..
ya demin telde konuştuk kocamla,bunalmış,daralmış offfffff..
bitmesi lazım artık yaaaa,400 gün olduuuumafoldumben
saol cnm cvp yazdıgın içinBence deli gibi seviyookaydirigubbakcemile5
haklısın canım söylediklerindebana sorarsan seviyor sevmeyen insan ne diye arasın haftada 3 kez bile aramaz diye düiünüyorum ve sevmese senin ayrılmanı fırsat bilir ve tekrar arayıp yalvarmaz
ben böyle düşünüyorum didemcim
canım benim bu haller çok normal ama askerlik hiç kolay bişey deil düşünsene neden askerlik bi erkeğin hayatının en önemli yeri en önemli parçası erkeğin hayatındaki en büyük olay askerlik neden.... bunu bi düşünsene canım... orda bi şeye kafası bozuluyodur üstüne seni arıyodur öle oluyodur erkekler bizim gibi deilller her şekilde her koşulda aşkım meşkimle yaklaşmazlar bunu yapmazlar herkes bişeyler yaşıyo askerlik zamanında ende yaşıcaksın elbette ama sen ne kadar onun yanında olursan döndüğüne o kadar kıymetli olursun... hem ayrılıp barışmak ilişkiyi yıpratır özelliğini kaybettirir çocuk oyuncağı gibi ayrıl barış ayrıl barış o zman o istediğin ilgiyi yakınlığı göremezsin ondan ayrıcalığın olmaz ne kadar kavga edersen et ayrılmak olmaz eğer ayrılığı göze alıyosan onu yeterince sevmiyosun demektir seven insan ilişkisini kurtarmak için uğraşır bak o da sölemiş ssana hep ben barışmak istedim demiş bence sevgini bi gözden geçir tatlım boşu boşuna askerdeki çocuğada bunları yaşatma döndüğü zaman çok pişman olursun askerlikteki yaşadıklarını sana anlatınca...:1no2:
Amin canımm:Saruboceq:canım hayırlısıyla bitecek inşallah şurda ne kaldı ki hiç daralmayın
darısı kocamla bana inşallah
oyy maşallay canım beniiiiiiimmm tam bi buçuk ay kalmış yani altı haftacık bişeyy canım yaa zaman çabuk geçer inşallah ikiniz içinde...
o öle der tabi ne sıkıştırıyo şafak şuan onu bi bilsen kolay deil bütün bıraktığı şeylee geri kavuşcak daha şimdiden heyecanlanıyodur sabırsızlık diz boyu senin için bi zorsa ona on zor ayşşş sanki hala askerde gibi hisettim bi an Allahım sana şükürler olsun yaa...
Amin canımm:Saruboceq:
bu arada Fatmacımm,adın gibi çok şekermişsin arkadaşım,maşallah sana
sorma ümmüm,napcam ne dicem bilemedim..
çok da sinirli oldu artık yaaa offffff:bbo:
korkuom başına iş açıcak diye,allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?