Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende iyi olmaya çalışıyorum tertibim.benim askerim beni teselli etmeye çalışıyo şükür rahatı iyi (tabi doğru söylüyorsa).baksana geçiyo günler demi yaa

evet canım askere gitmemek için üni.yi bitirmemiş.beni tanıyınca bi an önce gitmek için dilekçe verdi.hocada dersten geçirmeyince 15 ay askerliği hak etti senağlama

evet canım askere gitmemek için üni.yi bitirmemiş.beni tanıyınca bi an önce gitmek için dilekçe verdi.hocada dersten geçirmeyince 15 ay askerliği hak etti senağlama

ahh nolcak halimiz canım 15 ay nasıl geçicek bakalım.. nasıl kızıyorum ben nişanlıma:mymeka: 3 yıl öss denedi olmadı artık bizim ilişkimiz ciddileşince aöf'ye kayıt yaptırdı bitircem dedi yok onu da bitiremedi nişan yapalım deyince artık askere gitmesine karar verdik nasıl zor geliyo yarabbim neden benden önce askerliğini yapmadın diye çok kızıyorum aşkımamafoldumben

tertibim napalım 15 bekleyeceğiz diye kaçırsa mıydık böyle mikemmel adamları hihoyyyt

hem küsmüş biraz ama arayamamasının nedeni o değilmiş eğitim varmış vakit bulamamış bu gün erken yatıcaklarımış 9 dan sonra yne arıcakmış öyle rahatladımki canım ya..

selam kızlarrr.....

benim karnısım çok hafif ağrıyor ama adet olamıyorum yaa sinir geldlii çok fena:gitme:

canım bndede polikistik over hastalığı var yumurtalığmda kist var yani ilaç kullanıyodum 1 buçuk senedir bu ay bırak bakalım nolcak dedi doktor bıraktım gecikti ya geçen ay 3ünde olmuştum vucut acayip sıkıntı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…