- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.741
ahh canım çok şükür bak eğitimleri var tabi,,almışsındır gönlünü rahatlarsın tabi çok zor her istediğimizde arayamıyoruz da..
canım bndede polikistik over hastalığı var yumurtalığmda kist var yani ilaç kullanıyodum 1 buçuk senedir bu ay bırak bakalım nolcak dedi doktor bıraktım gecikti ya geçen ay 3ünde olmuştum vucut acayip sıkıntı yaptı
geçmiş olsun mehser bilirim adet olamamayı canım bende de oluyo:/ a.s.
canım bndede polikistik over hastalığı var yumurtalığmda kist var yani ilaç kullanıyodum 1 buçuk senedir bu ay bırak bakalım nolcak dedi doktor bıraktım gecikti ya geçen ay 3ünde olmuştum vucut acayip sıkıntı yaptı
sağol datlum....
adet olamamak neysede ağrıları yok mu ahhh ahh düşüncesi bile fenalık geçirtiyorakannehir
canım bende çok şükür birşey yoktu doktora gittim doğum kontrol hapı verdi çok şiddetli ağrılarım oluyordu 9ay felan kullandım sanırım bu ay bırak dedi doktorum ağrı şiddetine göre tedaviye devam ederiz dedi...
ilaçları bıraktım diye vücut şaşırdı mı nedir sinir bastı bana da ya.
çok şükür eskiye nazaran hiç deneck kadar ağrı hissetiriyor ama olmuyorum geçen ay bende 4ünde olmuştum CADIARZU
evet canım ya elim kolum bağlı kalmıştım öyle zorki Allah kmseye yaşatmasın böyle bişeyi..
canım bende doğum kontrol kullanıyodum keşke bırakmasaydım ya.. bu ay yne başlarım
geçmiş olsun canımm ben de polikistik over'den şüpheleniyorum ya belirtileri ne bunun? bi de doktora gidicem artık da hangi bölüme gitmeliyim?
bnmde çok sancım olursa eskisi gibi doktara danışıp tekrar başlayacağım sanırım...
senin geçti mi rahatsızlığın??
bu arada özgecim gözün aydın canım yarin aramış...
birde kocaman geçmiş olsun fıstığım...
askerleriniz nerede şafak kaç bakayım söyleyin sırayala CADIARZU
benim aylarca adetim olmuyodu canım çok düzensizdi onun dışında fazla belirtim yoktu ama genel belirtileri tüylenme cildin bozulması sivilcelenme cilt yağlanması kilolu olmak adet düzensizliği gibi şeyler kadın doğum bölümüne gitmen gerek hayatım birde geç kalma kistler küçükken tedavi olursun ben geç kaldım 2 yıl kadar.. hormon bozukluğu oluyor bu hastalıkta
yok hayatım bu hastalık geçmiyor dedi doktor hayatının sonuna kadar kontrol altında olucaksın dedi
canım bir iki arkadaşım(!) çocuk olmasına engel dedi çok korktum ondan da gidemiyorum, yok dimi öyle bişey?canım korkma öyle büyük bişey değilki bu ama bu hastalıkta kilo vermek düzene sokuyormuş gerçekten
anammm nası bi hastalık bu yaa...
canım benim Rabbim acil şifa nasip etsin hepinize inşallah...
aman dikkatli olun hee çok kızarım sonra size sırnaşık şey
nan ben sizin şafaklarınızı yerim yerimmm bitiririm kaydirigubbakcemile3
Rabbim hayırlısı ile teskere zamanını göstersin inşallah cancıklarımopuyorumnanaktan
herkeze merhabalar kızlar.. hepimizi allah kavuştursun.. karanlık şafaklar aydınlığa dönüşsün inş.
herkeze merhabalar kızlar.. hepimizi allah kavuştursun.. karanlık şafaklar aydınlığa dönüşsün inş.
canım bir iki arkadaşım(!) çocuk olmasına engel dedi çok korktum ondan da gidemiorum, yok dimi öyle bişey?
ye bitir canım yaaaa nolurrrrahh inşallah canım su gibi akıp gitsin inşallahturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?