- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #57.781
nerede askerlik yapıyor sevgilin şafak kaç
Bartında yapıyor şafak 87
Seninki?
oh az kalmış negüzel. ağrıda cnm şafak 140
Gözdecim ya onun moralini düzeltmek için ne yapmam gerek kafayı yiyeceğim düşünmekten...
slm kızlar ben aranızda yeniyim benimde sewgilim asker aranıza kabul edersenz sewinirmm =)
bi kere önce sen güçlü olcan onun yanında yada tel deeee böleeee morelsizzzz ağlar vaziyette olursan onu daha da çok üzersinnnn ve askerşn daha da kötü olur cnmmm önce güçlüüü ol sonra da hep onun yanında olduğunu hissettirr tatlımmmm opuyorumnanaktan
öncelikle h.g cnmmm allah sağ sağlim askerine kavuştursun inssss opuyorumnanaktan şafak kaç cnmmm turkbayragi
amin cnm hepimizi kawuştursun inş. şafak 140 :S
cnm sen kısa dönemmisinn
telefonu kötü kapadık ya tartıştık.. ofh çok moralim bozuk kızlar..
Canım bozma moralini yarın düzelirsiniz...
çok sinirliyim ama çok kötüyüm ya..
Canımız onlara emanet Allahım yardım etsin hepsine canım borçluyuz onlara herzamanvalla ne ıolsunnn cnm yhaaa aşkım çok yoruluooo sabah 7 12 devriyesi vardı sonra 1 _6 gene devriyeee 9_12 de nöbettt :sinifsinif:
geçmiş olsun canım, umarım önemli birşeyi çıkmaz çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba bende uzun zamandır gelmiyordum. Askerim hasta onunla uğraşıyoruz nefes darlığı çıktı ve ciğerinde bir kitleden şüpheleniyorlar ama teşhis koyamadılar.Bugünde hastanedeydi uf uf artık ağlamaktan gözlerim şişti...
kitabı daha güzeldi kaydirigubbakcemile2tv8de ps.ı love you var seyretmeyen arkadaşlarım seyretsinler
şafak 333
cansu babyke gördüm siziii alttan alttan bakmayınn kaydirigubbakcemile3 yazınnnnn nan bişiylerr :1hug:
Ne oldu bitanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?