Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süper olmuş eline sağlık alkisalkisalkis

Nerdesin Canım gerçekten ya merak ettik
ne kadar iyi olunabilinirse işte

düzeltme yapmışsın ama ne yazdıgını tahmin edebiliyorum canım..Allah herşeyde hakkımızda en hayırlısını versin..Allah bütün askerlerimize de yuvalarına sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin :Saruboceq:

canım çalışmaya başladım ve vardiyalı çalışma saatlerim..alışma aşamasındayım ve pek uğrayamadım..

Amin canım inşallah ya :çok üzgünüm:

hayırlı olsun işin canım benim
en azından vakit geçer ya sevindim senin adına :1hug:

selam kızlar uzun zamandır giremedim cok üzgünüm askerimden yeni haber alabildimm... benimki gene yer deiştirdi kuzey ırak sınırındayız. hataydaki şehitlerimizden bitanesi zngldak ereğliden cıkdı bende ordayımm we bugün askerimin kolyesiyle beraber törenine gittim cok duygusal anlar yasadım. askerimi aradım we törenin sesini dinlettimm .oda asker arkadaslarına dinlettii. cok duygusaldııı ya allahdan cok iimiş.. : allah hepsini korusn

KAZEN süper olmuş teşekkür ederiz.a.s.

Selamlar arkadaşlarım bidenelerim bu aralar tadımız tuzumuz kalmadı dimi şimdi haberlerde seyrettim ıLHAN SELÇUK'ta vefat etmiş.Rabbim mekanını cennet eylesin.

Allahım daha kötü haberler göstermesin işallah beterinden korusun :Saruboceq:

heyaaaa... topic eskisi gibi degil.. ilk baslarda geldigim zaman aksamlar herzaman 10 kisi falan oluyodu
simdi millet giriyo bisey demeden cikiyo.. sohbet falan olmuyo.. uzuldum beaaa...

Kizlar gelin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam ben de geldim canım çok sıkkın ya
toparlayamıyorum ağzım açık izliyorum haberleri
neyse şimdi ezel başladı kafam dağılsın istiyorum birazz
bitanem ararsa moralimi bozuk hissetmesini istemiyorum

sizde ne var ne yok kızlar

Kızlar merhaba bende uzun zamandır gelmiyordum. Askerim hasta onunla uğraşıyoruz nefes darlığı çıktı ve ciğerinde bir kitleden şüpheleniyorlar ama teşhis koyamadılar.Bugünde hastanedeydi uf uf artık ağlamaktan gözlerim şişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…