Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ve biz askere gitmeden birbirimize söz verdik nolursa olsun kötü kapatmıcaz diye.. öyle kötüyümki konuşamadan kapadı ve ben onu tekrar arayamıyorum..

Canım verilen sözler bazen tutulmayabiliyor, o yüzden takma sen kafana. Çok alıngan oluyorlar birde o yüzden bize çok rol düşüyor bu anlamda. Allah ım ikinize de sağlık versin bunlar aşılır sen merak etme. Biz usta birliğine gidince durduk yere onun ayrılalım demesi ile ayrıldık ama şimdi Allah ıma şükür daha iyiyiz o yüzden olabiliyor böyle şeyler yeterki sen moralini yüksek tut olumunekankayizsmile

özgecim çok normal canım ya. bana bile hala bişeyler anlatıyo askeriyeyle ilgili ardından ben 10 tane soru soruyorum. nasıl yani, nerede, nasıl oluyo vs bak orda tartışma falan çıkıyomuş mecbur kalmıştır öyle kapatmaya. ..

ozgecım kafana takma bunu emınım bı kac ay sonra duzelır
benımkıde ılk zamanlar neyse sırada cok adam var onlarada yazık deyıp kısa kesıp kapatıyodu (
ve bızde bu yuzden kavga etmıstıkk (
ama sımdı ıse uzunca konusuyo sırada baskası yokmuda uzun konusyorsun dedıgımdee amann bosversene ben mıllete o kadar sıra verdım ama mıllet oyle deıl uzun uzun konusuyo sımdıde onlar beklesın dıyoo:)) senınkıde duzelır canımm merakk ettmee

ya tatlım normalde hep yalan söylerdi millete sırada arkadaş var çay almaya gitti diye 40 dk bile konuşurduk öyle. bu gün neden böyle oldu anlamadım çocuklamı tartıştı noldu artık.. ama yüzüme kapaması çok agırıma gitti gün boyu evde oturuyorum ki arar belki diye onun bu yaptıgı çok agır geldi..

canımm sıradakıler ona laf atmıs olaılır yanı ters bırsey falan dedılerse kızmıstır sınırını senden cıkarmamak ıcınde telefonu kapatmıstır belkıde??
emın ol bu askerlık psıkolojısı denen seyın ne ıllet bırsey oldugunu hergun bıraz daha anlyorumm onlar cok degısık bı strese sokuyo
normalde yapmayacakları davranısları yapabılıyolarr
en basıtı bugun benımkıne cok sevınecegı bırsey dedım ama o ıse he oylemı dedı sempatiksalakcinni normlade dedıgım seye asla oyle bı tepkı vermezdı
olmadık seylere beklenmedık tepkıler verebılyıolar
bazen dıyorum galıba sen artık benı sevmıyorsun ama aradan bı kac gun gecıyo bu sefer daha ıyı davranıyo
sen benı anlamıyosun ne haldeyım bılmıyosun dıyoo offfffffffff

canım ya.. belki bende ağır konuştum saçma sapan şeyler anlatma diyerek bilemiyorum şimdi.. keşke arasada düzeltsek arayı böyle inan içim içimi yiyo ya dayanamıyorum..

canım ya.. belki bende ağır konuştum saçma sapan şeyler anlatma diyerek bilemiyorum şimdi.. keşke arasada düzeltsek arayı böyle inan içim içimi yiyo ya dayanamıyorum..

sımdı aklıma geldı bırgun aynı konudan doayı bızde kavga etmstıkk (
hep aynı seylerı anlatıyorsun sacma sapan seyler onlarda demıstımm
once sustu bırsey demedım ertesı gun benım sınırım gecınce o konustu(
ben sana baska ne anlatımkı burda hergun heran aynı syeler yasanıyo degısık bırsye olmuyokı baska ne anlatabılırım demıstıde sonra dsundugumde hak verdım :gitme:
canım bıze sacma da gelse onların baska anlatacak seylerı yokkı hıc bilmiyorumkismile
askerlık işte baska ne anlatabılırkıı

öyle aslında canım ya.. siz olmasanız naparım bilmiyorum lütfen dua edinde arasın bu gece rahat uyuym.. bide hemen bu durumu fırsat bilenler oluyo az önce bi kız arkadaşıma durumu anlattım. seninde onunda kafası karışmış bence düzgün karar ver ve bekleme istersen ayrılalım de o yalvarıcaktır mutlaka diyor.. olurmu böyle bişey ya hç kmse anlamıyo..

selam kızlar
kazen birşey eklemiş ama bende açılmıyor ney okaydirigubbakcemile3merak ettiimm
burdan paylassanız resim olrak bende çalsamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…