- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.641
Ağlatır ama bu mafoldumben
yok artık :roflol:aayıramasınlar duygumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen birisi mesaj atmış forumda fahriye evcene cok benzedıgınız yazıor.cok merak ettiim resim koyabılırmısınız acaba diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaa delikafadulden ne şanslısın be nöff boshayallersmileAnneler hep öyle. Benim annemde hayatta evde baktırmaz. Ofiste bakıyorum ben :)
selam kızlar direk konuya giriyorum kaydirigubbakcemile3 benimkinin kız kardeşi var 13 yaşında bide erkek kardeşi var daha 5 yaşında kızı değilde erkek olanı çok seviyorummm kız kıskançlık yapıo abi yengemi gezdiriyosun hep onunla ilgileniyosun benimlede gezsene diyomuş gezerse kafasını kırarım kaydirigubbakcemile3
selam kızlar direk konuya giriyorum kaydirigubbakcemile3 benimkinin kız kardeşi var 13 yaşında bide erkek kardeşi var daha 5 yaşında kızı değilde erkek olanı çok seviyorummm kız kıskançlık yapıo abi yengemi gezdiriyosun hep onunla ilgileniyosun benimlede gezsene diyomuş gezerse kafasını kırarım kaydirigubbakcemile3
seni görünce alışır o sever kıskanmaz dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kz niye öyle diyosun alsanıza kızıda yanınıza ne güzel işte anam bi konuştum herkes konuşmaya başladı konu oldu valla :)
hepimiz ne kadar dertliymişiz dimi burcum ya kaydirigubbakcemile3
ya ama bende çok kıskancım gelse aşkıma abicim filan dese sarılsa cinnet geçiririm gelmesin o kaydirigubbakcemile3
nabersiniz kızlar ? =)
büüş delikafadulden
naber yavrum :jeyyar:
İidr yavyuuu =) senden nbr ?
iyilik ne olsun, halletin mi işlerini
e bi gün benimkinin kız kardeşiyle msnde konuşuyoduk kız dediki bana abim ben makyaj yaptım diye bana çok kızdı e tabi benim abim ya nede olsa beni kıskanıyo dedi ay bi delirdimki sormayın yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok kızz, devam valla =) nasıl keyifler, iyisinz demi bi sorun yok
askerlerle ?
Bzim mehtap: 26 opuyorumnanaktan
hehe kız çocuğa belli etme üstüne daha çok gelir aman canım çocuk ama bn ablasından kıskanırım öle bişey olsa mesela galiba
iyi diyeli iyi olalım büşüm ya boshayallersmile
maaşallah mehtabına kız
bişey kalmamış delikafadulden
Var kıs dahaama olsun sabırla bekliyoruz işte,
nese canım ben çıkıyorum
kendinize iyi bakınn opuyorumnanaktan öpüldünüzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?