Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok artık :roflol:
oldu nüfusuna da geçirecen mi deseydin :roflol:
Anneler hep öyle. Benim annemde hayatta evde baktırmaz. Ofiste bakıyorum ben :)
yaaa delikafadulden ne şanslısın be nöff boshayallersmile
ofiste imkanı yok

selam kızlar direk konuya giriyorum kaydirigubbakcemile3 benimkinin kız kardeşi var 13 yaşında bide erkek kardeşi var daha 5 yaşında kızı değilde erkek olanı çok seviyorummm kız kıskançlık yapıo abi yengemi gezdiriyosun hep onunla ilgileniyosun benimlede gezsene diyomuş gezerse kafasını kırarım kaydirigubbakcemile3

seni görünce alışır o sever kıskanmaz dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kz niye öyle diyosun alsanıza kızıda yanınıza ne güzel işte anam bi konuştum herkes konuşmaya başladı konu oldu valla :)

kz niye öyle diyosun alsanıza kızıda yanınıza ne güzel işte anam bi konuştum herkes konuşmaya başladı konu oldu valla :)

hepimiz ne kadar dertliymişiz dimi burcum ya kaydirigubbakcemile3
ya ama bende çok kıskancım gelse aşkıma abicim filan dese sarılsa cinnet geçiririm gelmesin o kaydirigubbakcemile3

hepimiz ne kadar dertliymişiz dimi burcum ya kaydirigubbakcemile3
ya ama bende çok kıskancım gelse aşkıma abicim filan dese sarılsa cinnet geçiririm gelmesin o kaydirigubbakcemile3

VALLA BİLLLA YA BAK BENİMKİDE BNİM FACEDE YAZDIKALRIMI KAANA YETİŞTİRMİŞ DÜŞÜNEBİLİOMUSUN SENİNKİ DÖKTÜRMÜŞ DEMİŞ NE SİNİR OLDUM VARYA NE DİYE SÖLÜOKİ

aman canım o daha çocuk yahu

e bi gün benimkinin kız kardeşiyle msnde konuşuyoduk kız dediki bana abim ben makyaj yaptım diye bana çok kızdı e tabi benim abim ya nede olsa beni kıskanıyo dedi ay bi delirdimki sormayın yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hehe kız çocuğa belli etme üstüne daha çok gelir aman canım çocuk ama bn ablasından kıskanırım öle bişey olsa mesela galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…