- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.681
benim yüzümden sinirleri bozulmuş işte canım benim bazı davranışlarımdan dolayı sanırım bende net bilmiyorum aksama konusucaz:sinifsinif:
didemcim akşama güzelce konuşun halledin benim aşkımda başından beri bi çok huyumu düzeltmeye çalışıyo sinirleniyo filan ama gerçektende düşündüğümde o haklı. anlayışsızlığım çabuk sinirlenmem filan zorluyodu onu konuşa konuşa anlaştık artık rahatsız oldugu şeyleri yapmamaya çalışıyorum
e alttan alıyorum diyorsun napıyon kız sen bu çocuğa itiraf et bakemmmklava:
bildiklerim onu yapmadığı şeylerle suçluyormuşum..
bir cümle söylüyormuş ben içindeki bir kelimeye takılı kalıyormuşum bunu sorun ediyormuşum..
daha devamı var akşama konuşcaz..
aslında herzaman alttan aldığım söylenemez alttan almadığım zamanlarda oluyo:dilcikar:
kızlar ya benim mesajlarım görünmüyor mu kimse hoşgeldin bile demiyor
valla üzülüyorum artık burda sadece belli kişiler mi paylaşım yapacak belli kişiler le mi konuşuluyor, dertleşiliyor
geçen hafta eşim geldi gitti burda yazdım bir kişi de Allah kavuştursun demedi bu kadar mı arkadaşlığınız, paylaşımınız anlayamıyorum
bildiklerim onu yapmadığı şeylerle suçluyormuşum..
bir cümle söylüyormuş ben içindeki bir kelimeye takılı kalıyormuşum bunu sorun ediyormuşum..
daha devamı var akşama konuşcaz..
aslında herzaman alttan aldığım söylenemez alttan almadığım zamanlarda oluyo:dilcikar:
tatlım işte bu söylediklerin aynı benim yaptıklarım. biz o kadar çok tartıştıkki askerden önce bunları. hatta giderken bana geldigimde bu huylarını düzelt lütfen demişti. aşılamayacak sorunlar değilki tatlım o çocuk sana çok aşık ben bunu gördüm. sakın üzme kendini sevmediği şeyleri yapma yeter zor biliyorum insan değiştiremiyo kendini ama aşkınız için azıcık değişmek zorundasın benim gibi :1hug:
özge nerden anladın bana çok aşık olduğunu merak ettim:asigim:
ben çok takıntılı bi insanım çocuğa sorar dururum asla yeter sorma dediğini duymadım ama onu yapmadığı birşeyle suçlamam deliye döndürüyo onu yapmıcam bundan sonra zaten..
sinirlerini bozuk olmasının baska nedenleri varmış onları akşam söyliyecek benimle ilgiliymiş nedenler bakalım öğrenicem ve düzelticem..
anam dalaşmayın birbirinize yaa önce birbirinizi dinleyin
birbirinizin her lafı altında bişi aramayın
her zaman birbirinizi kaybedecekmiş gibi sevin olmamı canım yaa
didemcim sen kaç yaşındaydın?
tatlım sen onu bırakmıştın ya bi kez. ozaman seni arayıp söylediği şeylerden anladım bunu ben.. kaydirigubbakcemile3
benimde emin olduğum ondan zaten bundan öncede ayrıldığımda hep böyle mücadele etti seviyo beni ama bide sıcak olsa bana karşı sinirli olmasa uyuss seyy askere gittiğinden beri uyus ediyo beniklava:
ya özgecim benimki askerde değişti biraz yani çoğu zaman soğuk konuşuyo benimle bu çok üzüyo beni hatta beni artık sevmediğini bile düşünüyorum bazen.:sinifsinif:
didemcm zaten bu erkeklerle kızların yanyana hali beni gülmekten öldürüyo kaydirigubbakcemile3 erkekler daha soguk kızlar yapışır böyle sevimlilik yapar mesela aşkımla kendime bakıyorum ben yapışırım çocuğa öperim sırnaşırım o daha yavaş hareketler ciddi bi duruş sergiler filan kaydirigubbakcemile3
bugün dediki askeriyedekilere karşıda böyleyim neden böyle anlamadımpeki didemcim adamın huyumu böyle yani sinirli tavrı herkese karşımı?
yoksa bir senmi sinirlendiriyorsun
özgecim bende öyle çok yılışığım na karşı yaa seviyolar ama öyle davranılmasını
özellikle pohpohlanmayı kaydirigubbakcemile3
biz hiç kavga etmiyoz yaa bizdemi bi sorun var acaba?
ya özgecim benimki askerde değişti biraz yani çoğu zaman soğuk konuşuyo benimle bu çok üzüyo beni hatta beni artık sevmediğini bile düşünüyorum bazen.:sinifsinif:
bugün dediki askeriyedekilere karşıda böyleyim neden böyle anlamadım
yok tatlım niye sorun olsun ne güzel iştebenimki başbaşayken çocuk gibi konuşur kendini sevdirmeye çalışır sevimlilik yapar ama başkalarının yanında böyle ciddi durur annesinin yanında filan hiç konuşmaz ağır abi takılır deyim yerndeyse çok gülüyorum bu hale kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?