- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.321
dün aşkım çarşıdaydı bütün gün konuştuk içeri girene kadar. sabah nete girdi saatlerce konuştuk. okey oynadık onunla, ortak arkadaşlarımızla... sonra telefonda baya konuştuk çook özledim çook onuu.. biraz geleceğimiz hakkında konuştuk. bu beni çook mutlu ediyo zaten. ilk defa böyle konuları konuşuyoruz.:kedi: birde telde konuşurken askeriyeye giriyodu az kalsın o derece dalmış yanii aaa dedi ben telefonu bırakmadım içeri giriyodum nerdeyse ceza yicem felan kaydirigubbakcemile3 çarşıda kullanıyo bi yere emanet bırakıyo telini orda da
veeeee şafağımız 248 yarılamaya az kaldııııı :teytey:
inşallah bitireceğiz benim şafak gözümde büyüyor valla izin kullanabileceğini de sanmıyorum o yüzden 397 gün kaldı( tabiki gelirim herzaman buradayım hepberaber bitireceğiz şafakları rahatlayacağız kaydirigubbakcemile5
gelcen burcumolumunekankayizsmilebencede gelsin artık
oo bi fıstık daha gelmiş hoşgeldin tepkiselmiopuyorumnanaktan
iyiki bulmuşsun burayı bir süre sonra kopamıcaksınkaydirigubbakcemile3
oo bi fıstık daha gelmiş hoşgeldin tepkiselmiopuyorumnanaktan
iyiki bulmuşsun burayı bir süre sonra kopamıcaksınkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim tatlımm hoşbulduk opuyorumnanaktan iyiki bulmuşum ya kopamayacağım doğrudur dayanacak bi dala ihtiyacım vardı bundan iyisi olamazdı heralde opuyorumnanaktan
canım zorunlu izin kullandırıyolar aman emin olki o izin ikiniz içinde çok iyi geliyor
kesinlikle canım bitiricez şafakları dediğim gibi düşünmemeye çalış kendine mşgale bul aklına getirme öbür türlü gerçekten çok zorlanırsın
bende buraya aglayarak gelmıştim..arkadaslarım sağolsun teselli ettilere beni hep
dertlerımı sevınclerımı paylaştıımm..birazcık daha hafifledim..
400 kusurlerde geldım buraya şimdi 294turkbayragi
zorla izin kullanıyorlarsa ozaman benim şafak 426((((( kullanmazsa 396 falan oluyor (( inşallah geçecek bitecek kendini daha iyi hissetmene çok sevindim canım ya Allah kavuştursunnn :)))
canım zorla izin kullanma askerin yerine göre değişiyorr..
benımkıde kullanmak zorunda mesela.
doğuya düşer diye düşünüyorum orada kullandırmıyorlar sanırım(((((((
kullanabiliyorlar kuzenim diyarbakırda kullandı obilmiyorumkismile
kullansınlar bencede ya hiç kullanmadan gerçekten zor dayanırlar en azından gelince biraz moral olurkı bıraz daha dayanma gücü olur
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
Selam kızlar, iyisinzdir inşallah...
Ben pek iyi değilim işler yoğun bide üstüne benmki ceza almış
2 gün geç gitti usta birliğine diye, 7gün hapis cezası 2-3 güne gidicek
sanırm
Selam kızlar, iyisinzdir inşallah...
Ben pek iyi değilim işler yoğun bide üstüne benmki ceza almış
2 gün geç gitti usta birliğine diye, 7gün hapis cezası 2-3 güne gidicek
sanırm
oy listemizde geldiiturkbayragi
ellerine sağlık canım teşekkür ederim :kedi:
kullanmak istemezse kullanamaz mı kiara ara gelir ozaman kullanmak istediğinde 3 ayda bir 1 hafta gelse yeter ama Komando oldu yaa nasıl gelecek ki bilemiyorum evet sınav yılı zaten çalışmam lazım ama aklım haberlerde ve tanıdık komutanlarda olacak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?