Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah kavuştursun canım darısı başımıza biz de görcez inşallah o günleri:Saruboceq: haklısın aslında eve kapanmamak gerek ama evi arıcak diye kıpırdayamıorum bile ben daha yeniyiz Allah'a şükür sorun yaşamadık maşallah ama elbetteki olucaktır hepsini hallederiz inşallah kolay değil 460 günü uzakta geçirmek Allah hepimize sabır versin askerlerimizi de korusunturkbayragi

haklısın canım hocasına da bağlı gerçekten sevdiren hocalar oluyo:) objektif olmak lazım tabiki canım ben otoriter ama iyi hocalardan olcam yoksa lise öğretmenliği çok zor olur
Merhaba kızlar.Canım çok sıkıldı ya arkadaşım bebeğinin düşürdü

başısağolsun canım çok üzüldüm:gitme:

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥93 CANCU ♥ ♥

♥ ♥105 TATLİKİS ♥ ♥

♥ ♥113 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥117 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥124 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 128 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 128 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥128 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥141 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥141 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥141 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥147 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥171 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥229 GFB 1907 ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

turkbayragi ŞAFAK 421 turkbayragi
turkbayragi MEHTAP 39 turkbayragi

:asigim: SENİ ÇOOOK SEVİYORUM ASKERİM :asigim:

:Saruboceq: ALLAH'A EMANETSİN BİTANEM HERŞEYİM BENİM:Saruboceq:

Mel_ay maşallah yaa şafağın 50 darısı başımıza ama o kadar uzak geliyoki o günleri biz de görcekmiyiz ya mafoldumben hiç geçmicek gibi.. benden ayrı orda olmasını istediğimde konuşamamayı görememeyi kaldıramıyorum, ben gece dışarı çıkmasına izin vermezken şimdi gece dağlarda eğitim görüyo çok değişik bi his.. biliyorum mecbur bu vatan borcu ama çok zor çoook.. hergün yüreğim ağzımda geçicek..

geçmiş olsun eminecim.

Saol tatlım. Teyze de olamadım :) Arkadaşımın eşi biraz morali düzelsin diye bana hem evde kaldın hemde teyze olamadın dedi ne güldüm ya, birde benim hatun bi bebeği bile taşımayı beceremedi diyor.
Siyahincim iyi dileklerin çin teşekkürler tatlım.
Zaten arkadaşım doğuma gelen bayanları görünce ben doğuramazmışım dedi, Allahtan moralleri iyi yoksa daha zor olacaktı

teşekkür ederim tatlım çok şükür
ama bu günlere nasıl geldim bi ben bilirim bide Allah. sabretmekten başka hiçbir çaremiz yok biliyoruz ki bütün şafaklar bitmeye mahkum her doğan güneş bizim için küçücükde olsa umut. Allahım onları korusun sağ salim gelsinler biz yine bekleriz. tez zamanda sizde bugünleri görün inşallah kızlar.:Saruboceq:

morallerinin iyi olmasına sevindim canım yoksa kolay kolay atlatamayabilirdi. verende Allah alanda Allah. hayırlısı olsun haklarında.
selam yawru kuşlar teribim mel ay cım nabersin bakem sende maşallah kıs 40lara gelmişin olumunekankayizsmile

selam ebuşum hoşgeldin iyiyim senden naber yoksun bayadır çok şükür yarın akşama 49 dicem darısı başına

canım malum artık şafak iice sıkıştırıyo o yüzden de ne edeceğimi şaşırdım bide bazı özel sorunlar felan oldu onlarla kafam dolu işte öle yuvarlanıp gidiyoruz. senden 3 gün geriden takip ediyom işte hemen ardındanyım canım benim hayırlısı ile artık gelseler çok özledim melay 6 ay olcak nerdeyse yüzünü görmeyeli ya mafoldumben

evet canım beklicez tabi zor da olsa napalım aminnnn canım saol a.s.
eoztur, mel_ay, SiYaHinCiM, braveqirl sizlerede merhaba canlar

selam canım a.s.

ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…