- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.601
Benimde canımın gelmesine 115 gün var vay be 460 lardan nerelere geldik.:Saruboceq:
Sorun yaşayan arkadaşlarıma bizde aynı şeyleri yaşadık saçma sapan bir nedenden sanırım öyle olmalı çünkü hatırlayamıyorum 1 hafta konuşmadık küstük. Benim içim içimi yedi onunda öyle telefonlarıma çımadı uyuyorum dedi.Deli etti beni 1 hafta sonra bana kargodan mesaj geldi ben de çarşıya gittim bakmaya giderken de ellerim ayaklarım titriyor acaba resimlerimizi mi göndermiş:uhm:. Eve gelene kadar açamadım üzündüteden açınca içinnden bir kırmızı gül çıktıa.s. ve siyah bir elbise çok duygulandım ve süpriz oldu. sositosositoŞimdi 4 ayı kaldı ilk günlere bakıyorumda o zaman ikimizde çok stresliydik, daha dün gibi Ağustosta askere gittiği. Zamanla aranızdaki problem düzelir bence evde oturmayın zaman geçirmek için bir şeyler yapın bizde ister isteemz stres oluyoruz.
haklısın canım hocasına da bağlı gerçekten sevdiren hocalar oluyo:) objektif olmak lazım tabiki canım ben otoriter ama iyi hocalardan olcam yoksa lise öğretmenliği çok zor olurooo tarih ben de severim ama her öğretmenden dinlenmiyor tarih bunu öğrendim tüm öğrenim hayatım boyunca bir tarih hocam var nerdeyse aşığım ona öğretmen şahane bir tarih öğretmeni umarım sen de tarafsız bir tarih hocası olursun canımmm :)))
Merhaba kızlar.Canım çok sıkıldı ya arkadaşım bebeğinin düşürdü
emine canım haklısın ne denirki çok zordur eminim
Saol canım kürtaj yapıldı zaten benim doktor arkadaşım yaptı ve kankam yanında olmamı istedi zor hamile kaldı ama şimdi daha dikkatli davranacak. Allahım hayırlısını versin hepimiz için..
geçmiş olsun eminecim.
Mel_ay maşallah yaa şafağın 50darısı başımıza ama o kadar uzak geliyoki o günleri biz de görcekmiyiz ya mafoldumben hiç geçmicek gibi.. benden ayrı orda olmasını istediğimde konuşamamayı görememeyi kaldıramıyorum, ben gece dışarı çıkmasına izin vermezken şimdi gece dağlarda eğitim görüyo çok değişik bi his.. biliyorum mecbur bu vatan borcu ama çok zor çoook.. hergün yüreğim ağzımda geçicek..
morallerinin iyi olmasına sevindim canım yoksa kolay kolay atlatamayabilirdi. verende Allah alanda Allah. hayırlısı olsun haklarında.Saol tatlım. Teyze de olamadım :) Arkadaşımın eşi biraz morali düzelsin diye bana hem evde kaldın hemde teyze olamadın dedi ne güldüm ya, birde benim hatun bi bebeği bile taşımayı beceremedi diyor.
Siyahincim iyi dileklerin çin teşekkürler tatlım.
Zaten arkadaşım doğuma gelen bayanları görünce ben doğuramazmışım dedi, Allahtan moralleri iyi yoksa daha zor olacaktı
selam yawru kuşlar teribim mel ay cım nabersin bakem sende maşallah kıs 40lara gelmişin olumunekankayizsmile
morallerinin iyi olmasına sevindim canım yoksa kolay kolay atlatamayabilirdi. verende Allah alanda Allah. hayırlısı olsun haklarında.
selam ebuşum hoşgeldin iyiyim senden naber yoksun bayadır çok şükür yarın akşama 49 dicem darısı başına
evet canım beklicez tabi zor da olsa napalım aminnnn canım saol a.s.teşekkür ederim tatlım çok şükür
ama bu günlere nasıl geldim bi ben bilirim bide Allah. sabretmekten başka hiçbir çaremiz yok biliyoruz ki bütün şafaklar bitmeye mahkum her doğan güneş bizim için küçücükde olsa umut. Allahım onları korusun sağ salim gelsinler biz yine bekleriz. tez zamanda sizde bugünleri görün inşallah kızlar.:Saruboceq:
eoztur, mel_ay, SiYaHinCiM, braveqirl sizlerede merhaba canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?