Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım ya bende 5 aydır görmüyorum internetten bile görmedim yani malum çarşımız falan yok:1no2:
çok fena şekilde özledim ama bitiriyoruz artık bak çok şükür:Saruboceq:

aynen canım ya bende 5 aydır görmüyorum internetten bile görmedim yani malum çarşımız falan yok:1no2:
çok fena şekilde özledim ama bitiriyoruz artık bak çok şükür:Saruboceq:

evet canım aynen ya bizde öleyiz allah bize bol bol sabır ve onlarada sağlık sıhat versin dediğin gibi az kaldı az daha sabır başka ne yapıcaz ki
senin ki kaçında burda kısmetseturkbayragi

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

....06/07/2010....ıCLAL85=06 ANKARA SELAM

....16/07/2010....JELOO1981=17 ÇANAKKALE SELAM

....30/07/2010....MEG=31 HAKKARı SELAM

....31/07/2010....ELMASKALP=32 ISPARTA SELAM

....14/08/2010....DUYGU.91=45 MANıSA SELAM

....19/08/2010....MEL_AY=50 NEVŞEHıR SELAM

....21/08/2010....EBUŞ81=53 RıZE SELAM

....22/08/2010...._MUCıZEM_=54 SAKARYA SııRT SELAM

:lepi::lepi::lepi:

turkbayragi​
[/QUOTE]

Günaydın kızlar Şafak 17 bu sayıları yazıcağım zamanların geliceğini hiç sanmıyordum,ama geldi tam 365 den ümidinizi kesmeyin zaman öylede böylede geçiyor sabır sadeceturkbayragi

Günaydııınnn çiçekler kaydirigubbakcemile2
Günaydın Güzel güneeeşş :1rolleyes:
Günaydın metrobüüüsss :1rolleyes:
Günaydın E-5 te kaza yapan araçlaarr :1rolleyes:
Günaydın hepinize günaydııınnnn :1rolleyes:

duygucum idare ediyorum aslında morelimin çok iyi olduğu söylenemez..
benimkiyle çok tartışıyoruz hemen hemen hergün çoğuda gereksiz şeyler ve bu beni çok üzüyo uyku düzenim, sinirlerim hepsi alt üst olmuş durumda ve sakinleştirici kullanıyorum...

burcucum şafak iniyo maşallah ama keşke morelimde düzgün olsada bu mutluluğu yaşasam ama şafak aklıma bile gelmiyo bazen...

Yapma canım harab etme kendini, biraz vurdumduymaz olmak lazım bu hayatta inan bana bitmez bu çile yoksa didemcim, aslında sevinmelisin aranızda ciddi bir problem yok :)
Askerden gelince o ufak sorunlar da kalmaz zaten
ayrısınız diye böyle oluyo nazınız anca birbirinize geçiyor işte boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…