- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.621
canım malum artık şafak iice sıkıştırıyo o yüzden de ne edeceğimi şaşırdım bide bazı özel sorunlar felan oldu onlarla kafam dolu işte öle yuvarlanıp gidiyoruz. senden 3 gün geriden takip ediyom işte hemen ardındanyım canım benim hayırlısı ile artık gelseler çok özledim melay 6 ay olcak nerdeyse yüzünü görmeyeli ya mafoldumben
aynen canım ya bende 5 aydır görmüyorum internetten bile görmedim yani malum çarşımız falan yok:1no2:
çok fena şekilde özledim ama bitiriyoruz artık bak çok şükür:Saruboceq:
evet canım aynen ya bizde öleyiz allah bize bol bol sabır ve onlarada sağlık sıhat versin dediğin gibi az kaldı az daha sabır başka ne yapıcaz ki
senin ki kaçında burda kısmetseturkbayragi
ayy hadi bakalım hayırlısı canım 3 gün sonrada benimki kısmtse yanımda olcak bakalım herkes kavuşsun sevdiğine rabbim :Saruboceq:
senin şafağın kaç canım
Amin canımhayırdır keyfin yerinde bakıorum allah bozmasın ttatlım
iyi diyelim didocan sen nasılsın :lepi:şafak 249turkbayragi
günaydın kızlar nasılsınız
şafak 249turkbayragi
günaydın kızlar nasılsınız
Amin canım
Napim burcum ya başka türlü vakit geçmek bilmiyo kaydirigubbakcemile2
iyi diyelim didocan sen nasılsın :lepi:
günaydın canım ii sen nasılsın maşallah şafağına canım
doğru haklıısn canım ya şu haftada bbir geçeydi
Yapma canım harab etme kendini, biraz vurdumduymaz olmak lazım bu hayatta inan bana bitmez bu çile yoksa didemcim, aslında sevinmelisin aranızda ciddi bir problem yok :)duygucum idare ederim aslında morelimin çok iyi olduğu söylenemez..
benimkiyle çok tartışıyoruz hemen hemen hergün çoğuda gereksiz şeyler ve bu beni çok üzüyo uyku düzenim, sinirlerim hepsi alt üst olmuş durumda ve sakinleştirici kullanıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?