• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol canımopuyorumnanaktan
ya insan uzuluyo boyle askerlıgını bıtırdıkten sonra ayrılanları gorunce ayy bende korkmaya basladım degısıyolarmı yaeyvahedigeldismile

Yokk canım yaa qenelde evlenıyolarr :):) sağlam olmuyan ılıskıler bıtıyo demekkı hıc korkma sen aynen devammm :) qercı bızm bu 6.senemızz ayrılalı 6 7ay felan oluyoo butun sıtee bılıoo zate benı ehehhee :D neydı o gunler yaaa safagı yaklasanlara bakdımdaa bızım kızlar hıc yok herkes bıtırdı demekkı

Son düzenleme:
Yokk canım yaa qenelde evlenıyolarr :):) sağlam olmuyan ılıskıler bıtıyo demekkı hıc korkma sen aynen devammm :) qercı bızm bu 6.senemızz ayrılalı 6 7 felan oluyoo butun sıtee bılıoo zate benı ehehhee :D neydı o gunler yaaa safagı yaklasanlara bakdımdaa bızım kızlar hıc yok herkes bıtırdı demekkı

neyse hayırlısı bosver tatlım ee yeni birileri yokmu kiaklinialirimsmile
senın zamanındakıler bıtırdı coktan evlencekler nerdeysekaydirigubbakcemile3

Ehehehe eevlenmısslerr bılee :D:D nısanlanan nısanlananaa valla 6 7 ay oldu ısdee daha ask yok :S anca qecıyooo yaralarr

6 yıl dile kolay valla yınede güçlüsün zor bi durum ama umarım daha iyi biriyle birlikteliğin olur tatlım..
ben cıkmalıyım sımdı gel buraya ya sohbet ederız askerlıgı yedın dıye gelmemezlık etmekaydirigubbakcemile3

kizlarrrrrrrrrrrrr

dün ucak biletimi aldim 8 eylüleee yasasinnnnnn.. Mehtap yaklasiyor..

Birde yarin 2ci is gorusmem var. 1 saat calismami istiyorlar..
baya bi kisiden 2 kisi kaldi ben dahil.. ikimiz 1 saat calisacaz..
Hangisi daha iyise o ise alinacak... cok heyecanliyim..
INSALLAH BEN OLURUM ALLAHIM..

4937.jpg

babykem senin için çok sevindim canım...
inşallah çok güzel bir tatil olur....

iş görüşmen içinde inşallah hakkında hayırlısı ise senin olsun iş canım...

fides merhaba canım...

ay benimkide 2011 nisan ayında gelicek inşallah ama içim rahat istanbulda yapıyo askerliğini benden daha rahattır herhalde komutanda babamın tanıdığı çıkmazmı nasıl mutlu oldum kızlar anlatamam

hoşbuldum serap... nasılsın sorunlarınız varmış hala okudum bugün. üzüldüm... düzelir inşallah

hala aynı canım benim durum...
Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versin inşallah...artık böyle dua ediyorum...

slmm kıslarr nasılsınızzz

canım merhaba hoşgeldin...
ben bildiğin gibiyim....
sen nasılsın?

ıyııymm tatlımmm
ne oldu sorunlarınız gene duzelmedımı gecmıte oyle bırseyler okudumdaa :(((

geçmedi bitanem hala aynıyız....
buraya gelince bana iki çift lafı olacakmış ondan sonra anlayacakmışım anyayı konyayı ondan sonra ben koşacakmışım onun peşinden öyle diyor beyfendi...
bakalım buluşacağımız o iki çift kelimenin ne olduğunu bekliyorum ona göre herşey belli olacak canım..

Back
X