• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

puppet04main.jpg

babykem beni unutmadın dimi tatil için...
bak bavulum bu içine giricem hop oldu bitti sempatiksalakcinni
uhahaahhaahaahaa ne guzel fotograf hahahahaa..
unuturmuyummmmmm.. istanbul ve marmarise gidiyozzz.. geliyon demiii

geçmedi bitanem hala aynıyız....
buraya gelince bana iki çift lafı olacakmış ondan sonra anlayacakmışım anyayı konyayı ondan sonra ben koşacakmışım onun peşinden öyle diyor beyfendi...
bakalım buluşacağımız o iki çift kelimenin ne olduğunu bekliyorum ona göre herşey belli olacak canım..

o ne demek mıs oylee kafamçokkarıştı

serap ne zaman buluşuyosunuz??
bende merak ettim valla neymişş bahanesi sana böyle davranmasının nedeni? insan sevdiğini nasıl ihmal eder, özlemez mi hiç, merak etmez mi anlamıyorum ki...
günlerce telefonu açmadın adam gene aynı... inşallah aranız düzelir yaa. o da anlar senin üzüldüğünü

uhahaahhaahaahaa ne guzel fotograf hahahahaa..
unuturmuyummmmmm.. istanbul ve marmarise gidiyozzz.. geliyon demiii

bende bayıldım tam ben yaa sadece saçlar siyah olacak :))
ben zatii ist.dayım ama mamarise hayır demem diyemem :(((

o ne demek mıs oylee kafamçokkarıştı

bilmiyorum canım benim bende merak ediyorum ama belli etmiyorum ona gel görürüz diyorum bakıcaz bakalım neymiş fundacım

serap ne zaman buluşuyosunuz??
bende merak ettim valla neymişş bahanesi sana böyle davranmasının nedeni? insan sevdiğini nasıl ihmal eder, özlemez mi hiç, merak etmez mi anlamıyorum ki...
günlerce telefonu açmadın adam gene aynı... inşallah aranız düzelir yaa. o da anlar senin üzüldüğünü

bilmiyorum canım ne zaman buluşuyoruz o perembe diyor perşembe bana uymuyor ben c.tesi diyorum ona c.tesi uymuyor bilmiyorum o zaman ne zaman fidescim...
işte bu böyle küt bir insan canım Rabbim herşeyin en hayırlı en güzelini nasip etsin inşallah üzülüceksem üzüleyim ama ne olacaksa olsun artık gücüm kalmadı çünkü...

bilmiyorum canım ne zaman buluşuyoruz o perembe diyor perşembe bana uymuyor ben c.tesi diyorum ona c.tesi uymuyor bilmiyorum o zaman ne zaman fidescim...
işte bu böyle küt bir insan canım Rabbim herşeyin en hayırlı en güzelini nasip etsin inşallah üzülüceksem üzüleyim ama ne olacaksa olsun artık gücüm kalmadı çünkü...

canımm benım yaaa
ınsallahh senınde dedıgın gıbı herseyın hayırlısı olurrr :Saruboceq:

didemm bitanem Rabbim hiç bozmasın neşeni canım benim...

ohh kuzucum dert herkeste var ama taktıkça büyüyoda büyüyo zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz kendimiz için bişeyler yapmak kendimizi mutlu etmek zorundayız yoksa dert her yerde var ve ben ınanıyorum ki sende cok mutlu olucaksın bebeimm:1hug:

ohh kuzucum dert herkeste var ama taktıkça büyüyoda büyüyo zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz kendimiz için bişeyler yapmak kendimizi mutlu etmek zorundayız yoksa dert her yerde var ve ben ınanıyorum ki sende cok mutlu olucaksın bebeimm:1hug:

sonuç ne olursa olsun emin olunki ben çok mutlu olacağım...
çünkü ailem sevdiklerim hep yanımda olacak...
en önemlisi canım annem
Rabbim ayırmasın inşallah...
opuyorumnanaktan

sonuç ne olursa olsun emin olunki ben çok mutlu olacağım...
çünkü ailem sevdiklerim hep yanımda olacak...
en önemlisi canım annem
Rabbim ayırmasın inşallah...
opuyorumnanaktan

canım benım guzel olucak hersey gercektende en onemlısı aılelerımız onlar hep yanımızdalar rabbım basımızdan eksık etmesınn onları:Saruboceq:

Back
X