- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #59.921
cancusuu hoşgeldinn
olumunekankayizsmile naparsın bakemmm datlummm opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cancusuu hoşgeldinn
olumunekankayizsmile naparsın bakemmm datlummm opuyorumnanaktan
cok ıyıyım cancum askım gelioo 1 hafta sonra yanımda olcak cok mutluyumm:asigim:
sende ıyısın demı safagın baya azaldı enısteme kavusmana az kaldıolumunekankayizsmile
selamlar kızlar
plakalara az kalmış bebeimm:1hug:şafak atarsa 92 oldu bebem az kaldı artık çok şükür belki temmuzun 10nundada görebilirim bi ihtimalllll işallahhhh ayyy heyecan yaptımmm delikafadulden
seninki nasıl bakalım sizinde az kaldı sositososito
selamlar kızlar
plakalara az kalmış bebeimm:1hug:
bizde ıyıyız cancu askımın sınırlerı bozuk ve bana yansıtıyo hep ama bende kabullenıyorum bu hallerını onun dısında ıyıyız izinin hayalını kuruyoruzboshayallersmile
herşeyin güzel olucagına ınanıyorum kuruntularım yavas yavas gecıyo sanırsam ve mutlu hıssedıyorum kendımı:asigim:
ebuşşş sen niden az gelıosun buralara bakıyım nıye ozletıon kendını
ohhhhh maşallah maşalllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh arkadaşıma benm aferin seninde az kaldı dimi yarılayanlara bnm listeme ne zaman geliyusun bakemmm :hulya:
cancumm 18 gün sonra senin listendeyimm yavrummm:lepi::sm_cool:
cancum aşkuuum Şenizaşkummmm Şeniz
canım ya hiç sorma öle oldu ama bi bilsen artık günler nasıl geçiyo bana sıyırık durumdayım hee cansuya sor bak o bilirsempatiksalakcinni
ebuşşş sen niden az gelıosun buralara bakıyım nıye ozletıon kendını
cancum aşkuuum Şeniz
canım ya hiç sorma öle oldu ama bi bilsen artık günler nasıl geçiyo bana sıyırık durumdayım hee cansuya sor bak o bilirsempatiksalakcinni
bende sizi çok özlüyom bebeğim ama şafaklar bi sıkıştırdiki ne edeceğimizi şaşırdım didom aklinialirimsmile
son 1 ay kala daha sık gircem inş. sözŞeniz
Cancummmmm
Bende 14 gün sonra senin listendeyim.. olumunekankayizsmile
turkbayragi $AFAK 244 & MEHTAP 70 turkbayragi
:asigim: :asigim: SENI COK SEVIYORUM KOCACIM :asigim: :asigim: