• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın nuranım:1hug:a.s.
nasılsın burcumopuyorumnanaktan

Günaydıınn şekerparelerim kaydirigubbakcemile2
günaydın duygucummopuyorumnanaktan

bugün hiç keyfim yokkafamçokkarıştı
çok halsizim yorgunum:1no2:
heryerlerim ağrıyor :çok üzgünüm:

günaydınnn günaydınnn günaydınnn:sm_cool:
seviyorum seviliyorum
özlüyorum özleniyorum
1 hafta sonra aşkıma kavuşuyorum
daha ne istiiymm uleynndelikafadulden

didemcik günaydınopuyorumnanaktan
ne güzel aşkına kavuşcaksınboshayallersmile

burcum Şeniz
nuliiişşş :3:

anoow hadi az kalmış didocum, darısı başımıza :1rolleyes:
evett az kaldıı dugummmolumunekankayizsmile
çok sevindirikim haftaya bugün allah izin verise aşkm beni işten almaya gelcek ben ona kahve ve yemek ısmarlıcam borçlarım var onakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın duygumzemuszemus

günaydın ohh ne güzel canım hep böle ol didemim

inşallah canım valla tak tak nereye kadar kendimize zarardan başka bişi değil allah dermansız dert vermesin ufacık şeyleri takıyoruz ilerde duygunun dediği gibi tımarhanelik olmaktan korktumdelikafadulden

didemcik günaydınopuyorumnanaktan
ne güzel aşkına kavuşcaksınboshayallersmile
günaydın bebeim darısı basına valla sanki bitiriyoda geliyo gibim gelioo baaakaydirigubbakcemile3
rabbim o günleride göstercek inşallah hepimise:Saruboceq:
sen nasılsın askerin aradımı

Günaydınn güzellerr

günaydın fıstıkzemuszemus

yengecim[/COLOR] günaydın

ayy sorma nuranım ya sabah işe giderken benimki aradı müzik dinliyodum duymamışşım tam elime aldım kapadı ya ne sinir oldum kendime

evett az kaldıı dugummmolumunekankayizsmile
çok sevindirikim haftaya bugün allah izin verise aşkm beni işten almaya gelcek ben ona kahve ve yemek ısmarlıcam borçlarım var onakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın duygumzemuszemus

inşallah canım valla tak tak nereye kadar kendimize zarardan başka bişi değil allah dermansız dert vermesin ufacık şeyleri takıyoruz ilerde duygunun dediği gibi tımarhanelik olmaktan korktumdelikafadulden

ben diyorum sana canım takma kendine edersin yazık daha yaşın kaçki sakinleştirici kullanıyosun hem o sakinleştiriciyide bırak sonra ilerde bi sinirlenmeye ona dayanırsın sonun kötü olur allah muhafaza

Back
X