• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aman iyi canım açme boşver allahım sabır ver de ben hep öyle yapıyorum iş yerinde evde veya askerime sinirlendiğimde canım

evet az kaldı şafağım ama çkda z deil yane:)
bilmiyorumki kararsızım açıkcası eylülde alım diyorum bayramdan sonraki haftaya 2 hafta tatil yapmış olurum diye çünü 1 hafta izin vericekler bana bakalım düşünme aşamasındayım yani anlıcağın didemim

anladım tatlım askerin gelince alsana daha iyi olmasmı

anladım tatlım askerin gelince alsana daha iyi olmasmı

ölede düüşündüm ama ekimde geliyor didemim bundan sonra hep yanımda olcak bir engel kalmıcak geri gitme gibi o yüzden gerek görmüyorum canım
dinlenmeye o kadar çok ihtiyacım varki kafamı boşaltmaya paronayak oldum çıktım herşeyi kafama takıyorum
o geldiğinde yaşıcağım sorunları düşünüyorum düşünüorumda düşünüorum yani

ölede düüşündüm ama ekimde geliyor didemim bundan sonra hep yanımda olcak bir engel kalmıcak geri gitme gibi o yüzden gerek görmüyorum canım
dinlenmeye o kadar çok ihtiyacım varki kafamı boşaltmaya paronayak oldum çıktım herşeyi kafama takıyorum
o geldiğinde yaşıcağım sorunları düşünüyorum düşünüorumda düşünüorum yani

kıyamam ben sana burcum ileriyi düşünmek mutluluk versede gerçekleşemeyecek olmasını düşünmek insanı mahvediyo..
mesela ben çok hayal kurmuyorum yada kuruyorum ama kaptırmıyorum kendimi çünkü hayatta herşey olabilir kesin korayla evlenicem diye bir garantim yok ki..
herşeyi an an yaşamak daha güzel sanırım ve bugünü yaşayıp geçmişe ve geleceğe odaklanmamak gerekiyo böyle olunca daha mutlu oluyor insan..
sen şimdi nolcak ne biticek diye düşünme..
benim inandığım birşey var iki insan birbirini gerçekten çok seviyorsa hayatını birleştirmek için ne ailesini ne onu ne bunu engel görmemeli!!
yani canım ileriyi şimdiden düşünmenin bize kazandırdığı hiçbişey yok yaşayıp görücez iyi şeyler düşünelim iyiyi kendimize çekelim burcumm..

belki parası ve kontürü yoktur canım
hem ilk kez yapıomuş bişi olmas hep yapsa daha kötü:teselli:

o çağrı atıyor ben arıyorum para sorunu olamaz:çok üzgünüm:
hep yapsa kafasını patlatırım:mymeka: :mymeka:

Bazen iki dkcık bile fırsat bulamıyolar işte canım. Bulsa zaten emin ol hemen arar :teselli:
off ne bileyim üzülüyorum yinede:çok üzgünüm:

benim anniş izin vermio aşkımda evlenince alırıs kedi köpek ne istersn diyo oturcağımız ev bahçeli müsait olcağı içinkaydirigubbakcemile3
ev bahçeli olunca çok rahat olur:lepi:
istediğin gibi kedicik köpekcik besleyebilirsin:lepi:

ee yani herkes benim eski odunum gibi değilki keyfi geldiğinde arasın demeye:)
şimdi böle deil tabi:)

arar canım merak etnme

inşallah:kedi:

kıyamam ben sana burcum ileriyi düşünmek mutluluk versede gerçekleşemeyecek olmasını düşünmek insanı mahvediyo..
mesela ben çok hayal kurmuyorum yada kuruyorum ama kaptırmıyorum kendimi çünkü hayatta herşey olabilir kesin korayla evlenicem diye bir garantim yok ki..
herşeyi an an yaşamak daha güzel sanırım ve bugünü yaşayıp geçmişe ve geleceğe odaklanmamak gerekiyo böyle olunca daha mutlu oluyor insan..
benim inandığım birşey var iki insan birbirini gerçekten çok seviyorsa hayatını birleştirmek için ne ailesini ne onu ne bunu engel görmemeli!!
yani canım ileriyi şimdiden düşünmenin bize kazandırdığı hiçbişey yok yaşayıp görücez iyi şeyler düşünelim iyiyi kendimize çekelim burcumm..

işte ben bunu yapamıyorum didemcim hep hayal kuruyorum ama gerçekleşmede pek fazla üzülmem hayırlısı değilmiş derim olur biter izinden gidrrken bana sen bu buluşma işini ayarla ablanda yanına gelince pek buluşamıcaz dedi ee hafta sonuda sen evden çıkamıcam felan diceksin öle gidicek dedi bend eişe girdiğimde pek buluşamıcaz o zaaman görücem seni ne de olsa yaşamayan bilmez belki o zaaman sen beni anlarsın dedi.ben 2-3 saat yetmiyor sana dedim sana yetiyor mu dedi bende evet dedim o da işte ben seni her dakika hep yanımda olmanı istiyorum anla beni dedi ama sana 2-3 saat yetiomuş baksana bana yetmiyor bu benim sana sevgimden kaynaklanıyor felan dedi

en büyük sorun burdan başlıyor didemim inanki izindeyken artık gitsin diyordum evden çıkamıodum tartşıoduk şimdide düşünüyorum ne olcak diye

günaydın canım ben iyiym sen nasılsın?
askerin nasıl sağlığı geldimi izine?

sorma canım yaa ben bu yaz ayında bronşit oldum:2:
öksürmekten yanlarım ağrıyorakannehir
askerimde iyi çok şükür,ameliyat etmediler olmadı yani
izne gelecek ama,şimdi değil biraz daha bekliyoruz bakalım..

senin günlerin az kaldı dimi hayatımkaydirigubbakcemile2

bilmemki ya halim yok hiç bugün:çok üzgünüm:
sen kendime getirceksen olur bak :jeyyar:
:1rolleyes: üff havalar bi düzelmedi yaa :sinifsinif:
neyseki askerlik engeli kalkıcak önümüzden canım..
annemde dün diyo 23 oldun sen evlenene kadar 25 olcankaydirigubbakcemile3
sağol anne dedim içimi çok aydınlattınkaydirigubbakcemile3

aynen ay başı geldide benim paranın yeri hazır tatilde biticek:delphin:
bi dahaki ay kesin para biriktirmeye baslamalıyım ceyiz icin ben peşin alıcam öyle daha iyi oluyoaklinialirimsmile
aynı şeyi bana da diyorlar :sinifsinif:
2 sene sonra mecbur çocuk doğurucaz doyamadan boshayallersmile

ben taksit ödüyorum ya bitmedi gitti, ben bittim o bitmedi akannehir

vereliniortak vereliniortak

günaydın askergüzellerim
nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2

günaydın opuyorumnanaktan

burcum insan hayal kurdukça hayal kırıklığına uğrama oranı artar bunu unutma emi tatlım
ne cümle kurdum amaaklinialirimsmile

işte ben bunu yapamıyorum didemcim hep hayal kuruyorum ama gerçekleşmede pek fazla üzülmem hayırlısı değilmiş derim olur biter izinden gidrrken bana sen bu buluşma işini ayarla ablanda yanına gelince pek buluşamıcaz dedi ee hafta sonuda sen evden çıkamıcam felan diceksin öle gidicek dedi bend eişe girdiğimde pek buluşamıcaz o zaaman görücem seni ne de olsa yaşamayan bilmez belki o zaaman sen beni anlarsın dedi.ben 2-3 saat yetmiyor sana dedim sana yetiyor mu dedi bende evet dedim o da işte ben seni her dakika hep yanımda olmanı istiyorum anla beni dedi ama sana 2-3 saat yetiomuş baksana bana yetmiyor bu benim sana sevgimden kaynaklanıyor felan dedi

en büyük sorun burdan başlıyor didemim inanki izindeyken artık gitsin diyordum evden çıkamıodum tartşıoduk şimdide düşünüyorum ne olcak diye
evet o da haklı devamlı görüşmek istiyo daha ne istiyosun burcum..
ama tabi biraz anlayışlı olmalı seni zorlamamalı ama özlediğinden böyledir o da işe basladımı bu kadar sık boğaz etmez seni güzelim benim:1hug:

sorma canım yaa ben bu yaz ayında bronşit oldum:2:
öksürmekten yanlarım ağrıyorakannehir
askerimde iyi çok şükür,ameliyat etmediler olmadı yani
izne gelecek ama,şimdi değil biraz daha bekliyoruz bakalım..

senin günlerin az kaldı dimi hayatımkaydirigubbakcemile2
canım benim geçmiş olsun..
canım1 hafta sonra aşkım 16 günlük izine geliyo çok mutluyum az kaldı:asigim:

Back
X