- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.301
tatlım benm emin ol bu safakları özliceksin bak benim safak 38 di 10 gün ceza yedik 48 oldu düsün yani bitmek bilmio hic sıkma canını bi plakalara gel görcem ben seni opuyorumnanaktan
selamlarsempatiksalakcinni
sanırım bende sempatiksalakcinni laelaelaelaelae eyvahedigeldismilepooooffffff sıyırdım!!!
selamlarsempatiksalakcinni
akannehir akannehir çabık git bişeyler yeecokacimcoookkızlar ben evde tekim ne zamandır öle bi sıkılıyorum öle bi sıkılıyorum ki anlatamam.akannehir
evde tek başıma zaman iice geçmiyo bunalıma girdim iyice walla yemek bile istemiyo canım.
sabah 9 da ağzıma tek bi poğça yarımda çay koydum odur şimdiye kadar hala öle duruyom.uyumuşum öle bütün gün şimdi dedim kendime bayılmadan bişeyler hazırlayayım dye yoksa tansiyonum yerlerde :1ninca:
kızlar içim de bir sıkıntı varya hayır olsun
hu huu ben geldiiim :hulya:
h.g duygummmmmkaydirigubbakcemile2
kızlar ben evde tekim ne zamandır öle bi sıkılıyorum öle bi sıkılıyorum ki anlatamam.akannehir
evde tek başıma zaman iice geçmiyo bunalıma girdim iyice walla yemek bile istemiyo canım.
sabah 9 da ağzıma tek bi poğça yarımda çay koydum odur şimdiye kadar hala öle duruyom.uyumuşum öle bütün gün şimdi dedim kendime bayılmadan bişeyler hazırlayayım dye yoksa tansiyonum yerlerde :1ninca:
hu huu ben geldiiim :hulya:
hoşgeldin:lepi: nerelerdeydin sen yaaa :içelim:
:gitme:
burdayım nuliiş boshayallersmile
işim vardı bilaz hallettim geldim çok sıkıldım bea turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?