- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.201
tertibim sıkma tatlı canını.bak yanına gitme olasıığnız da vamış.inşallah olur. nişanlım beni günde sadece 1 defa arayabiliyo onda da 5 dk. bile konuşamyorum.böyle olunca aklım hep onda oluyo.inan hayata adapte olamıyorum.özge tertibim olumunekankayizsmile sen nasılsın?
inşallah canım. bilecikte daha dağıtımı olmadı ŞAFAK 408turkbayragiDaha ne çarşılar görürsünüz canım üzülme ? Nerede askerin ? Bi de şafak kaç ..
tertibim sıkma tatlı canını.bak yanına gitme olasıığnız da vamış.inşallah olur. nişanlım beni günde sadece 1 defa arayabiliyo onda da 5 dk. bile konuşamyorum.böyle olunca aklım hep onda oluyo.inan hayata adapte olamıyorum.özge tertibim olumunekankayizsmile sen nasılsın?
Lap diye atlamış gibi olucak canım ama eğer yeniyse yani acemiliği bitmediyse ya da usta birliğine yeni gittiyse ilk başlarda hep o kadar oluyor. Ama sonradan artıyor. Maalesef askerler yeni gelenlere hep sen yenisin olayını yaşatıyorlar.. Ama azcık geçince konuşmalar baya bi artıyo. En az yarım saat olur yani için rahat olsun.
Ay cnm bak 400 lerinde bitiyor ki emin ol 399 dediğin an herşey daha bi kolaylaşıyor. Benim askerimde acemilikte Bilecikteydi. Alan kodu 0228 gibi bişey hatta .. kaydirigubbakcemile3
littlequeen valla şafağını tebrik edrim müthiş bi duygdur öyle değil mi?:içelim:
aahhh o 228 yok mu kalbimi hoplatıyo benimmmevet canım gerçekten 400lerden hiç bişey anlamadım hemen geçti inşallah kalanı da geçip gider:Saruboceq: bilecik merkezmiydi canım ? ordan nereye düştü pekieyvahedigeldismile
Şırnak İkizce de.
şırnak deyince insanın gözü korkuyo hemen ama Allah huzur versin sağsalim gidip gelsinler inşallah :Saruboceq: zaten bilecik % 99 doğuya gönderirmiş. Allah hepsini korusun:Saruboceq:
ya kızlar askerler hep mi saf gibi oluyorlar.nişanlım tam tersi iken şimdi gergin,asabi,dediğimi anlamıyo bi değişik oldu.korkuyorum ya böyle kalacak die
günaydın canımmopuyorumnanaktan
sen bi an önce silüs tarihini öğrenmeye bak canım 457 ya da 455 ten düşüyodur heralde 2-3 gün de olsa moral oluyo,bana öyle olmuştubak en azından başladı askerlik elbet geçicek turkbayragi
Ben son dakikaya kadar İzmir'e ya da Manisaya düşer diye umuyordum .Amcamın oğlunu Manisa ' ya vermişlerdi. Hep İzmir'e düşsün diye dua ediyordum salak gibi . Halbuki hayırlısı neyse o olsun demek gerekiyor. Bi baktım Şırnağa gitmiş. E tabi başta kötü oluyor.Televizyonda Şırnak diyince fırlıyosun hemen falan. Her telefonda bişey mi oldu. Nöbet tutarken yüreğin ağzına geliyor aman bişey olur mu gibisinden. Ama geçiyor. Sağ sağlim gelsin artık başka birşey istemiyorum. turkbayragi
şırnak deyince insanın gözü korkuyo hemen ama Allah huzur versin sağsalim gidip gelsinler inşallah :Saruboceq: zaten bilecik % 99 doğuya gönderirmiş. Allah hepsini korusun:Saruboceq:
canım biz bilecik'i öğrenince bütün forumları okuduk araştırdık herkesin dediği tek şey doğuydu.. kısmet tabi belli olmaz hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq: artık her ihtimale alıştırdım kendimi:gitme: nereye giderse gitsin hayırlısı olsun diyorum hep inşallah rahat edeceği bi yere düşer:Saruboceq: inşallah siz de sağsalim kavuşursunuz biz de 100 leri görürüz bitiririz:Saruboceq: asker beklemek de çok zor her an yürekler ağızda.. Allah hepsini korusunturkbayragi
Evet canım Allah sizlere de kısmet etsin 100 leri görmeyi. 100 ler zor derler ama ben hiçbirşey anlamadım inan. İnşallah 2 rakamlar da böyle geçer. Kısmet bu. Hayırlı olan bir yere gitsin bir de rahatı yerinde olsun inan doğu-batı farketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?