Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel sağsağlim kavuşuruz inşallah hepimiz sevdiklerimize.
darısı başımıza mafoldumben
kız one öle hüngür hüngür alıosun bizimde safak kocamanda gözdecim bilir onunki askere gittinde benimki 200 lerdeydi ama bak simdi safak kac bozmıcaz morelimizi
duygucum şaka maka senn de bittii yhaa bak bana karanlık hala 313 boshayallersmile

dadlum benim he valla bitio bide biz ceza aldık biliomusun 10 gün uzamıs hali simdi o olmasa safak 33 dü bunada sükür be balım

doğru diyorsun salya sümük olmayacak.Allah yola baktırsın, gittiği yeri biliyorum konuştumda sabah. Allah'a çok şükür. toparlanmalıyım valla burasıda olmasa daha zor olacak.

kizlar bugün arkadasin biri canimi öyle sIktIki
böyle konusuyorduk askerden felan iste , üzüldügümü felan dile getirdim , ya ne üzülüyosun ne var sanki felan dedi , seni de görcez yakinda , seninki gidince dedim
bana dedigine bakarmisiniz: benim üzülmeye hakkim yokmus , biz cikmiyormusuz da , o üzülebilirmis onun sevgilisi gitcekmis , benimki sevgili degilmis
sanki ben insan degilim , duygularim olamiyo :1closedeyes: mantiksiz konusuyor öyle , bide yüzüme vururcasina gülerek söylüyo moralimi bozdu

birisini sevince illaki sevgili olmak gerekmiyor ki. nice insan bildim uzaktan karşılıksız sevdi ki sizin karşılıksız değil. boşver canım böyle laf olsun diye konuşan insanlar var maalesef hayatta.

birisini sevince illaki sevgili olmak gerekmiyor ki. nice insan bildim uzaktan karşılıksız sevdi ki sizin karşılıksız değil. boşver canım böyle laf olsun diye konuşan insanlar var maalesef hayatta.

kendi aklinca kiskandirmaya calisiyo iste :1closedeyes: ama ben biliyorum birdaha laf ederse
sen üzülemezsin cikmiyosunuz , biz sevgiliyiz ben üzülürüm , sizle biz bir degiliz dedi
eger birdaha söylesin haklisin istesende bir olamayz yillara dayanan güclü bi bag var aramizda dicem şakkıdı o kötüyse ben ondanda kötü

haaha :smiley-cool: süpersin susma tabi söyle anlasın :jeyyar:

napiyim ama ilk günlerden böyle diyo , zaten canim yaniyo bide üstüne o katiyo biseyler mafoldumben
2 yillik sevgilisiyle gelmis kiskandirmaya calisiyo göya canimi sIkIyo
onda iki yillik ask varsa bizde 6 yila dayanan sevgi ve saygi var hih :umursamaz:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....16/07/2010....JELOO1981=01 DOĞAN GÜNEŞ SELAM

:teytey:....30/07/2010....MEG=19 ÇORUM SELAM

:teytey:....31/07/2010....ELMASKALP=20 DENİZLİ SELAM

:teytey:....19/08/2010....MEL_AY=38 KAYSERİ SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=41 KOCAELİ SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=42 KONYA SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=42 KONYA SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=43 KÜTAHYA SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…