Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bak 9 aydır görmüyorum düşün halimi her telefonu actıgında direk askım cok özledim seni diyorum elimde olan bi,şey degil papagan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorum hep normal degilim ee süreede az degil cuma günü artık baylırım :lepi:

valla canım ya burda birbirimizin halinden anlıyorum nasıl bişey oldugunu burayı o yüzden cok seviyorum opuyorumnanaktan inşallah Allah herkeze yaşatsın mutlulukları

ahh ahhh bu gece arayamadı birtanem. kimbilir napıyor uyuyabildi mi neler düşünüyor. gece olunca daha bi hüzünleniyor insan...

Seni çok seviyorum hayatımın anlamı Şeniz

Layd_cici canım biz senle aynı zamanlarda aynı duyguları yaşıyor olacağız galiba. ama işte senin haber alamamak durumun var. giderken görüşebildiniz mi ara diye tembihleseydin.

Layd_cici canım biz senle aynı zamanlarda aynı duyguları yaşıyor olacağız galiba. ama işte senin haber alamamak durumun var. giderken görüşebildiniz mi ara diye tembihleseydin.

evet canim safaklar cok yakin birbirine , maalesef var böyle bi durum , ama basa gelen cekilir , gitmeden en son 2 hafta önce görüsebildik canim , daha silüsü almadigi icin askeriyeden bahsetmiyordum , hatirlatmamak icin

bizim de yarın çarşımız var sabahtan aşkımı görcem yaşasın yhaaa :teytey:

hadii canim gözün aydiin , bol muhabbetler size :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…