Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ptt'den kontör kart almadınız mı ? askeriye içerisinde ankesörlü telefonlar oluyor.nişanlım oradan arıyor beni.

almistir mutlaka .. ailesiyle konusuyordur sonucta
ama iste biz 2 sene önce ayrildik daha henüz bi kac aydir tekrar görüsüyoruz , son zamanda da benim pek vaktim olmadigindan görüsemedik , haliyle askeriye konularini da pek konusamadik mafoldumben haber alamadan bekliyorum iste canim

bir gün daha gecti
bi gün daha gitti ömrümde keske demek bi tek sende yürekten dedim
keskee yanımda olsaydın bee askım
keske sana sarılıp senin kokunu icime ceke ceke öpseydım
keske beni sevdini sölerken telde değl sana sarılrken duysaydım
ahhh be askımmm bitsin artık
ben seni istiorum yanımda boshayallersmile

turkbayragi ==> SAFAK 44 <==turkbayragi
{Malatyaya selam }

ayy kızlar orayı aradım aşkımın oldugu bölük ordamı dedim evet dedi çocuk adını söyledim oda aşkıma bağırdı onu çağırdı aşkımın sesini duydum uzaktan tamam tamam içtimadayım arıcam ben diye kesin şimdi arayıp kızcak bana erkeklerle niye konuşuyosun diye kaydirigubbakcemile3 çok tırsıyorum eyvahedigeldismile

hepsimi aynı olur ya boşver cnm sende sana ulaşmanın her yolu mübahdır de gitsin :) ay şimdi benimde arayasım geldi-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 ama napıyım aramış duştaydım içim fena oldu bende arıyım dedm kaydirigubbakcemile3

arıcaksın tabi başta bana da çok kızıyodu ama alıştırdım onu şimdi nizamiyede herkes beni tanıyo teli açınca direkt çağırıyolar aklinialirimsmile

ben olsam inadına ararım klava:

canım ama şey mesela ortada bulunan herhangi bi ankesörlüyü aradım yani ona ulaşabilme ihtimalim çok düşüktü normalde bu kez şansıma bulabildim onu. açan kişi muhabbeti uzatabilir senin sesini duydugunda filan diye kızdı müsait oldugum an ben ararım zaten seni dedi haklı bi bakıma

ya hep öle diyolar ama beklemek ne kadar zor bilmiyolar valla ilk zamanlar bende senin durumundaydım çok zor ama şimdi mardinde de nerelerde olduğunu tahmin edip o kulubeyi arıyorum uzman oldum guclubacismile askerler zaten bize zimmetli sanıyo artık kulubeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…