- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.661
ne bile duygum ya zaten yeterinde üzülüp ağlıyorum bide öyle acıklı bi kitap okursam iyice deliriyorum ben daha beter oluyr piskolojimmafoldumben mafoldumbeninsan kafa dağıtıyor be nulişim iyi oluyor yani ben seviyorum
tamam küp şekerli yapıcam kıtlama yerük kaydirigubbakcemile3
evet ben iki tane asker bekliyorum.. hemde nasıl zor bi bilseniçimde bir değil iki tane düğüm var,hemde abim doğuda.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mevlam sağ sağlim gelmelerini nasip etsin inşh.. mafoldumben
üzülme artık tabi,çok güzel günler seni bekliyor inşh kaydirigubbakcemile5
ya zaten yeterinde üzülüp ağlıyoruz :gitme:
bide öyle acıklı kitaplar okursam hepden deliririm heralde:2:
burcum nasılsın bu arada canımolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
inş canım benim inş :Saruboceq: :2:
ne bile duygum ya zaten yeterinde üzülüp ağlıyorum bide öyle acıklı bi kitap okursam iyice deliriyorum ben daha beter oluyr piskolojimmafoldumben mafoldumben
küp şekerlimi kaydirigubbakcemile3 iyi tam sen şimdiden yapda dadına bekem ben kaydirigubbakcemile3
o düğümler çözülcek canım mafoldumben Allahım hepimize sabır versin :Saruboceq:
sağ salim gelcekler :Saruboceq:
çoooook güzel günler gelecek :lepi:
önceden sipariş almıyoruz kuzum kusura bamyane bile duygum ya zaten yeterinde üzülüp ağlıyorum bide öyle acıklı bi kitap okursam iyice deliriyorum ben daha beter oluyr piskolojimmafoldumben mafoldumben
küp şekerlimi kaydirigubbakcemile3 iyi tam sen şimdiden yapda dadına bekem ben kaydirigubbakcemile3
inan üzülmiyim diyorum ama kimi zaman bende ağlıyorum mesajlaştığım günler aklıma geliyor heleki haftasonu çok kötü oluyorum haftasınu evde ddurmak istemiyorum dışarı çıkıp geziyorum yoksa hepp aklıma geliyor mesajlaşmamız kötü oluyorum canım
ama napalım nuranım zaman nasıl geçicek ancak bu şekilde yapıyorum ben
iyiyim sen nasılsın tatlım
inşinşh bidenem :lepi:
önceden sipariş almıyoruz kuzum kusura bamya
Amin Canıım ya ..
Ya kağıt bulamadim mukavva aldim .. Şeker falan koyamicam heralde .. Şey düşündüm..
Bir kutunun içine küçük kçük notlar koyup zarflicam .. Mesela kargoya yarın verilecek pazartesi Şafak 34 .. Yani 34 tane not yazicam .. ve geceleri yatınca içinden bir tanesini okumasını isticem .. Nasil iyimidir ?
Birde bişey almak istiyorum da işteyim suan nasil yapicam bilmiyorum ..
Bitiriyoruz artik ..
Darisi sizin basiniza ..
ya burcu ama kitabn büyüsünü bozdun ya
burda ballandıra ballandıra anlatıyorum millet okusun diye şimdi bu yapılır mı ama burcum hım? :1no2:
Belki güneş bi gün ikimiz için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar
Susuyorum , susuyorum
Susadıkça yüzün düşer aklıma
Korkar oldum düşlemekten
Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten ... senağlama
Susuyorum , susuyorum
Korkar oldum düşlemekten
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten ... senağlama
ne bilem öle acıklı kitap iyi gelmiyor bana bu sıralarmafoldumben
nasıl olayım bende işte aynı şu knt sorunu hallaosada rahatca konuşsak çok daha iyiolcakda :2:
inş
:lepi: :lepi: :lepi:
mafoldumben
Gün gelecek o gün bayram olacak, bugünlerin hepsi unutulacak, gidecek bitecek :teselli:
evet ben iki tane asker bekliyorum.. hemde nasıl zor bi bilseniçimde bir değil iki tane düğüm var,hemde abim doğuda.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mevlam sağ sağlim gelmelerini nasip etsin inşh.. mafoldumben
Susuyorum , susuyorum
Korkar oldum düşlemekten
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten ... senağlama[/QUOTE
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o günler cabucak gelse keske... gözlerimizi kapasak, bir acsak safak dogan günes....
Allahım inş bir an öce hallolurda doğru düzgün konuşabiliriz:Saruboceq:insan kafa dağıtıyr
hımm biran önce halloşur inş.
timam burcum :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:ağlamak yok bugünn herkes gülecek yaa
ahhh keşkeeeeeee boshayallersmile boshayallersmileo günler cabucak gelse keske... gözlerimizi kapasak, bir acsak safak dogan günes....
keşkkeeee mafoldumben
ben ilk askere yolcu ederken olayları çok algılayamadım bi kaç gün sonra vurdu bana.. sonra yemin törenine gidicez diye öğrendim, gün saydım toparladım, yemin töreni sonrası dönüş çok fenaydım o zaman anladım olayı... sonra dağıtım izninde gelicek diye öğrendim yine kendime geldim gün saymaya başladım, sonra şırnak oldugunu öğrendik, ne çarşısı ne izni olmadıgını öğrenince film koptu, o zaman uyutun beni geleceği gün uyandırın diyodum herkese senağlama
zaman geçtikçe kimsenin öyle birşey yapamacağını anlayıp kendi kendimi susturdum, gün geliyo yne ağlama krizleri oluyo ama öyle böyle geçiyo günler çok şükür...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?