Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şevval sam albüm çıkarmış kızlar şimdi dinliyorumda kırılsın ellerim şarkısı söylemiş Allah'ım nasıl içten içten hüzünlendiriyor mafoldumbenmafoldumben

Selam söyle o zaman, merak etmesin tecrübeli var biz ona da sana da yardımcı oluruz isterseniz :) dualarımızla, dikleklerimizle bu süreci geçiriyoruz, bitireceğiz de

cok tesekkür ederim canim :1hug:

canim ya, 9 dakikada yine bütün planlarimizin özetini cikardi, ben bu adami cok seviyorum ya. :asigim:

cok tesekkür ederim canim :1hug:

canim ya, 9 dakikada yine bütün planlarimizin özetini cikardi, ben bu adami cok seviyorum ya. :asigim:

hehe.. seninki de benimki gibi demekki :) mutlaka her aradığında gelecek planlarını sunuyordu, her konuşmamız beyaz eşyalari mobilyalar, ev ve evlilikle ilgili oluyor :)
askere gitti ilk bi hafta hiç konuşamadık, arayamamış bitanem ağlamaktan :teselli: sonra kendini toparladı aradı bi gün.. acemi birliğindeyken çok konuşamazdık haftada 1-2 en çok, 5-6 dkk.. şimdi telefon arıza yapmazsa her gün konuşuyoruz hem de maaşallah bazen yarım saat bazen 1 saat :))
hatta bazen yetişmiyo planlarımızın konuşması, çağıran oluyor, akşam tekrar arıyo aşkım :)

valla ne yalan sölim kıskandım hee
bizde öle konuşma hiç olmaz gerçi biz 1 ay konuştuk askere gitti gayet normal nişanlı olmanın faydaları bu olsa gerek :)

aşkımla konuştum ve kapattk uyuz nolcak:kedi:

ne güzel ya! Sanirim biz cok sansliyiz ve hep böyle sürsün isterim. biz de acemi birliginde cok konusuyoruz günde bazen 5 kere, geceleri 2 saat vs. fakat usta birliginde böyle fazla arayamayacagim, cok özleyecegiz bugünleri demiyor mu üzülüyorum ama sesini umarim en azindan 1-2 dk her gün duyabilirim ki iyi oldugunu anlayayim.

ilk gittiginde benimki de arayip aglamisti. hatta kacicam bile demisti. deli! delikafadulden

valla ne yalan sölim kıskandım hee
bizde öle konuşma hiç olmaz gerçi biz 1 ay konuştuk askere gitti gayet normal nişanlı olmanın faydaları bu olsa gerek :)

aşkımla konuştum ve kapattk uyuz nolcak:kedi:

maaşallah de lütfeeeennnn çok korkuyorum bi aksilik çıkar diye, hem şırnakta hem de uzun zaman
evlenebilelim diye askere gitti benimki ondan olabilir bi de ilk tanıştığımız andan itibaren biz evlilik konusunu konuşuyoruz, ruh ikizi kavramına inanıyoruz:)

kizlar siizn acemi birlikler neresiydi yahu ? benim nişanlım sivas'ta dün eğitim başlıyacaktı hiç aramadı bugün gözüm telefonda ha aradı ha arayacak diye.

maşallah canım
aman canım ne aksilik çıkıcak korkma hımm ne güzel canım allah nazarlardan saklasın

8 yaşında bir görümcem var şimdilik pek bir yaramazlığını görmedim ama büyüyünce fena olacak gibi bi his var içimde kaydirigubbakcemile3

selam kızlar muhabbet iyimiş kaçırdık desenize

benim 2 görümcem 2 kaynım var ama en küçüğü 35 yaşında en büyüğü 45 :roflol: annem babam gibi onlar hepsini de çok seviyorum kayınvalidemi de kayınpederimi de aşkımı daaaaaaa:asigim:

slm canım
yok kız kaçırdığın bişey yok yeni başladık

bu arada bizim hikayemiz de sizinkilere benzer, askere gitcek diye nişanlandık eylül 2009 da:asigim: ekimde başvurduk amaa taaa mayısta gitti almadılar bi türlü o bekleyiş daha zordu valla... bi an önce gidip geleyim de alayım seni diyo aşkımmm:asigim:

ne güzell bende nişanlanmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzell bende nişanlanmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

insallah hemen oluverir. :)

ya biz nisanlanamadik her sey ani olunca ama ailesi dahil herkes beni herkese nisanlisi diye tanitiyor. :S dagitim iznine geldiginde nisanlanacaktik, bu seferde 7 günlügüne geliyor, tatil yapalim dedik. subata kaldi kismetse.

beni de nişandan önce hep nişanlısı diye tanıttılar şehirler farklıydı bizim gidip geliyoduk bazen laf olmasın falan diye.. 3 yılı doldurunca nişanlandık çok şükür artık bişeyler olsun istiyo insan göğsünü gere gere elele dolaşmak istiyo.. çok şükür ufak problemler dışında sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…