- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.101
canım sıkılıyor burcum yanbr nuranım
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıayy kızlar dün noldu; kapının önünde oturuyoduk annemle yan komşumuz geldi oturdu yaşlı bi kadın, bana siz nişanlısınız ama sakın elele tutuşmayın çok günah dedi:1ninca: ne dicemi bilemedim:bbo:
içimi okudun burcum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Allahım inşallah o günleri göstersin bize :Saruboceq: :Saruboceq:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet canım onlara çok tuhaf geliyo tabi ben de terslemedim zaten haklısnız dedim ama ben nişanlıyım bu adamla nasıl tanıcam da evlecem ayrı gayrıbilmiyorumkismile ayy ne biliyim ya haram tabi bana ama ömrümü geçirceğim adamı da bi nebze tanımam lazımbilmiyorumkismile
aynen çok sıcakkafamçokkarıştıçok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun ama gerçekten çok istiyorum içten birşeyi istiyim oluyor inş.buda olur yani ahh ahh
ayy kızlar benim babam ve annem görse kızar açıkcası annem biliyor ama kendi aramızda pek normal görmez gibime geliyor zaten ablam ve annemde istemiyor
canım sıkılıyor burcum ya
daralıyorumboshayallersmile
sen nasılsın opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bazıları öle düşünüyor bizim burda bi çalışan adam var oda öle söylüyor kafamçokkarıştı
imam nikahı yapcekmissin bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
aminnn canımboshayallersmile inşallah düğün şafaklarımızı da sayarızzemuszemus
Amin :Saruboceq:Allah yazgılarımızı sevdiklerimiz ile yazsın hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
Bizm yüzüğümüzü annemle ablam biliyoda babam bilmiyo bazen unutuyorum annem uyarıyo beni daha görmedi babam yani galiba görmemiştir kaydirigubbakcemile3
yok canım yanlış anlamadımolumunekankayizsmile ben de garip oluyorum bu lafları duyunca hatta nişanlımla bile konuştum bugün hemenyok canım senle ilgili demedim bende yanlış anlama sakın yerimseniben banada oluyor bazen böyle laflar duyunca kendimi bi tuhaf hissediyorum. Gelin ata binmiş ya nasip demiş lafı varya birde işte o insanı sıkıyor. Allah yazgılarımızı sevdiklerimiz ile yazsın hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
Bizm yüzüğümüzü annemle ablam biliyoda babam bilmiyo bazen unutuyorum annem uyarıyo beni daha görmedi babam yani galiba görmemiştir kaydirigubbakcemile3
ayy ben resmi nikahtan önce asla yapmam imam nikahı neyin bilmiyorumkismile
ayy ben resmi nikahtan önce asla yapmam imam nikahı neyin bilmiyorumkismile
ayy ne güldüm yaaa yazık annecine kaydirigubbakcemile3benim ablam evlenmeden 1 hafta önce imam nikahını yapmışlardı acemilikten pek kmse bilmiyodu böyle işleri annem onları resmi nikah olana kadar hiç yalnız bırakmamıştı o 1 haftada ne gülmüştüm kaydirigubbakcemile3
oldu başka pışııık demek lazım canımhani günay diyorlar ya
imam nikahı olursa günah olmazmış kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bende yapmam yerimseniben olumunekankayizsmile
Kızlar bu arada sevgilileriniz yüzüklerini götürdümü askere benim aşkım çekindi alırda geri vermezler diye bana bıraktı dağıtıma geldiğinde alıp götürcek yanında
bende isterim hökümen nikahıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenayy ne güldüm yaaa yazık annecine kaydirigubbakcemile3
oldu başka pışııık demek lazım canımönce hökümet nikahı isterimdelikafadulden
bizim aramızda taktığımız gümüş yüzüğü takıyo şimdi canım,nişanda taktığımız altın olanı götürmedi kaybolur falan dıye bana verdiboshayallersmile
ÖZLEDİM HEMDE ÇOKKKKKKKKK:gitme:
ayy ben de şaşırdım birden güldüm ne gülüyosun kız diyo ben de evet haklısınız dedim hatta bi erkeğe ikinci kez bakmak da günah dedim birinci rasgele olur ama ikinci de beğenip bakarsak günah dedim bilmiyorumkismile bak sen benden daha çok şey biliyomuşsun tabi okumuş kızsın dedibilmiyorumkismile
onlar öyle görmüş tabi de ben bu adamın elini tutmadan tanımadan nasıl evlencem anam:bbo:
Onlar öyle der ama onlarin zamanında da bal gibi vardir öyle şeyler kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet canım onlara çok tuhaf geliyo tabi ben de terslemedim zaten haklısnız dedim ama ben nişanlıyım bu adamla nasıl tanıcam da evlecem ayrı gayrıbilmiyorumkismile ayy ne biliyim ya haram tabi bana ama ömrümü geçirceğim adamı da bi nebze tanımam lazımbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3ayy insan ne yapıcanı şaşırıyoo
Evet zemuszemus , saklamaya falan calişmiştiiim kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada sevgilileriniz yüzüklerini götürdümü askere benim aşkım çekindi alırda geri vermezler diye bana bıraktı dağıtıma geldiğinde alıp götürcek yanında
Özgecim hoşgeldiin canıııım nasilsin ?
Ümiti yolcu etmeye gittiğimizde bana sende kalsin calinir bişey falan olur dedi bende yok sende kalsin falan dedim kizdim kaydirigubbakcemile3 Onda suan da ..
bende isterim hökümen nikahıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy yaşlılarımız böyle yaa napalım, anneannem hastayım diye bana bakmaya geldi bugün, aşkım da sabahtan beri 7-8 kere aradıo kadar çok konuşmayın yüz verme diyo kıyamam hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?