Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sıkılıyor burcum ya
daralıyorumboshayallersmile
sen nasılsın opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bazıları öle düşünüyor bizim burda bi çalışan adam var oda öle söylüyor kafamçokkarıştı
imam nikahı yapcekmissin bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yok canım senle ilgili demedim bende yanlış anlama sakın yerimseniben banada oluyor bazen böyle laflar duyunca kendimi bi tuhaf hissediyorum. Gelin ata binmiş ya nasip demiş lafı varya birde işte o insanı sıkıyor. Allah yazgılarımızı sevdiklerimiz ile yazsın hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
aynen çok sıcakkafamçokkarıştı

içten bişeyi çok isteyince oluyor demek:lepi:
ya bu bede sanki tam tersi benneyaptımki
çok istediğim bişey olmuyor pek fisfisfis

ayy ben resmi nikahtan önce asla yapmam imam nikahı neyin bilmiyorumkismile

Allah yazgılarımızı sevdiklerimiz ile yazsın hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
Amin :Saruboceq:
Bizm yüzüğümüzü annemle ablam biliyoda babam bilmiyo bazen unutuyorum annem uyarıyo beni daha görmedi babam yani galiba görmemiştir kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok canım yanlış anlamadımolumunekankayizsmile ben de garip oluyorum bu lafları duyunca hatta nişanlımla bile konuştum bugün hemen askerden dönünce hemen evlenelim daha fazla günahımız olmasın diyo inşallahhh canım hayırlısıyla olsun herşey:Saruboceq:
Bizm yüzüğümüzü annemle ablam biliyoda babam bilmiyo bazen unutuyorum annem uyarıyo beni daha görmedi babam yani galiba görmemiştir kaydirigubbakcemile3

baban da görmüştür de çaktırmıyodur canım benimki öyleydi hehekaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada sevgilileriniz yüzüklerini götürdümü askere benim aşkım çekindi alırda geri vermezler diye bana bıraktı dağıtıma geldiğinde alıp götürcek yanında

ayy ne güldüm yaaa yazık annecine kaydirigubbakcemile3
hani günay diyorlar ya
imam nikahı olursa günah olmazmış kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bende yapmam yerimseniben olumunekankayizsmile
oldu başka pışııık demek lazım canım önce hökümet nikahı isterimdelikafadulden
Kızlar bu arada sevgilileriniz yüzüklerini götürdümü askere benim aşkım çekindi alırda geri vermezler diye bana bıraktı dağıtıma geldiğinde alıp götürcek yanında

bizim aramızda taktığımız gümüş yüzüğü takıyo şimdi canım,nişanda taktığımız altın olanı götürmedi kaybolur falan dıye bana verdiboshayallersmile

bende isterim hökümen nikahıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ÖZLEDİM HEMDE ÇOKKKKKKKKK:gitme:

boshayallersmile boshayallersmile

ayy yaşlılarımız böyle yaa napalım, anneannem hastayım diye bana bakmaya geldi bugün, aşkım da sabahtan beri 7-8 kere aradı o kadar çok konuşmayın yüz verme diyo kıyamam hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…