- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.121
:roflol::roflol: başka yolu yooooohh :jeyyar::jeyyar:
bende isterim hökümen nikahıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
boshayallersmile boshayallersmile
Özgecim hoşgeldiin canıııım nasilsin ?
Ümiti yolcu etmeye gittiğimizde bana sende kalsin calinir bişey falan olur dedi bende yok sende kalsin falan dedim kizdim kaydirigubbakcemile3 Onda suan da ..
iyiyim canım sen nasılsın? bende sende kalsın dedm üsteledm duygu sömürüsü yaptı ya alırlarsa naparız ozaman diye iyi tamam dedm bende şu an şimdide yaa keşke getirseydim takamıyorum fena oluyorum geldigimde hemen alıcam diyo iyi oldu ona kaydirigubbakcemile3
7-8 keremi aradı akannehir
maşallah canım
OFFF NURANIM
ÇEKİLMEZ OLDU GÜNLER ZAMAN RESMEN DURDU GEÇMİYOR
BENSE ÇOK ÖZLEDİM
SABHATAN AKŞAMA KADAR RESMİNE BAKIP DURUYORUM
AKŞAMLARI YATMADAN ÖNCE RESME BAKIYORUM
YETER ARTIK DİYORUM
ÖNCEDEN BÖLE DEĞİLDİM ÇOK ÖZLEDİM
ARA YA SESİNİ DUYİM KENDİME GELİYİM ASKERİM
KIZDIRDIN SİNİRLENDİRDİN BENİ AMA KIYAMIYORUM ARADIĞINDA ÇK MUTLU OLUCAM YA ARA NOLUR:gitme:
yohhmuudelikafadulden :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 bugün hastayım diye abarttı azcuk canım normalde bütün gün 5-6 anca:roflol: acemilikteyiz daha yaa boşboş duruyo ustada ne halt etcez bakalımbilmiyorumkismile
OFFF NURANIM
ÇEKİLMEZ OLDU GÜNLER ZAMAN RESMEN DURDU GEÇMİYOR
BENSE ÇOK ÖZLEDİM
SABHATAN AKŞAMA KADAR RESMİNE BAKIP DURUYORUM
AKŞAMLARI YATMADAN ÖNCE RESME BAKIYORUM
YETER ARTIK DİYORUM
ÖNCEDEN BÖLE DEĞİLDİM ÇOK ÖZLEDİM
ARA YA SESİNİ DUYİM KENDİME GELİYİM ASKERİM
KIZDIRDIN SİNİRLENDİRDİN BENİ AMA KIYAMIYORUM ARADIĞINDA ÇK MUTLU OLUCAM YA ARA NOLUR:gitme:
yohh kızz olur mu hiç :roflol: anam göster ama ....bipppp... dedi:jeyyar: ayy iyice sapıttım ben durdurun benilaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 bugün hastayım diye abarttı azcuk canım normalde bütün gün 5-6 anca:roflol: acemilikteyiz daha yaa boşboş duruyo ustada ne halt etcez bakalımbilmiyorumkismile
arasın canımmzemuszemus zemuszemus
iki günde bi kez anca konuşabiliyoruz :çok üzgünüm:
ayy canım çok zor yaa ben de alışcam ustada o dönemlere mecburen napalım:gitme:
bilmiyorumkismile timem timem sustumkaydirigubbakcemile3anan ne didiiidelikafadulden :roflol: :roflol:
yasakkelime hop dur bakem yasakkelime saputmak yohkk :jeyyar: :1rolleyes:
asıl acemilik sıkı oluyor diye söylüyorlar. Valla nişanlımın bugün; hiç yanlız bırakmıyorlar, askeriyeden giridğim kapıyı bile daha göremedim. hangi kapıdan girdiğimi bilmiyorum dedi.
günde 1 bilemedin 2 kez arayabilirse arıyor.
asıl acemilik sıkı oluyor diye söylüyorlar. Valla nişanlımın bugün; hiç yanlız bırakmıyorlar, askeriyeden giridğim kapıyı bile daha göremedim. hangi kapıdan girdiğimi bilmiyorum dedi.
günde 1 bilemedin 2 kez arayabilirse arıyor.
niye öle diyorsun bakim yasakkelime rahat biyere düşer
sık sık arar yine :lepi:
bilmiyorumkismile timem timem sustumkaydirigubbakcemile3
:gitme::gitme: inşallah arar canım üzme kendini:gitme:
inşallah canım yaa günde bir kere sesini duysam buna şükür:gitme:
canım sen arasan olmazmıkibilmiyorumkismileİNŞ.KIZLAR YA
DELİRİYORUM KİMİ ZAMAN HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR OFF ALLAHIM SABRIM KALMADI NE OLUR BİTSİN BU GÜNLER KAVUŞALIM YA DAYANAMIYORUM İİÇİM HEP SIKINTILI HUZURSUZ MUTSUZUM:gitme:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?