- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.141
sağol canım zemuszemus
seninkide inşallah arar ama bence dağıtımda siz konuşucaksınız artık. o zaman iyicene konuşun ama bak yine böyle dert tasa yapma kendine.
canım sen arasan olmazmıkibilmiyorumkismile
sen beni tarif ettin mafoldumben mafoldumben
canım bak azalıyo gittikçe şafağın maşallah az kaldı ne güzel biraz daha sık dişini:teselli:İNŞ.KIZLAR YA
DELİRİYORUM KİMİ ZAMAN HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR OFF ALLAHIM SABRIM KALMADI NE OLUR BİTSİN BU GÜNLER KAVUŞALIM YA DAYANAMIYORUM İİÇİM HEP SIKINTILI HUZURSUZ MUTSUZUM:gitme:mafoldumben
oo günde kaç kez duyarsın hemde canım :lepi: şimdiden üzme kendini olumunekankayizsmile
yok canim yok dert tasa yapmiyorum artik o iyi olsun yeter , askerde sonucta herzaman firsat bulamiyordur , firsat bulunca da annesiyle felan konusuyordur, carsi izni basladiktan sonra ztn nete gelicek görüsürüz o zaman , bide biz gitmeden anlasamadik hangi numarayi aricak diye felan , bende biraz inat ettim aslinda :kedi: usta birliginde de telefonu olucakmis konusur görüsürüz o zaman , sabirla beklicem iste :1closedeyes: insallah beklememe deger canim
Benim aşkım bu gün dağa çıkıcak yarın sesini duyamıcam mafoldumben
Benim aşkım bu gün dağa çıkıcak yarın sesini duyamıcam mafoldumben
İNŞ.KIZLAR YA
DELİRİYORUM KİMİ ZAMAN HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR OFF ALLAHIM SABRIM KALMADI NE OLUR BİTSİN BU GÜNLER KAVUŞALIM YA DAYANAMIYORUM İİÇİM HEP SIKINTILI HUZURSUZ MUTSUZUM:gitme:mafoldumben
canım bak azalıyo gittikçe şafağın maşallah az kaldı ne güzel biraz daha sık dişini:teselli:
inşallah canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum pozitif düşüneyimki pozitif olsuna.s
ARIYAMAM CANIM MALESEF OFF NURANIM OFFmafoldumben
canım bak azalıyo gittikçe şafağın maşallah az kaldı ne güzel biraz daha sık dişini:teselli:
inşallah canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum pozitif düşüneyimki pozitif olsuna.s
böyle deme ama sen ne kadar bu kelimeleri kullanırsın o kadar üstüne üstüne gelirler. haklısın öyle hissediyorsun ama kendi kendinin moralini iyi tutmaya çalışmalısın.aslında tutmalıyız :hulya:
BİRÇOĞUMUZ BU DÜŞÜNCEYLE YAŞIYORUZ
ÖZELLİKLE BEN KAHROLUYORUMmafoldumben
neden burcummafoldumben bilmiyorumkismile
:lepi: :lepi:
:gitme: özgem sıkma canını olumunekankayizsmileBenim aşkım bu gün dağa çıkıcak yarın sesini duyamıcam mafoldumben
SAOL CANIM EVET AZALIYOR AMA GERÇEKTEN BU ZAMNALAR ÇOK ZORMUŞ YA ŞİMDİ ANLADIM AYNI 200 LERDEKİ GİBİYİM HEM BUNALIM MODUNDAYDIM AYY ALLAHIM HEP ÖLE SÜRÜCEKSE GEÇMEZ BU GÜNLER GEÇMEZmafoldumben
Hiç yani ŞenizESRAAA doğru diyosun valla samanlık seyran olurmuş hehehe eyvahedigeldismiledelikafadulden
iyiyim canım sen nasılsın? bende sende kalsın dedm üsteledm duygu sömürüsü yaptı ya alırlarsa naparız ozaman diye iyi tamam dedm bende şu an şimdide yaa keşke getirseydim takamıyorum fena oluyorum geldigimde hemen alıcam diyo iyi oldu ona kaydirigubbakcemile3
Bende idare ederim tatlim sagoll
Dağa mi cikacak askerin eyvahedigeldismile Benimkide bu sabah indi .. 2 gün dağda 2 güm birlikte...
Üzülmemeye caliş canımcımmm
Allah göstermesin canım yaa böyle bişeyi düşünmek bile istemiyorum:gitme:
ama ne yazıkki olabiliyo, ablam da 460 gün bekledi geldikten sonraki ilk buluşmada ayrıldılarmafoldumben çok zor günlerdi...nasip ama Allah kimseye göstermesin.
ALLAH kavustursun canim , sabret birgün , ben bi haftadir haber alamiyorum :1hug:
canımmm:teselli: üzülme dicem ama..
tatlım dağıtım yerleri ne zaman belli olcakmış mükremin bişey dedimi?
:gitme: özgem sıkma canını olumunekankayizsmile
mafoldumben mafoldumben bende aynı durumdayım offf allahım mafoldumben
Hiç yani Şeniz
Bende idare ederim tatlim sagoll
Dağa mi cikacak askerin eyvahedigeldismile Benimkide bu sabah indi .. 2 gün dağda 2 güm birlikte...
Üzülmemeye caliş canımcımmm
eğitim için çıkıyolar canım kötü bi durum olmuyo güvenli ama o hastalanıyo hep çıktıkları zaman ateşleniyo 7-8 saat yürüyolarmış dayanamıyo sanırım bide sesini duyamayınca üzülüyorum..
sana göre konuşmadım tatlım
ama gerekten bu düşünce beni iyice yıpratıyor ya bırakırsa diyorum ne yaparım ben o zmana onca hayal kurduğum insan bir anda çekip giderse yıkılırım bunalıma girerim çok zor atlatırım o süreci
ablanda nasoıl üzülmüştür ya amin canım çk zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?