- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.561
şimdi çıkayım da o zaman akşam evden gireyim cevap vereyim, burda olursunuz herhalde sizle de konuşuruz canıım yerimseniben
öptüüümmm...
bak ogün içimden bi ses arıycak diodu bunu sana sölicektim ama laf arasında kaynadı içimmi temizmiş nekaydirigubbakcemile3 ne konuştunuz anlattınmı
bi dönem bende psikiatriye gitme gereği duymuştum ilaç kullandım ondan sordum
hımm ewe gideyim yarın yazarım sana ilaçın ismini tatlım
katılıyorummmm
burcucum arkadaşında dediği gibi sen ona değil kendine alıyorsun çeyizi
hem nasibimiz kim bilemiyoruz kiii
kendime alıyorumda bende onunla hayal ederek alıyodum aldığım şeyleri şimdi ara verdim almıcam uzun bir zaman
tamam canım ama ben girmiyorum akşamları canım
hadiya kalbin temizmiş canım
tartıştık canım sen tersinden kalktın galiba dedi benim yaptıklarımı görmüyosun sen dedim 3 4 gün boyunca aramıyosun dedim nedne dedim ben sana sölüyor muyum beni niye aramıyosun diye dedi burda herkesin sevgilisi,eşi arıyor ben sana diyor muyum dedi he sonradan böle susarsın işte dedi bende susmadım sadece dinliyorum dedimişte sen benim seni sewdiğim gibi beni sevmiyosun değer vermiyosun önemsemşiosun umursamıosun dedim onunda dediği umursamasam şu anda aramazdım dedi cumartesi konuştuk dedi hayır dedi cuma günü aradın dedim baya zıtlaştık ben böle 3 4 gün aramıyor diye takmam dedi işte sonra köntürüm bitiyo derken teli kapandı
böle konuştuk işte bidahada aramadı canım
tamam kendini almayarak daha mutlu hissedeceksen alma bi süre
yanlız arkadaşlar şu ilaç içme muhabbetini anlamıyorum
grip insanın nasıl ilaca ihtiyacı varsa bundada ilaca ihtiyaç varki doktor vermiş
ben birkaç kutu içtim bitince kendimi iyi hissettiğimden bi daha almadım
sonrada baya toparladığım için gerek kalmadı
doktorun söylediklerini unutma uygula
ama herzaman şuna da inanırım her insan kendi kendinin doktoru olacak
ilaç sadece takviye destek huzuru bulmak senin elinde
güçlü dur sahip olduğın şeyleri düşün ve onlara daha çok sahip çık
ne olursa olsun mutlu olabileceğin yanları düşün
yani biraz polyannacılık oyna arkadaşım
nişanlımla kavga ettik.. tek derdi olan o değilki.. hatta şu an psikilojisi benden daha iyi! benim nelerle uğraştığımı bilmiyor. benim için ne kadar önemli olduğunu bildiği halde eğitimimle ilgili saçma sapan bişey söyledi ben de adam gibi konuşmaya çalıştım niye bunu dedin diye cevap veremedi saçmaladı..
sonra konuşalım kafanı topla dedi haksız olduğu halde.. ben de benim kafamı karıştıran tek insan sensin dedim o da tamam o zaman konuşmayalım dedi ben de tamam deyip suratına kapattım. ben dayanamıcam sanırım bu askerliğe.
Canım ne farkediyorum biliyormusn
sizin aslında sorununuz falan yok siz herşeyi inada bindirmişsiniz
biraz ılımlı olun birbirinize
nişanlımla kavga ettik.. tek derdi olan o değilki.. hatta şu an psikilojisi benden daha iyi! benim nelerle uğraştığımı bilmiyor. benim için ne kadar önemli olduğunu bildiği halde eğitimimle ilgili saçma sapan bişey söyledi ben de adam gibi konuşmaya çalıştım niye bunu dedin diye cevap veremedi saçmaladı..
sonra konuşalım kafanı topla dedi haksız olduğu halde.. ben de benim kafamı karıştıran tek insan sensin dedim o da tamam o zaman konuşmayalım dedi ben de tamam deyip suratına kapattım. ben dayanamıcam sanırım bu askerliğe.
valla ben ondan daha zor durumdayım ama düşünemiyo bunu keyfi bilir valla ben zaten askeriyenin nosunu bile bilmiyorum aramazsa da paşa gönlü bilir çok yüz verdim ben ona:mymeka:Zaten genelde onlar haklı oluyorlar askerler ya arkasına nasılda sığınıyorlar..
Boşver canım seviyorsun dayanamıcam deme o kadar emeğiniz var bu ilişkiye akşama kadar düzelir aranız merak etme:teselli:
canım saçmaladığını fakedince demekki böle sölemek zorunda kalmış boşver takma kafana
onca emek var bu ilişkide tatlım şeytana uyma dayanıcam de canım
valla ben ondan daha zor durumdayım ama düşünemiyo bunu keyfi bilir valla ben zaten askeriyenin nosunu bile bilmiyorum aramazsa da paşa gönlü bilir çok yüz verdim ben ona:mymeka:
valla 4 yıl oldu canım 4 yıldır farklı şehirlerdeyiz bi şekilde idare ettik askere gittiğinden beri tartışmadık bile ama eğitimim benim için çok önemli bu konuda moralimi bozmasına izin vermem. bugün ararsa açar mıyım bilemiyorum.. eminim şu an haklı olduğunu sanıyodur..
valla ben ondan daha zor durumdayım ama düşünemiyo bunu keyfi bilir valla ben zaten askeriyenin nosunu bile bilmiyorum aramazsa da paşa gönlü bilir çok yüz verdim ben ona:mymeka:
bilemiyorum canım daha önce söz konusu eğitimim olunca böyle davranmıyordu. bak konu şu; şimdi ben bu yıl mezun oldum ve formasyon almam lazım öğretmenlik için, ben eskişehirde ya da bursada olsun istiyorum tabi ama son ihtimal diğer üni.leri de düşüncem. bugün trakya üniversitesine ön kayıt yaptım internetten hem kaçıncı sıradayım notuma göre bi göreyim istedim kesin kayıt değil sonuçta, nişanlıma söyledim ''gitceksin yaniiiiiii'' dedi bana, son ihtimal dedim, bu sefer buraya ön kayıt yaptırdın diye eskişehirle bursa seni almasınlar da gör kalırsın ortada dediakannehircanım bak kendin söyledin farklı şehirlerde olmanıza rağmen hiç tartışmadığınızı söylüyosun ama askere gidince tartışmalar oluyor onuda anlamalısın aslında ailesinden sevdiğinden uzakta istediği anda arıyamıyor.sivil hayattan çıkıp bir anda emir altına giriyolar onuda anlamalısın canım benim.aradığında telefonu açmalısın bence
hoooopppssss noluoyr yahu kızlar böyle bilmiyorumkismile
canım durumun ne olduğunu bilmiyorum ama sıkma kendini şimdi onların dağıtım yerleri belli olacak diye sanırım stres yapıyor.Dayanamıcam olur mu hiç geçen gün sen tatil rezervasyonu yaptırmadınmı bakayımlmaz:
malesef bazen bencil olabiliyorlar.!
Eğitim benim içinde önemli bende asla laf söyletmem..
Ama askerde bile olsa sana ne kadar düşkün olduğunu biliyorsun günde kaç kez arıyo ilgisini eksiltmiyo çocuk..
Arada olur canım bu kadarınıda takma hep böyle değil en nihayetinde..
bilemiyorum canım daha önce söz konusu eğitimim olunca böyle davranmıyordu. bak konu şu; şimdi ben bu yıl mezun oldum ve formasyon almam lazım öğretmenlik için, ben eskişehirde ya da bursada olsun istiyorum tabi ama son ihtimal diğer üni.leri de düşüncem. bugün trakya üniversitesine ön kayıt yaptım internetten hem kaçıncı sıradayım notuma göre bi göreyim istedim kesin kayıt değil sonuçta, nişanlıma söyledim ''gitceksin yaniiiiiii'' dedi bana, son ihtimal dedim, bu sefer buraya ön kayıt yaptırdın diye eskişehirle bursa seni almasınlar da gör kalırsın ortada dediakannehir
sen de mutlu mu olursun dedim tartıştık işte.. özetle başka şehre gitmemi istemiyo ve benim bu konuda ne kadar pimpirikli olduğumu bildiği halde haftalarca kafama takıcamı bildiği halde bana olumsuz bişey söyledi.. sonra da nıye böyle dedin diyorum bana sormadığın için falan dedi. ona sormadığım için canımı yalmak istedi aklınca..
canım bak anlattım durumu :gitme: çok canımı sıktı.. yarın dağıtım yeri belli olabilir.. kesin benim aramamı beklicek cebini. ama aramıcam kendi arasın!
aman be canım takma gerçekten benimkide kalıcaksın diyodu umursamıyodum yani onun demesiyle mi olucak ki
boşver canını sıkmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?