Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askere gidince hepsine bi haller oluyo valla. sengözlerimebaksanab ama yüz verme canım bizde burda nelere katlanıyoruz onsuz onuda düşünsünler. ve eğitimin herşeyden önce gelir. inş alınırsın formasyona. bizde marmarada son sınıf olarak aldık kurtulduk şükür:lepi:

aynen öyle valla tamam asker de napayım yani hayatımdan taviz mi vereyim:umursamaz: elbette her zaman yanında olcam ama o da askerim ben mantığıyla saçmalamıcak:1closedeyes: bu yıl mı aldın canım sen? saol inşallah olcak gibi bakalımsositososito

siyah incim, yarın yerleri belli olacakmış benim nişanlımda öyle söyledi.Rabbim hayırlı yerler nasip eder inşallah :Saruboceq:
dağıtım yeri düşündüğün şehirler olursa bakarsın mutluluktan uçarsınız.yada onun dağıtım yerine göre kayıt yaptırma ihtimalin olur mu? yani aynı şehirde sen formasyon oda askerliiğini yapar ne dersin?

ahhh ağzından bal damlıyo canım yaa keşkeeee öyle bişey olsa :Saruboceq: ama büyük ihtimal doğuya düşcek nişanlım,(hayırlısı olsun tabi) doğuda da bi tek gaziantep veriyo formasyon ama doğuya gitmemi istemiyo:1no2: eğer batıya daha yakın bi yer olursa ben de ona en yakın yeri seçerim tabi ayy inşallah yaa..
dağıtım yeri salı okunabilir dedi ama yarın okunsun yaa bıktım artık 3 aydır bekliyorum nerdeyse-tatlicadiarzu-

evt canım hani bi yasa ile çıkmıştıya feflere formasyon çok şükür bizi vurdu çok yoğun bi yıl geçirdim ama 4 yılda öğretmen oldumzemuszemus şimdide yüksek lisansa kabul edildim zaman kaybetmemiş oldum şükür. marmaraya da başvursaydın

inşallah Allah hepimizin kalbine göre nasip eder canım, olmaz diye birşey yok yeterki hayırlısı olsun :Saruboceq: Yarın büyük ihtimal belli olur herhalde.
nişanlım dün bayılmış ya benimde canım biraz sıkkın bugün istrahat vermiş doktor.toza karşı alerjisi var nişanlımın ciğerleri tıkanmış hep.yarın hastaneye sevk etcekmiş.Aklım onda bilmiyorumkismile

bu son yasa dimi canım alesle girmedin yani? hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına. hangi bölüm senin? ben de bu yıl mezun oldum, benim bildiğim marmara daha vermiyo diğer üni.lerin mezunlarına? ağustos ortasında belli olcakmış hangi ünilerin kimlere vereceği:1no2:

evt son yasa . alessiz girdik .tarih mezunuyum sen canım

ahh canım ya geçmiş olsun:teselli: üzülme iyice bakarlar yarın ona, benimki de astım bronşit:1no2: Allah en hayırlısını versin inşallaahh hayırlı yerlere düşerlerturkbayragi

allah allah nasıl başka üni mezunlarına vermiyomuş bizim üni sanmıyrm canım ya çünkü formasyon alışında mülakat kalktı bizde o yüzden ales ve ortalamaya göre bilgisayar atıyo. ama bizim kayıtlarımız erken başlıyodu

ohh canım süperopuyorumnanaktan peki marmarada diğer üni.lerden mezunlara vercekler mi bi bilgin var mı?

öyle bişi yoktur canım dediğim gibi bilgisayar atıyo çünkü önceden mülakat vardı kendi öğrencilerine ister istemez öncelik veriyodu ama şimdi yok sen marmaranın türkiyat sitesine bi bak kuzum olmadı bizim öğrenci işlerini ara fef marmaranın bilgi alırsınbuyrunnnnnnnnn

off benim askerimi bugün çift haneye düştüğü için ıslıcaklar canını yakmasalar baribilmiyorumkismile zaten konturüm sesini duyamıyrm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…