- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.601
hımm kafanı dağıtmaya çalış tatlım yok canım görmüyorlardır görse bile ne farkederki telefonun başında sabit kişi durmuyodur değişiyodur yani müsait değil demekki canım üzülme
ayy ne güzel ya
iyi yapmışsın canım galba lady_cici sordu
şimdi çıkayım da o zaman akşam evden gireyim cevap vereyim, burda olursunuz herhalde sizle de konuşuruz canıım yerimseniben
öptüüümmm...
ya ben onca yildir taniyorum onu , 4 bucuk sene beraberdik , benim onu özlemem normal degilmi CADIARZU onca yil deli gibi asIktim ona ki , bunu da kendisi cok iyi biliyor
dün gece moralim cok bozuldu , ilk gittigi günelrde de bu arkadasim aynisini demisti , ama simdi gecti iyim sükür
ben girmeyeli nele rolmuş böyle kızlar?bilmiyorumkismile
talikis ne depresyonu lady_cici size ne oldu? bilmiyorumkismile
pissy'cim , bi kac gündür elimde numarasi var , 4 gündür en az 50 kez aradim
ama ulasamadim sinirlerim cok bozulmustu birde arkadasimin biri biraz sacmalamisti
moralim o yüzden cok bozuktu ama simdi iyim sükür , aramayi biraktim artik , bos yere sinir oluyorum
sagol tatlim ilgilendigin icin a.s. , sen ne yaptin nasilsin
bugün benimki her annenin oglu asker olur ama her kizin sevgilisi jandarma olamaz dedi... ikimizde de bi sessizlik sonra ayni anda koptuk. haha hala gülüyorum, koskoca adam neler diyor. kaydirigubbakcemile3
canım o seni kandırmış o her kızın sevgilisi tankçı olamaz dıturkbayragi
offf ya sıkılıyorum artık bitsinsenağlama
bencede bitsin artık ebus gecmio günler daha konustumuzda bitsin artk diodukgecmio sanki ya
komonda olup dağlarda titreyeceğine
tankçı olup dağları titretir benim askerimturkbayragi
ayyy valla cok güzel ya daha simdiden ne giysem die düsünmeye basladım ben ama cok stresli yav hergün bos bos seylere kavga edioruzbizim de mehtap 8 oldu neredeyse. gercekten yaklastikca günler gecmiyor. ama bu heyecan da güzel. bayanssulusmile
komonda olup dağlarda titreyeceğine
tankçı olup dağları titretir benim askerimturkbayragi
selam fıstıklarrrrr =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?