Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm kafanı dağıtmaya çalış tatlım yok canım görmüyorlardır görse bile ne farkederki telefonun başında sabit kişi durmuyodur değişiyodur yani müsait değil demekki canım üzülme

sagol burcu'm sagol bi arkadas daha söyledi görmediklerini , iyi oldu bunu ögrenmem , artik yavas yavas kasten yapiliyo saniyordum
ayy ne güzel ya
iyi yapmışsın canım galba lady_cici sordu

arkadasi yazdigim cevap icin uyardigin icin de cok tesekkür ederim , cok düsüncelisin :1hug:

şimdi çıkayım da o zaman akşam evden gireyim cevap vereyim, burda olursunuz herhalde sizle de konuşuruz canıım yerimseniben
öptüüümmm...

canim yazdigina sadece cevap vermistim , sordugum birsey yoktu , tesekkürler ilgilendigin icin opuyorumnanaktan

ben girmeyeli nele rolmuş böyle kızlar?bilmiyorumkismile
talikis ne depresyonu lady_cici size ne oldu? bilmiyorumkismile

pissy'cim , bi kac gündür elimde numarasi var , 4 gündür en az 50 kez aradim
ama ulasamadim sinirlerim cok bozulmustu birde arkadasimin biri biraz sacmalamisti
moralim o yüzden cok bozuktu ama simdi iyim sükür , aramayi biraktim artik , bos yere sinir oluyorum
sagol tatlim ilgilendigin icin a.s. , sen ne yaptin nasilsin

hoşgeldin kuzuma.s. şimdi daha iiyisin dimi okuum mesajını da . inş msnde karşılaşırsınız sen bi mail falan at facesine falan bu sorun çözülücek kesinlikleaklinialirimsmile

bugün benimki her annenin oglu asker olur ama her kizin sevgilisi jandarma olamaz dedi... ikimizde de bi sessizlik sonra ayni anda koptuk. haha hala gülüyorum, koskoca adam neler diyor. kaydirigubbakcemile3

bugün benimki her annenin oglu asker olur ama her kizin sevgilisi jandarma olamaz dedi... ikimizde de bi sessizlik sonra ayni anda koptuk. haha hala gülüyorum, koskoca adam neler diyor. kaydirigubbakcemile3

canım o seni kandırmış o her kızın sevgilisi tankçı olamaz dıturkbayragi

bizim de mehtap 8 oldu neredeyse. gercekten yaklastikca günler gecmiyor. ama bu heyecan da güzel. bayanssulusmile
ayyy valla cok güzel ya daha simdiden ne giysem die düsünmeye basladım ben ama cok stresli yav hergün bos bos seylere kavga edioruz
komonda olup dağlarda titreyeceğine
tankçı olup dağları titretir benim askerimturkbayragi

benimki gönlümü titretsin bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…