- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.621
cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur kaydirigubbakcemile3
ayyy valla cok güzel ya daha simdiden ne giysem die düsünmeye basladım ben ama cok stresli yav hergün bos bos seylere kavga edioruz
benimki gönlümü titretsin bana yeter
ayyy valla cok güzel ya daha simdiden ne giysem die düsünmeye basladım ben ama cok stresli yav hergün bos bos seylere kavga edioruz
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz
işte bu be jandarma bnm aşkım opuyorumnanaktan
hislerime tercüman olmus :lepi:
:lepi::lepi::lepi::lepi:vereliniortak:lepi:
hos geldin balımben gelmek kızlarr
sorma ya. 1.gün sunu giyerim, aksam bunu giyerim diyorum. 2.3.4...günler icin de ayni düsünceler... utanmasam ayna karsisinda antreman yapicam, kaydirigubbakcemile3 sanki ilk bulusmamizmis gibi. :)
kavgalar asiri olmadikca iliskinin tuzu biberidir, takmayin. iki tarafta özlem hat safhada olunca gerginlik ister istemez oluyor birbirlerimize nazimiz gectigi icin. a.s
senn ki demi cenderme kızz :sm_cool:
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz
işte bu be jandarma bnm aşkım opuyorumnanaktan
hoşgeldin kuzuma.s. şimdi daha iiyisin dimi okuum mesajını da . inş msnde karşılaşırsınız sen bi mail falan at facesine falan bu sorun çözülücek kesinlikleaklinialirimsmile
ama benim askım piyadeci
bugün benimki her annenin oglu asker olur ama her kizin sevgilisi jandarma olamaz dedi... ikimizde de bi sessizlik sonra ayni anda koptuk. haha hala gülüyorum, koskoca adam neler diyor. kaydirigubbakcemile3
ama benim askım piyadeci
cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur kaydirigubbakcemile3
öle ama yiyip bitirio beni kıskanclıkları daha bugün kavga ettik yeter die oturdum hüngür hüngür agladım yav artık sinirimden oda kıyamadı sonra kıyamam üzüldü dio askım aglma alıcaktı nerdeyse napim kıskancım paylasamıom seni kimseyle elimden gelse icime sokcam kimse görmesin dio dedim bende yuh oluo işte kavgalar ama bide uyuzluk yapmasa ahhh ahh cok sevom ben askımı yaa :asigim::asigim::asigim:daha ne giycemi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbulamadım yav :S elbisemi giysem kız o havada soguk olurmu
alemler yaaa kendilerini mi bizi mi kandırmaya çalışıyolar bu konu tartışılır kaydirigubbakcemile3
ay bayıldııım süper vallaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?