Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy valla cok güzel ya daha simdiden ne giysem die düsünmeye basladım ben ama cok stresli yav hergün bos bos seylere kavga edioruz

sorma ya. 1.gün sunu giyerim, aksam bunu giyerim diyorum. 2.3.4...günler icin de ayni düsünceler... utanmasam ayna karsisinda antreman yapicam, kaydirigubbakcemile3 sanki ilk bulusmamizmis gibi. :)

kavgalar asiri olmadikca iliskinin tuzu biberidir, takmayin. iki tarafta özlem hat safhada olunca gerginlik ister istemez oluyor birbirlerimize nazimiz gectigi icin. a.s

kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz

işte bu be jandarma bnm aşkım opuyorumnanaktan

nizamiyeden girdik içeri
salla kolları çek dizleri
siyah siyah beresi
genç kızların sevgilisi
hangisi?

sarışın ,esmer,kumral farketmez
çünkü biz tankçıyız
tankçılar affetmezzzzzzzopuyorumnanaktanhihoyyyt

vereliniortak:lepi:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
ben gelmek kızlarr
hos geldin balım

öle ama yiyip bitirio beni kıskanclıkları daha bugün kavga ettik yeter die oturdum hüngür hüngür agladım yav artık sinirimden oda kıyamadı sonra kıyamam üzüldü dio askım aglma alıcaktı nerdeyse napim kıskancım paylasamıom seni kimseyle elimden gelse icime sokcam kimse görmesin dio dedim bende yuh oluo işte kavgalar ama bide uyuzluk yapmasa ahhh ahh cok sevom ben askımı yaa :asigim::asigim::asigim:daha ne giycemi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbulamadım yav :S elbisemi giysem kız o havada soguk olurmu

hoşgeldin kuzuma.s. şimdi daha iiyisin dimi okuum mesajını da . inş msnde karşılaşırsınız sen bi mail falan at facesine falan bu sorun çözülücek kesinlikleaklinialirimsmile

sagol canim :1hug: evet simdi biraz daha iyiyim , alisverise ciktim kendime ciciler aldim canimin sIkkInligi gecti biraz
bugün de pek aramadim zaten , moralim cok bozuluyo en fazla 5 kez denemisimdir yine ayni durum ya cikan yok ya mesgul , denemicem daha canim
böylesi daha iyi , arayip cikmayinca kafayi yicek gibi oluyorum
evine dönünce görüsürüz illaki canim o sorun degil zaten :1rolleyes:

bugün benimki her annenin oglu asker olur ama her kizin sevgilisi jandarma olamaz dedi... ikimizde de bi sessizlik sonra ayni anda koptuk. haha hala gülüyorum, koskoca adam neler diyor. kaydirigubbakcemile3

alemler yaaa kendilerini mi bizi mi kandırmaya çalışıyolar bu konu tartışılır kaydirigubbakcemile3

ama benim askım piyadeci

canım işte abartıyolar herkes opuyorumnanaktan benim askerimde bi kendi askerlik yapıyo sanıyozemuszemus telefonda konuşuyoruz okudum bu yazılanları tank taburunu ayağa kaldırdık kızlarhihoyyyt maarş üstüne marş söylüyolarkaydirigubbakcemile3

:)

elbise giy evet evet. ben de elbise giyecegim zemuszemus hava %99 güzel olur. olmadi üzerine hos bir hirka veya ceket tamamdir.

kiskanclik benimkinde de var ama su an icin dozunda, bakalim ilerleyen vakitler neyi gösterecek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…