- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.541
kızlar bu arada dün gece askerim rüyasında beni görmüş en güzel yerinde uyandırdılar diooo artık nasıl gördüyseeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sorsaydın sende nasıl görüyodun diyekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
yok nasıl gördüğünü anlattı zaten bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o şimdi asker canı neler ister olmuş birazaklinialirimsmile
yok nasıl gördüğünü anlattı zaten bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o şimdi asker canı neler ister olmuş birazaklinialirimsmile
ayy tarkan'ın yeni şarkısı süper :teytey:
ben aklımı seninle bozdum hiç kimseyle işim olmaaaaazzz:dance::dance:
ayy tarkan'ın yeni şarkısı süper :teytey:
ben aklımı seninle bozdum hiç kimseyle işim olmaaaaazzz:dance::dance:
ayyyhhh çok güldüm aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Selam kızlar :1hug:
selam pissy olumunekankayizsmile bi de bana sor ben nasıl güldüm kaydirigubbakcemile3 askerden dönmemi hala istiomusun o rüyadan sonra dio bi de deli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyhhh çok güldüm aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Selam kızlar :1hug:
canım bu arada şafağına maşallahdarısı başımıza inşallah çabuk gelsin o günler hayırlısıyla yerimseniben
keyfin hep yerinde olsun zemuszemusbugün çok keyifliyim ben kendi adıma canım. arkadaşlarda öyle görünüyo.kaydirigubbakcemile5
bugün p.tesi işler mi yordu seni.
kızlar bu arada dün gece askerim rüyasında beni görmüş en güzel yerinde uyandırdılar diooo artık nasıl gördüyseeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
korkutma insanı deseydin
selam pissy olumunekankayizsmile bi de bana sor ben nasıl güldüm kaydirigubbakcemile3 askerden dönmemi hala istiomusun o rüyadan sonra dio bi de deli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
korkutma insanı deseydin
keyfin hep yerinde olsun zemuszemus
keyiflerin yerinde olunca çok mutşu oluyorum ben :lepi:
evet işler yordu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bu aralar yoğunlaştı işler :çok üzgünüm:
aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama yok yok gelsin ben alırım onun aklını :jeyyar: :jeyyar:
çok cabbar gördüm seni yavru kuş aklinialirimsmile
pissy selam canım olumunekankayizsmileçok cabbar gördüm seni yavru kuş aklinialirimsmile
evet hemde nasıl çokk boshayallersmile boshayallersmileamin canım sağol.olumunekankayizsmile
hafta başı ya o yüzden çoktur bugün işler.
ŞAFAK 19:teytey:
ÇORUM'A SELAM
Aynen canım bende öyleyim çok çok mutluyum.Allah mutluluğumuzu bozmasın hep böyle olalım.kaydirigubbakcemile5 işte bende şafak doğan güneş dediğimde ne yaparım ne ederim hiç bilemiyorum
hoşbuldum canım. olsun yeterki bir nebze olsun mutluluğumuz olsun. hayal ederek keyfimiz bari yerine gelsin.opuyorumnanaktan senin kaç günün kaldı canım?
hoşbuldum canım, ben çok iyiyim sen nasılsın?opuyorumnanaktan depük listesine az kaldı senin diye biliyorum aceba doğru mu biliyorum :uhm:
bendeki heyecan şimdilik normal derecede hele bi teklilere düşeyim bak o zaman sölerim halimiikaydirigubbakcemile3
cikicam birazdan bir arkadasimin aramasini bekliyorum, onunla birlikte son kahvelerimizi icicez.
simdi aradi, dedim sana cok güzel bir sürpizim var, diyor sürprizlere bogucak beni kadin. hehehe
arkadasini da aramis, saka yapmismis bana cocuk, hic de saka degildi, ciddi ciddi sordu yani. hih :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?