Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizm izin durumu kocaman bi soru işareti canım belli değil y ahiç gelmeyecek toplam izni düşücez şafaktan ya da gelecek ama ne zama belli deil... şu anda şafak 204 ...

canım gelmemesi en güzeli aslında nerdeyse 1 ay birden düşüo ki az deil o kdar süre..bak biz öyle yapıoruz izne gelmicek..mart başı geleceğine şubat başı yanımda olucak allah kısmet ederse yerimseniben

yaaa mümkün olan yerler var demekki bak, benim nişanlım da başından beri öle stiodu, şubat yerine ocakta gelicek o da öle olursa ama zorunlu izin kullandırma olasılıkları varmış bulunduğu yerde kafamçokkarıştı

orası öyle tabi doğru diosun bulunduğu yere göre değişio..neyse canım hayırlısı yaaa eninde sonunda gelicek ya inşallah sen ona bak olumunekankayizsmile

ben de merak ettim şu tarkanın albümünü valla

hiçte sevmem kendilerini ama albüm güzel olmuş
şarkı sayısını tamamlamak için hemen hemen bütün şarkılaara remix yapmış

Gel gel gel güzelim gel gel acimicaaak :jeyyar:
Gel gel gel güzelim gel hiç acimicaaak :1rolleyes:

purçuuuuuuuuuuuuuuuuu hoçgeldiiinn nabersin bakalım
gittim kız eminönüne cumartesi ayaklarıma karasulrar indi ama bir sürü şe aldım :lepi:

pissy selam canım olumunekankayizsmile

evet hemde nasıl çokk boshayallersmile boshayallersmile

şafağa bakkk beeee :sm_cool:

Çok şükür düştüm canım 10'lu sayılara darısı başınaolumunekankayizsmile

bizm izin durumu kocaman bi soru işareti canım belli değil y ahiç gelmeyecek toplam izni düşücez şafaktan ya da gelecek ama ne zama belli deil... şu anda şafak 204 ...

hmm anladım canım. yalnız ne olursa olsun ben izin kullanmasını istedim ve izne geldi. insana acayip moral oluyo kesinlikle gelmeli derim.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…