Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok kararsızım ben bu konuda bi yanım gelsin bi yanım gelmesin biran önce bitsin diyo ama onun haberi yok, hiç bişey demiyorum sen bilirsin, sen durumuna göre bak diyorum.. bakalımboshayallersmile

darısı başına canım bitiyo çok şükür:dance:

bu şarkıda süper:dance::teytey::teytey:

çok kararsızım ben bu konuda bi yanım gelsin bi yanım gelmesin biran önce bitsin diyo ama onun haberi yok, hiç bişey demiyorum sen bilirsin, sen durumuna göre bak diyorum.. bakalımboshayallersmile

hayırlısı olsun canım hakkınızda. bende hiç istemiyodum ilk başlarda izne gelmesini. önce gelirsin ne güzel diyodum ama nişanlım yok ben dayanamıcam gelicem dedi ve sonrada iyiki gelmiş dedim hep. şimdi olsa yine gelmesini isterdim.a.s

ben bu izin olayını anlamıyorum hiç kızlar.
şimbi biz teskere tarihini 15 ay olarak hesaplıyoruz dimi? izin felan içinde oluyor eğer 20 gün izin kullanmazsa 14 ayda gelicek dimi?

Çok özledim yaa bi yandan gelsin biraz hasret giderelim diorum nasolsa 1 ay erken yada geç bitecek bi şekilde ama bi yandan gelecek alışacak buraya orda zorlancak diyorum kafamçokkarıştı

selam kızlarrrrr ben geldim
tatlıkızım nasılsınolumunekankayizsmile
yine ggeldiiimm
bende tarkan takılıyorum bugün

gel gel gel güzelim gel hiç acimicaak :jeyyar:
duyguşşş olumunekankayizsmile
formundasın bugün sırnaşık şey :jeyyar: :jeyyar:

doğan güneş diceksinnnn :lepi:
aminn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

şimbi biz teskere tarihini 15 ay olarak hesaplıyoruz dimi? izin felan içinde oluyor eğer 20 gün izin kullanmazsa 14 ayda gelicek dimi?

izin tam 1 aydır canım tabi bu benim bildiğim..dağıtım izni vs. hiç bi şekilde izin kullanmazsa 14 aya düşüo..benimki sadece dağıtım izni kullandı şuan 23 gün izni var mesela..

kiiiiiiiiiizLar cok mutluyum yaaa ALLAHima $ükürdelikafadulden
sevincimi sizlerle paylasmak icin sabahi zor ettim valla delikafaduldendelikafadulden
biliyosunuz ki bir haftadir numarasi vardi elimde , ama arayinca ya mesgul caliyodu , ya kimse acmiyodu
bi kere sadece ulastim , onda da uyumustu zaten boshayallersmile
son zamanda hic calmiyodu bile her aradigimda mesgul oluyodu:umursamaz:
son bi kac gündür gercekten canim cok sIkkIndi ulasamiyorum diye moralim bozuluyoduu :1no2: 8 den sonra da hic aramaya firsatim olmuyodu zaten
amaaaaaaadelikafadulden dün aksam 10a dogru evde kimsecikler kalmadi tekrar bi deneyim dedim , hic ümidim de yoktu acikcasi cünki tüm gün yine mesguldü :lepi: calarken askerin biri telefonu acti ne oldugunu anlayamadim ya birden kaydirigubbakcemile3 öyle heyecan yaptimki sonra askerimi istedim telefona geldi ve konustuuk
:sm_cool::sm_cool: cooook mutluyum kizlar ya bi hafta arama süresinden sonra , hep mesgul caliyodu deli oluyodum ki ulastim ya :dance::dance: sevincimden uyuyamadim
:sm_cool: kendisi de cok sasirdi ben arayinca , annesi ve arkadasi haric kimseyle görüsmüyormus telefona cagirinca cok sasirdiii :teytey: konustuk biraz iste ordn burdan haftasonuna görüsürüz msn de dedi
kimseyle görüsmüyorum dedi , ben zaten kimse degilimki dedim , dogru sen özelsin kimse degilsin dedi bana :asigim::sm_cool: yanindaki askerlere de bizi biraz rahat birakin felan dedi cok sevindim kizlar yaa :sm_cool:

kusura bakmayin kizlar cok uzun olduu , ama sevincimi bi sizle paylasabilyiorum :sm_cool: sabahi zor ettim , ben tekrar a$Ik oluyoruum :asigim::lepi:
( bizimkilere yardim edip gelicem birazdan)

canımmm çok sevindim senin adınaaa alkisalkisalkis havada aşkkk kokusu varrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım erken tezkere alıcak kullanmazsa.
Çok özledim yaa bi yandan gelsin biraz hasret giderelim diorum nasolsa 1 ay erken yada geç bitecek bi şekilde ama bi yandan gelecek alışacak buraya orda zorlancak diyorum kafamçokkarıştı
işte karar sizin canım artık nasıl isterseniz. itiraf etmek gerekirse nişanlım gittikten 1 hafta sonra bile kendime gelememiştim. ilk gidişinden daha fazla koyuyo insana.:sinifsinif:

amin canım amiiinn:lepi:

ayy çok sevindim canım beniiimmm :1hug:
ne güzel bak, çok şkür değdi çektiğin sıkıntılı günlere, inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak yerimseniben opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…