Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşgeldin kuzum.allah kavuştursun askerine.bu arada bende meraktaydım nerede bu kız diye.geçmiş olsun neyin var.kısa sürede bekliyoruz hemencik iyileş :)

ho$bulmu$tum dadluum Şeniz ama az bi ugrayip kaciyorum hemen geri
amin canim amin , cümlemizi :Saruboceq:
gözlerimden rahatsizim balim biraz , ondan pek oturamiyorum pc ba$ina sengözlerimebaksanab

hoşgeldin tatlım:1hug:
hoşgeldin dewrem :1hug:

geçmiş olsun kuzum ya çabucaık iyileşirsin inşl.:1hug:

sagol balim Şeniz hemen iyile$ip bomba gibi tekrar araniza dönmeyi istiyorum bende :jeyyar:

geçmiş olsun tatlım ya benimde bugün aklıma geldin nerde benim laydim diye demek hastasın geçmis olsun balım
rabbim şifa versinzemuszemus

sagol canim benim Şeniz lady'in burda burda aklinialirimsmile arada bi anca bakabiliyorum i$te
in$allah balim tesekkürler:Saruboceq: fazla önemli bisey degil cok $ükür

dimi yaa ilk günlerde tuttuum günlüğü okuorum da arada
nişanlıykem görme şansın daha fazla aslında ya gidebilirsin de yanına bilmiyorumkismile

tatlım valla bende yay ım ama benimki akrep :1shok:

akrep mi :1shok: tek ben diiilmi$im demekki bu zor erkekle ugra$an hihoyyyt
valla 6 senedir taniyorum hala bazen cözemedigim huylari , dü$ünceleri felan oluyo akannehir
ortak birini buldum :jeyyar: arada bi püf noktasi sizdirirsin he

biz 400'leri daha bitiremedik mafoldumben
şafak 421 bugün...

geçicek dimi kızlar bugünler???

pissy'm yapma kiz böyle , senin $afaginla benimkinin arasinda 2 gün var , sonuna kadar beraber beklicez burda kaydirigubbakcemile5 hem bak ne güzel ni$anlin bide dert etme sen
ben birde beraber olmadigim birini o kadar beklicem sempatiksalakcinni

Kızlar aranızda asker günlüğü tutan var mı? Ben tutuyorum çok işe yarıyor. Gün içerisinde çok kısa konuşabildiğimizden, hergün neler yaptığımı onu ne kadar özlediğimi anlatıyorum. Çok rahatlatıyor. Onunla konuşur gibi. Gelince ona armağan edicem bu günlüğü onsuzken hergün ne yaptığımı öğrenecek böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…