Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sızdırırım tabi tatlım ne demekk aklinialirimsmile

ooow süper aklinialirimsmile cok ihtiyacim olucak , ho$ 6 yildir da taniyorum ama hala takildigim cözemedigim yönleri oluyo tombi$imin :1rolleyes:

Iyiyim tatlım ya özledim kız laflamayı :)

oh hergün böyle iyi ol opuyorumnanaktan bende özledim balim ya , ama i$te 1-2 gün daha uzak durmam gerekicek , sonra bol bol laflariz :jeyyar:

tatlım bende tutuyorum ilk gittiinde hergün yazıyordum ama sonra baya aksattım fazlasıyla konuştuğumuz için yazmaya bişey bulamıyorum.. defterin yarısını da kitapta kullandım okudu sayılır yani yarısını :1rolleyes:

haklısın tatlım, şimdi telefon etti konuştum rahatladım.Çok şükür halimize dediğin gibi :Saruboceq:

bi akrepte bende var akreplerı tanımak zordur kızlar benim eşim oldugu halde bazen tanıyamıyorummCADIARZU

hadi ya sendemi kaydirigubbakcemile3 yava$ yava$ dökülüyo bizim akrepler
evet al benden de o kadar , bi ay acemilik bile tuhafla$masina yetti yani sempatiksalakcinni
in$allah sabirla ama her$eyi yola koyabilirim :Saruboceq: , $uan ayriyiz da canim tekrar bari$ma a$amasindaydik da beyimiz bi tuhaf oldu acemilikten sonra

arkadaşlar hepiniz iyiki varsınız. gerçekten moral oldunuz bana çok sağolun... olumunekankayizsmile
hepimiz atlatacağız bugünleri Allah'ın izniyle.

arkadaşlar hepiniz iyiki varsınız. gerçekten moral oldunuz bana çok sağolun... olumunekankayizsmile
hepimiz atlatacağız bugünleri Allah'ın izniyle.

seninle beraber ba$ladik , beraber de bitircez ALLAHin izniyle kaydirigubbakcemile5
ha sen benden 2 gün önce bayram ediceksin o baska :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

selamm kızlarrr..aşkımla konutşum sabahtan beri çarşıya çıkmışş..rahatladım beeehihoyyyt..bgnn plakalara depükleniorymmm çok mutluyyummdelikafadulden

ooo bugün pek bi ballisin desene delikafadulden hem konu$tun , hem plakalara depükleniyosun
hadi gözün aydin canim , plakalar bence cok cabuk gecer kaydirigubbakcemile2

kizlar ben kaciyorum herkes kendine cok iyi baksin opuyorumnanaktan
en kisa zamanda görüsmek üzere

selamm kızlarrr..aşkımla konutşum sabahtan beri çarşıya çıkmışş..rahatladım beeehihoyyyt..bgnn plakalara depükleniorymmm çok mutluyyummdelikafadulden

selam canımmzemuszemus
ohh ne güzel nettemi konuştunuz canım
bizim çarşımız hiç yok çarşı izni morel oluyo insana
hadi plakalardasın yarın süperrr:teytey:

kız hala bırakmadınmı onubilmiyorumkismile

selam canımmzemuszemus
ohh ne güzel nettemi konuştunuz canım
bizim çarşımız hiç yok çarşı izni morel oluyo insana
hadi plakalardasın yarın süperrr:teytey:
evet canım çok güzel oldu .geçen hafta çift çarşısı vardı ben gittimzemuszemus..bu hafta tek başına kalmış aşkımm nete geldiiisositososito..valla geldik plakalara bende inanamıorumm:lepi:sen nasılsın canım,askerin nasıl?

ohh millet askerini çarşılarda görüyo ah ben yüzünü kaç ayda bir görüyom:çok üzgünüm:
şaka tabiki tatlım fırsatın varsa hiç kaçırma devrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…