- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.641
sızdırırım tabi tatlım ne demekk aklinialirimsmile
Iyiyim tatlım ya özledim kız laflamayı :)
Kızlar aranızda asker günlüğü tutan var mı? Ben tutuyorum çok işe yarıyor. Gün içerisinde çok kısa konuşabildiğimizden, hergün neler yaptığımı onu ne kadar özlediğimi anlatıyorum. Çok rahatlatıyor. Onunla konuşur gibi. Gelince ona armağan edicem bu günlüğü onsuzken hergün ne yaptığımı öğrenecek böylece.
valla geçicek diyenlere küfrederdim resmen kaydirigubbakcemile3 inanmazdım yani
ama şimdi gerçekten geçiyo be güzelim hem bak siz nişanlıymışsınız herşey resmi daha rahatsın bence asker yolu beklemenin tadını çıkarmaya bakkkk
aklinialirimsmile
bi akrepte bende var akreplerı tanımak zordur kızlar benim eşim oldugu halde bazen tanıyamıyorummCADIARZU
arkadaşlar hepiniz iyiki varsınız. gerçekten moral oldunuz bana çok sağolun... olumunekankayizsmile
hepimiz atlatacağız bugünleri Allah'ın izniyle.
selamm kızlarrr..aşkımla konutşum sabahtan beri çarşıya çıkmışş..rahatladım beeehihoyyyt..bgnn plakalara depükleniorymmm çok mutluyyummdelikafadulden
selamm kızlarrr..aşkımla konutşum sabahtan beri çarşıya çıkmışş..rahatladım beeehihoyyyt..bgnn plakalara depükleniorymmm çok mutluyyummdelikafadulden
ooow süper aklinialirimsmile cok ihtiyacim olucak , ho$ 6 yildir da taniyorum ama hala takildigim cözemedigim yönleri oluyo tombi$imin :1rolleyes:
oh hergün böyle iyi ol opuyorumnanaktan bende özledim balim ya , ama i$te 1-2 gün daha uzak durmam gerekicek , sonra bol bol laflariz :jeyyar:
haklısın tatlım, şimdi telefon etti konuştum rahatladım.Çok şükür halimize dediğin gibi :Saruboceq:
evet canım çok güzel oldu .geçen hafta çift çarşısı vardı ben gittimzemuszemus..bu hafta tek başına kalmış aşkımm nete geldiiisositososito..valla geldik plakalara bende inanamıorumm:lepi:sen nasılsın canım,askerin nasıl?selam canımmzemuszemus
ohh ne güzel nettemi konuştunuz canım
bizim çarşımız hiç yok çarşı izni morel oluyo insana
hadi plakalardasın yarın süperrr:teytey:
bende telde konuşuyorum şimdi sürekli bizde pazartesi depükleniyoruzzzzzhihoyyyt
evet canım çok güzel oldu .geçen hafta çift çarşısı vardı ben gittimzemuszemus..bu hafta tek başına kalmış aşkımm nete geldiiisositososito..valla geldik plakalara bende inanamıorumm:lepi:sen nasılsın canım,askerin nasıl?
hoşgeldin plakalarr..su gibi akıp geçsinnn:lepi:
seninle beraber ba$ladik , beraber de bitircez ALLAHin izniyle kaydirigubbakcemile5
ha sen benden 2 gün önce bayram ediceksin o baska :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?