- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.881
Sadece çalışıyorum canım ama bi faydasını göremedim henüz..
canımm okudum bende çok ii anlıyorum seni bana dediği lafları bi duysan varya sen salaksın dersin hemde benim haklı olduğum yerlerde ..
ben yapamadım ama bari sen yap lütfen arama ve kafanada takma..:teselli:
Canım benim saol.. Aramak istemiyorum ama kafaya takmamak mümkün değil.. Söylediği şeyler o kadar çok gücüme gidiyorki..
sen bide ben onu 12 ay bekledikten sonra bana dediklerini duysan inanamamıştım karşılığı bu mu diyee??
ama gözünü öyle bi korkuttum ki şimdi her adımımı ne giydiğimi eve tam olarak kaçta vardığımı herşeyi soruyo her dk mesaj bi iki dakika geç kalsam noldu niye geç yazdın falan tabi sıkıyosa merak etmesinaklinialirimsmile
sen bide ben onu 12 ay bekledikten sonra bana dediklerini duysan inanamamıştım karşılığı bu mu diyee??
ama gözünü öyle bi korkuttum ki şimdi her adımımı ne giydiğimi eve tam olarak kaçta vardığımı herşeyi soruyo her dk mesaj bi iki dakika geç kalsam noldu niye geç yazdın falan tabi sıkıyosa merak etmesinaklinialirimsmile
Ne dediki? hakaretmi etti?
canım benim ya zamanında ettiği lafları duysan dakika durmazsın ..
ama bu sefer hakaret etmemişti izine geldi buluştuk 2 gün geçti baktım kendi havasında gidiyo dedim ne bu rahatlık işte başladı o zaman ben seninle mutlu diilim iki haftadır bana karışamazsın sorgulayamzsın istemiyorum seni ayrıl unutursun falan ..
o gün sildim aslında şu an tek bir hatasında biticek son şansı yani..
ama bu sefer hakaret etmemişti izine geldi buluştuk 2 gün geçti baktım kendi havasında gidiyo dedim ne bu rahatlık işte başladı o zaman ben seninle mutlu diilim iki haftadır bana karışamazsın sorgulayamzsın istemiyorum seni ayrıl unutursun falan ..
kzı ne dedinki aynsını bend ebenimkine uyguluyim
oohh çok iyi etmişsin canım anlamalılar zaten kaybetme duygusunu hissettirmeliyiz ama ben kaana daha hissettiremedim ama geçenlerde çok ağır konuştum ve sonrasında 2 günde bir hergün aramaya başladı ulaşamaasa bile 3-4 dea aramaya başladı:)
bu ortama sonradan dahil olmak kötü ya.tanımak isterim hepinizi ama olmuyo tabi
Kizlarrrrr
Günaydınn kızlar
günaydın kızlarrrrr
şafak:53
şu 50 lerden kurtulmak istiyorum artık
nasılsınız bakalım
Günaydın kızlaaaaarrrrrrrr aklinialirimsmile
nabersiniiiz?
yaşasııınnn 188 kaydirigubbakcemile2
ben bişey demedim hiç bi şey yokmuş gibi izininin son günü buluştuk yinede bişey yapmıyorum ben çok hafif bi soğuk davranıyorum neyse biraz zaman geçti bana seni çok seviyorum sen beni seviyomusun falan ddei zaten ben seni seviyorum dedim anladı tamam mı ne demek o falan yaptı sakince ağlamadan etmeden konuşmaya başladım çünkü beni hiç böyke ciddi görmemişti ben hep ağlar zırlar tutamaz kendimi o kaçan ben kovalayan durumuna düşerdim ..bana çok kötü davranıyosun gerçekten çok kırıyosun ve umrunda olmuyo ne arıyosun ne soruyosun hep ben merak edip dayanamayıp arıyorum böyle giderse ben bittiğim an biticez dedim ve beni geri döndüremiceksin hiç bi şekilde ne bu ilişkiye nede sana güvenim kaldı dedim sonra bana dediki başkasımı var dedim ben senin için aynı şeyi düşünebilirm senin bütün haraketlerin ona çıkıyo çünkü dedim ama cevap vermedim neyse bişey demedi benimki çok kunşmaz sonra gitti yanımdan ben telefonuma bakıyorum çantamın içinden bi mesaj gelmiş arkadaşımdan okudum gülümsedim tamam kafamı kaldırdım bi baktım kapının kenarından beni iziliyo noldu falan dedi hiiç dedim orda ben bilmeden bunun içine kurt düşürdüm buda benden böyle konuşmalar duymaya alışkın olmadığı için hemen şüphelendi tabi ben buna bayıdımmzemuszemus ondan sonraki konuşmaları o kadar acizki düşünün 3 haftadır sürüyo işte ben sana güveniyorum bak güvenimi boşa çıkarma sakın dayanamam yok boynuzum çıktı içim acıyo sivlcesi çıkmışsırnaşık şey işte hiç mesaj sevmeyen çocuk gitti inanlmaz ilgili alakalı sevgili geldi..
yani benim yaptığım gerçekten beni kaybediyo olduğunu ona hissettrdim ve o da anladı arrtık bu kızn canına tak dedi diyee..
gerçekten o mesajı çekende benden hoşlanan bi çocuktu yani içine boşuna kurt düşmedi hissetti heralde ama kızlar gerçekten size anlatamadığım o kadar hakaret işittim ki onu işmdiye on kere bırakamm gerekirdi ama aptal aşık ben hiç yapamadımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?