Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız varya bunlar zannediyoki onlar olmasa biz biteriz ..

halbuki kaç kişi koşar peşimizden boş kaldığımz an anlayamıyolar işte ..

kesinlikle kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar:roflol:

halbuki öyle değiller bak ben kaanı nasıl delirticem sürekli arıyor felan dicem o görücek mesajlar felan atıyor arıyor dicem
acaba böye söyleyerek onu kaybeder miyim kızlar?

günaydın begümcüm maşşalah şafağına nasılsın

hadi ya iyi olmuş sevgiline
çok mu kötü hakaretlerdi canım ya
ya ben anlamıyorum bir insan sevdiği kıza nasıl hakaret eder çözemiyorum

çok kötüydü gerçekten çok iğrenç ben kendimden nefret ediyodum bunları duyupta nasıl yine aşkım dersin bu insana diye..
ama sonra dediki bi gün ben çok şerefsiz biriyim böyle konuşmalar yaptım ama sen hanımefendiliğini bozup bi kelime bile etmedin falan diye..yaaa bilsin yanii

kız bişey yapmadıysa üzme çocuğukaydirigubbakcemile3

Hic bir zaman emin olamazsin.. hic kimse 100% guveneblir ama
Canim bir iliskinin en önemli seyi güvendir
Güven olmazsa cok zor olur.

evvtt.. bitmesine daha çok olsa da mutlu oluyorum o azaldıkça sanırım sıyırdım yavaştan kaydirigubbakcemile3
iyim canım, cuma endoscopi yapılıcak diye biraz gerginim ama mecburum napiim eyvahedigeldismile
senden naber?
konu nedir dahil olamadım...:uhm:

tatlım yaa ben varya o kadar bağlıydım ki bi ayrılsa benden yemeden içmeden kesilip sürekli ağlardım ama şimdi kendimi öyle hazırladım ki bi ayrılsın bakalım bi trip atsın kudurucak kudurucak ..

selam güzel bayanlar ben geldiiim zemuszemus

iyiyiz kuzumm bu gün şikayet günümüz onu yad ediyoruz

hoşgeldin duygucum

merhaba Duygucum hoşgeldiiinnzemuszemus

ay evet siyahincim farkettim, hiç bi sabah böyle hareketli olmazdı burası, bi günaydınlaşır susardık, şaşırıdm ben de bilmiyorumkismile

doğru diyosun Babykem, güven çok zor olan ama olmazsa da olmayan bişey ilişkilerde.. :bbo:

tatlım geçmiş olsun hayrola sorun ne bilmiyorumkismile

hoşgeldin flowerbkaydirigubbakcemile5

tatlım yaa ben varya o kadar bağlıydım ki bi ayrılsa benden yemeden içmeden kesilip sürekli ağlardım ama şimdi kendimi öyle hazırladım ki bi ayrılsın bakalım bi trip atsın kudurucak kudurucak ..

akıl yokki bizde tatlım ya bizi üzmeye devam ettikleri halde peşlerinde dolanıyoruz... bu arada tatlım bizim şafaklarımız aynı mı seninlebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…