Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

al birini vur ötekine... ben de bunu anlayamıyorum ya.. çok seviyorum diyo ama demediğini yapmadığını bırakmıyor.. nasıl bişey bu yaa

kesinlkle yani tuhaf gerçekten çok tuhaf
benim bir arkadaşım vardı kızla çocuk aynı sınıftalar sevgililer çocuk kıza vuruyor hakaret ediyor kız hiçbir şey demiyor yani nasıl kendisine ble bişey yaptırıyor anlamış değilim yani

ayy vurmak olur mu yaaa bana öyle bişey yaparsa direk babama söylerim babam bilmiyo benide mahveder ama onu öldürür:lepi:

bebekiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
naber mehtaptaşım

ay alıp gelseler valla artık bizde bittik onlarda bitti ya

valla tatlım ben onların bittiğinden ziyade bitirdiğini düşünüyorum.. onlarla birlikte askerlik yaptığımız yetmiyor onlara.. tüm sıkıntılarını bizden çıkarıyorlar..

iyilik canooo senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyilik yavruuuum nasıl kötü olunur yahu ne kaldı şunun şurasında :dance: :dance: :dance: bizimkileri göndersem bir yere varya müthiş olucak gerçi babam yok zaten de annemin de başka planları var kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
valla tatlım ben onların bittiğinden ziyade bitirdiğini düşünüyorum.. onlarla birlikte askerlik yaptığımız yetmiyor onlara.. tüm sıkıntılarını bizden çıkarıyorlar..
evet ya onların kadar bizde burda yapıyoruz askerlik ama yok anlatılmıyor işte
olsun allah biliyor bunların mükafatını alırız eminim :1rolleyes:

yengeçim hoşgeldin nerelerdesin sen hiç görmüyorum bu ara seni

Hoşbuldukkk duygucum tatildeydim yeni geldim sayılır..
Bu arada bana açlık oyunlarını tavsiye etmiştin ya okudum süpermiş gerçekten yakaydirigubbakcemile5

aaa çok sevindim beğenmene harika ya 3. kitaba az kaldı kaydirigubbakcemile2
şafak sayar gibi kitap günü sayıyıorum hey allahım kaydirigubbakcemile3

nasıl geçti tatilin neler yaptın anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…