- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.921
akıl yokki bizde tatlım ya bizi üzmeye devam ettikleri halde peşlerinde dolanıyoruz... bu arada tatlım bizim şafaklarımız aynı mı seninlebilmiyorumkismile
hoşbuldum canım dertli gördüm bu ara sizleri hayırdır yahu
QUOTE]
valla tatlım bunlar tezkereyş alıp gelmeden biz gün yüzü görmicez... beklediğimize değer inşll:Saruboceq:
hoşgeldin duyguukaydirigubbakcemile5
canım benim 94.. kasımın ortası gibi gelcek heralde senin?
al birini vur ötekine... ben de bunu anlayamıyorum ya.. çok seviyorum diyo ama demediğini yapmadığını bırakmıyor.. nasıl bişey bu yaa
bebekiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmileDuygucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
ay alıp gelseler valla artık bizde bittik onlarda bitti yavalla tatlım bunlar tezkereyş alıp gelmeden biz gün yüzü görmicez... beklediğimize değer inşll:Saruboceq:
tatlım benmkisi 87 gözüküo ama daha ne kadar geri atar bilmiyorum aynı dönem gitmiş bizimkiler anlaşılan
kesinlkle yani tuhaf gerçekten çok tuhaf
benim bir arkadaşım vardı kızla çocuk aynı sınıftalar sevgililer çocuk kıza vuruyor hakaret ediyor kız hiçbir şey demiyor yani nasıl kendisine ble bişey yaptırıyor anlamış değilim yani
kız bişey yapmadıysa üzme çocuğukaydirigubbakcemile3
bebekiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
naber mehtaptaşım
ay alıp gelseler valla artık bizde bittik onlarda bitti ya
ayy vurmak olur mu yaaa bana öyle bişey yaparsa direk babama söylerim babam bilmiyo benide mahveder ama onu öldürür:lepi:
bebekiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
naber mehtaptaşım
ay alıp gelseler valla artık bizde bittik onlarda bitti ya
balımmm 89/3 ağustos 17 gitti benimki senin ki??
iyilik yavruuuum nasıl kötü olunur yahu ne kaldı şunun şurasında :dance: :dance: :dance: bizimkileri göndersem bir yere varya müthiş olucak gerçi babam yok zaten de annemin de başka planları var kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2iyilik canooo senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet ya onların kadar bizde burda yapıyoruz askerlik ama yok anlatılmıyor iştevalla tatlım ben onların bittiğinden ziyade bitirdiğini düşünüyorum.. onlarla birlikte askerlik yaptığımız yetmiyor onlara.. tüm sıkıntılarını bizden çıkarıyorlar..
i
yengeçim hoşgeldin nerelerdesin sen hiç görmüyorum bu ara seni
89/3 1 eylül gitti tatlım benmkisi de ama 10 gün erken terhis aldı ondan böyle farkediyo anlaşılan
Hoşbuldukkk duygucum tatildeydim yeni geldim sayılır..
Bu arada bana açlık oyunlarını tavsiye etmiştin ya okudum süpermiş gerçekten yakaydirigubbakcemile5
sordum işmdi 15 kasım diyo 94 ten az benim şafak hralde
seninki benden önde tatlım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?