- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.941
tatlım geçmiş olsun hayrola sorun ne bilmiyorumkismile
hoşgeldin flowerbkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım dertli gördüm bu ara sizleri hayırdır yahu
günaydın güzelim bayanssulusmile
nasılsın bugün opuyorumnanaktan
hoşbulduuum kaydirigubbakcemile2
muhabbet sarmış durumda burda fisfisfis
flowercım noldu geçmiş olsun
haklısın özlemcim şu an keyfimi bozmiyim en iyisi:)
bende iyi gibiyim mutusuzm bugün begümcüm benim ablamda yapmışlardı ama korkulcak bişey yok tatlım sıkma canını
haklısın özlemcim şu an keyfimi bozmiyim en iyisi:)
bende iyi gibiyim mutusuzm bugün begümcüm benim ablamda yapmışlardı ama korkulcak bişey yok tatlım sıkma canını
aaa çok sevindim beğenmene harika ya 3. kitaba az kaldı kaydirigubbakcemile2
şafak sayar gibi kitap günü sayıyıorum hey allahım kaydirigubbakcemile3
nasıl geçti tatilin neler yaptın anlat bakalım
saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.. midem ağrıyodu 2 sene önce doktora gitmiştim ilaç verdi tedavi edici sonra geçmişti, bu sene yeniden başladı ağrı bi de bulantı vardı bi kaç haftadır, geçmeyince tekrar gittim doktora, demek bi sorun var, tekrarlıyor ağrı, bi bakalım endoscopiyle cuma sabahı dedi.. ilaçla uyutup yapılıyormuş hiç anlamıycan dedi ama yine de gerildim ben, inşallah anlamam geçer biter bu da fisfisfis
saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.. midem ağrıyodu 2 sene önce doktora gitmiştim ilaç verdi tedavi edici sonra geçmişti, bu sene yeniden başladı ağrı bi de bulantı vardı bi kaç haftadır, geçmeyince tekrar gittim doktora, demek bi sorun var, tekrarlıyor ağrı, bi bakalım endoscopiyle cuma sabahı dedi.. ilaçla uyutup yapılıyormuş hiç anlamıycan dedi ama yine de gerildim ben, inşallah anlamam geçer biter bu da fisfisfis
hayırdır canım niye mutsuzsun???
Şafak kaç kaydirigubbakcemile3
vallahi tatilim çok iyi geçti özllikle aşkımın yanına gittiğim gün. Ablamla
Eniştem sağolsunlar götürdüler beni yanınaa doya doya hasret giderdik. :asigim:
arkadaşlar hepinize günaydın, hayrılı günler dilerim opuyorumnanaktan
floweb geçmiş olsun inşallah birşeyin yoktur.
her sabah şafak eksildi diye seviniyorum ama öğleden sonra sanki zaman geçmiyor gibi geliyor -tatlicadiarzu-
ooh dünyalar senin olmuştur valla ne güzel, benimkide geliyor işte kısmetse iki hafta sonra yanımda kuzzucumŞafak kaç kaydirigubbakcemile3
vallahi tatilim çok iyi geçti özllikle aşkımın yanına gittiğim gün. Ablamla
Eniştem sağolsunlar götürdüler beni yanınaa doya doya hasret giderdik. :asigim:
hoşgeldin kedicik :1hug:arkadaşlar hepinize günaydın, hayrılı günler dilerim opuyorumnanaktan
her sabah şafak eksildi diye seviniyorum ama öğleden sonra sanki zaman geçmiyor gibi geliyor -tatlicadiarzu-
Ah canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunn askerine. Az kaldı sayılır senin biraz daha sabır.:teselli:ayy ne güzel keşke benimde öle bir şansım olsa
nbr duygummmmmmmmmmm
Sanada günaydın canım.arkadaşlar hepinize günaydın, hayrılı günler dilerim opuyorumnanaktan
Ah canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunn askerine. Az kaldı sayılır senin biraz daha sabır.:teselli:
Sanada günaydın canım.
geçmiş olsun tatlım Allah kolaylık versin..
inşallah kötü birşey çıkmaz canım benim
geçmiş olsun çok
uyutuyorlarmış zaten bitti gittiye gelir :1hug:
bilmiyorumki canım sebebpsiz yani sınavda yaklaşıyır iyice yıprandım valla
valla ablam uyumadan yaptılar hiçibişi hissetmedi hatta bayıltabilirz 25 milyon felan demişler ama gerek duymadım yani dedi
tatlikis, duygu.c, ozlembbc, yengec123 hoşbulduk canlarım benim bayanssulusmile
ya bişey diycem bu herkesin yazdığını alıntı olarak yorumla dediğimde hepiniz yazdıkları altalta görünüyormu yahu? benim forum tecrübem yoktur bu olayı çözemedim.
saolun kızlar... inşallah kötü bişey çıkmaz, ilaçla geçer gider o da biter guclubacismile
şafaklar bitecek, bakın 460dan başladık ne günlere geldik ve geldiğimizden ber kaç kişiyi depükledik, sevdiğine kavuşturduk.. birbirimize destekle hepimizin şafakları bitecek sevdiklerimize kavuşucaz da bizden sonrakilere yardımcı olucaz, sabredicez ve buraya doğan güneş yazıcaz hepimiz, başka yolu yok yerimseniben
tatlım geçmiş olsun hayrola sorun ne bilmiyorumkismile
hoşgeldin flowerbkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım dertli gördüm bu ara sizleri hayırdır yahu
günaydın güzelim bayanssulusmile
nasılsın bugün opuyorumnanaktan
çok güzel dedin canım benimm...kaydirigubbakcemile5
aaa yaptım valla olumunekankayizsmile sağolasın burcu'm hihoyyytcanım bak şimdi alıntı yap dediğind esadece o kişinin yazısınıa cevap yazıosun ama onun yanındaki butona bastığında istediğin kişilerin yorumlarına tıklayıp alıntı yap tıklayınca alt alta görünüyor tatlım
umarım anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan
saolun kızlar... inşallah kötü bişey çıkmaz, ilaçla geçer gider o da biter guclubacismile
şafaklar bitecek, bakın 460dan başladık ne günlere geldik ve geldiğimizden ber kaç kişiyi depükledik, sevdiğine kavuşturduk.. birbirimize destekle hepimizin şafakları bitecek sevdiklerimize kavuşucaz da bizden sonrakilere yardımcı olucaz, sabredicez ve buraya doğan güneş yazıcaz hepimiz, başka yolu yok yerimseniben
aaa yaptım valla olumunekankayizsmile sağolasın burcu'm hihoyyyt
sen ne güzel konuştun öyle geçicek bitecek :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?