- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.961
selamlar kızlarrrr nasılsınız opuyorumnanaktan
bugün çok mutluyum Allah bozmasınnn:Saruboceq:
dün akşam aşkım aradı bizi burdan köy karakollarına gönderceklermiş diye, içim bi garip oldu hayırlısı olsun dedim ama üzüldüm çünkü şu anki yerini çok beğenmişti aşkım ilk defa askeriyede düzgün yemek yedi..
sonraaa gece aradı aşkım napıyosun dedi tv izliyorum sen naspıyosun bitanem dedim, ben de burda kaldım işte yazıcı oldum dedi delikafadulden hee hıı nasıl yani falan oldumayy ölcem sevinçten yaaaa.. :lepi: canım aşkım Allah hep gönlüne göre veriyo bitanemin orayı çok beğenmişti mahallenin ortasındayız dedi.. içim çok rahatladı..
Allah bütün askerlerimizi korusun inşallahhhhturkbayragi
dün akşam aşkım aradı bizi burdan köy karakollarına gönderceklermiş diye, içim bi garip oldu hayırlısı olsun dedim ama üzüldüm çünkü şu anki yerini çok beğenmişti aşkım ilk defa askeriyede düzgün yemek yedi..
sonraaa gece aradı aşkım napıyosun dedi tv izliyorum sen naspıyosun bitanem dedim, ben de burda kaldım işte yazıcı oldum dedi delikafadulden hee hıı nasıl yani falan oldumayy ölcem sevinçten yaaaa.. :lepi: canım aşkım Allah hep gönlüne göre veriyo bitanemin orayı çok beğenmişti mahallenin ortasındayız dedi.. içim çok rahatladı..
saol canımmm inşallah ya herkes öyle diyo yazıcılık içinÇok sevindim canım yazıcılar rahattır Allah gönlünüze göre vermiş.:lepi:
canımcım merhaba, süpermiş bu haber cnm hayırlısı olsun inşallah. benimkide yazıcı olacak gibi bakalım haftaya felan belli olur herhalde net olarak.
kızlar yazıcılar neler yapar?? askeri yazıcı olan var mı? bi de kurye olabilirmiş o zaman hep dışarda olcakmış tel serbest olcakmış ama ben istemedim sürekli gidip gelmesini. belli olmaz tabi.
ooo süper canım maaşallah nazar değmesin
yazıcılar raat olur, merak etme, işi çok olur belli dönemler ama iyidir yerimseniben
saol canımmm benim opuyorumnanaktansiyahincim hayırlısı olsun tatlımm sevindim sizin adınıza
Canim super yaa.. cok sevindim adina,
Internette arastirdim yazici ne is yapar diye..Biri diyo super bisey yazici olmak, biride berbat diyo.. yerine göre bence
örnek:
askerliğini yazıcı olarak yapmış biri olarak bu konuya değinmek istiyorum.
yazıcı bölükte genellikle en çok yorulan, bölük içersinde olan herbişeyden haberi olan (diğer askerlere göre), eğitimlerden vb. aktivitelerden en çok sıyrılmayı başaran askerdir.
ama genelde yaptığı iş (bizim bölük için söylemek istiyorum) askeri yazışmaları yapan, nöbetleri, yoklamaları, raporları, asker katılışlarını, olaylarda ifade alma işlerini yapan, nöbet tutmayan ve nöbet tutmadığı için şanslıymış gibi görünen halbuki çok fazla rütbeliyle muhatap olduğu için en çok fırça yiyen, denetlemelerde dosyalardan sorumlu olduğu için (aslında bölük astsubayının işi ama...) ufak bi yanlışta yine fırça yiyen, sürekli yazan ve yazacak seyi asla bitmeyen asker tipidir
&
yazıcı olmanın hem avantajları hem dezavantajları var.
+'ları
-nöbetleri sen yazdığın için kolay kolay nöbet tutmasın
-kışın dışarda milletin kıçı donarken sıcacık yerde oturursun
-içtimaya çıkmazsın
-başkalarının nöbetlerini yazdığın için pek bulaşan olmaz sana
-'leri
-komutanların hizmetçisi olursun, çay getir,şunu yap bunu yap vs.
-millet yatar ama senin yatışın 12-1 den önce olmaz
-komutanlarla birlikte isen rahat hareket edemezsin
vs.vs..
evet çok işi olduğu dönemler oluyomuş ama genelde nöbet tutmuyolarmış saol canım opuyorumnanaktan
saol canımmm benim opuyorumnanaktan
saol canım çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
yaa tek sorun bunlar olsun geç yatsın azar işitsin biz hepsine razıyız yeterki dışarı çıkmasın aşkım. zaten münferit olarak gitti geri hizmet olacağı belliydi intikale çıkmıcaktı ama yazcılığa çok sevindik, normal hayatta sivilde bi işte çalışıyo gibi olcam diyo nişanlımhayırlısı için dua ettik hep buymuş demekki canımmopuyorumnanaktan
sen nasılsın babykemm heyecan var mı:asigim:
Allah yardımcısı olsun hepsinini, biz de dualarımızla yanlarında olucaz, biticek gidicek :Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız?
Ah canim heyecan ne demek, kalbim kut kut atiyo simdiden..saol canım çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
yaa tek sorun bunlar olsun geç yatsın azar işitsin biz hepsine razıyız yeterki dışarı çıkmasın aşkım. zaten münferit olarak gitti geri hizmet olacağı belliydi intikale çıkmıcaktı ama yazcılığa çok sevindik, normal hayatta sivilde bi işte çalışıyo gibi olcam diyo nişanlımhayırlısı için dua ettik hep buymuş demekki canımmopuyorumnanaktan
sen nasılsın babykemm heyecan var mı:asigim:
Ah canim heyecan ne demek, kalbim kut kut atiyo simdiden..
E$iminde.. yeni asiklar gibi heyecanlaniyoruz beaaa
Gitmeden bir hafta once hastalanirim artik gene heyecandan..
Her seferinde oyle oluyo
Ah canim heyecan ne demek, kalbim kut kut atiyo simdiden..
E$iminde.. yeni asiklar gibi heyecanlaniyoruz beaaa
Gitmeden bir hafta once hastalanirim artik gene heyecandan..
Her seferinde oyle oluyo
aslında ben eskilerdenim. 460la başladım burda.:lepi:iyilik cnm sen nasılsın? seni ilk kez görüyorum bu arada.
ayy Allah korusun kız hastalanmazsın inşallah.. tahmin edebiliyorum heyecanını canımm çok güzel geçicek eminimm :asigim: Allah bozmasın aşkınızı maşallah
Ne güzel bir çiftsiniz yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?