Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aslında ben eskilerdenim. 460la başladım burda.:lepi:
1.5 aydır geziyodum memleketime felan gittim tatil yaptım. ondan bi süredir yoktum.

iyyim bende sağolasın...

askerleriniz nasıl?

evet bende temmuz ayından beri buralardayım.ben geldiğimde sen tatile gitmişsin demekki o yüzden hiç konuşamamışız :1hug:
tanıştığıma memnun oldum.
askerim çok şükür iyi usta birliğine alışmaya çalışıyor. geçen cuma teslim oldu işte.kış gelince daha çabuk geçiyor diyorlar o yüzden sabırsızlıkla kışı bekliyoruz.

maşallah canım benim.. hastalanma bu sefer bak az kalıyo sonra hep beraber olucaaazzz yerimseniben

Haklisin canim.. ama ister istemez oluyo.. Askimda cok kiziyo dikkat etmiyorsun diye
ama ben bi heyecanlandimmi yataklik oluyorum malesef.. insallah bu sefer olmaz..
Bu sefer zaten ucmadan 1 gün oncesine kadar calisacam..

pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için

Benimki 4 kilo almis... Masallah askimaa
Yemekhanede hic yemiyo dogru durust. cok pismis oralar..
Her gün köfte ve hamburger aliyo.. eh tabiki kilolarda gelir :)
Ama onun icin spor yapip duruyo deli askim benim..

benimki de öyle diyodu yemekhanede ilk hafta yemek yapmışlar o günden sonra yemedi kendi gözleriyle gördü nasıl yapıldığnı anlatmıyım mideniz bulanmasın şimdi sürekli cips kola falan kantinden yedi benimki de zayıfladı ama kaslarından veriyo tabi:mymeka: o da seviniyo uyuzum benim.. şimdi alır ama kilo yemekleri sevmişcokacimcoook

Ah süper, yemek yemeleri önemli... ordan enerjiyi aliyorlar..

pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için

siyahincim, sorma cnm ya yemin töreninde gördüğüm gürkanla gönderdiğim gürkan aynı değildi. bi sarıldım anam dedim bu ne sempatiksalakcinni ben kilo verdiği için çok üzüldüm çocuk gibi geldi gözüme o günler. aslında kilo fazlalığı vardı ama bi anda 10 kilo vermiş halini görünce şaşırdık hepimiz.dağıtım izninde bol bol yedirdim 3 kilosunu aldı eli yüzü toparlandı yüzüne canlılık geldi tembihledim sakın aç kalma diye kaydirigubbakcemile3
sivas'ın yemekleri çok berbatmış şimdiki yerinde daha iyimiş ama bu defada çok az veriyorlarmış kaydirigubbakcemile3

bak işte kilo alanlarda var kaydirigubbakcemile3 valla gürkanda tost lahmacun yemeye başladı bu hafta sabahları spor yapılıyor diye seviniyor eskiden boks antrenörlüğü yapıyordu sonra bırakmıştı spor yapmayı şimdi yine başladığı için mutlu o konuda.

Benimkide Türkiye 2cisi Breakdance'ci Ve Ders Veriyor.
Spor oldugu zaman cok seviniyo.. oooh askim diyooo 5 km dag'a kosucazz
Süperr diyoo.. La kafayimi yedin diyom.. ne guzel ooohh diyo sabah sabah sempatiksalakcinni
Seninkide sportif ozaman.. Spor sevmeyenler icin cok zor oluyo cunku :lepi:

pisicim dikkat et kendine boksör filan kızdırdığında yüzüne çalışmasın delikafadulden

benimkide öyle barfix çemkyio aşkııım deli gibi barfix çektik bugün şu kadar koştuk oh bugünde iyiyim diyo yavrum benim :asigim:

aynen canım ben zayıf erkek sevmem yapılı olcek kızdırdım azcık nişanlımı zayıf koca istemem didim kilo alsın yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…