- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.981
aslında ben eskilerdenim. 460la başladım burda.:lepi:
1.5 aydır geziyodum memleketime felan gittim tatil yaptım. ondan bi süredir yoktum.
iyyim bende sağolasın...
askerleriniz nasıl?
Ah canim heyecan ne demek, kalbim kut kut atiyo simdiden..
E$iminde.. yeni asiklar gibi heyecanlaniyoruz beaaa
Gitmeden bir hafta once hastalanirim artik gene heyecandan..
Her seferinde oyle oluyo
maşallah canım benim.. hastalanma bu sefer bak az kalıyo sonra hep beraber olucaaazzz yerimseniben
pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için
Benimki 4 kilo almis... Masallah askimaa
Yemekhanede hic yemiyo dogru durust. cok pismis oralar..
Her gün köfte ve hamburger aliyo.. eh tabiki kilolarda gelir :)
Ama onun icin spor yapip duruyo deli askim benim..
benimki de öyle diyodu yemekhanede ilk hafta yemek yapmışlar o günden sonra yemedi kendi gözleriyle gördü nasıl yapıldığnı anlatmıyım mideniz bulanmasın şimdisürekli cips kola falan kantinden yedi benimki de zayıfladı ama kaslarından veriyo tabi:mymeka: o da seviniyo uyuzum benim.. şimdi alır ama kilo yemekleri sevmişcokacimcoook
pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için
Benimki 4 kilo almis... Masallah askimaa
Yemekhanede hic yemiyo dogru durust. cok pismis oralar..
Her gün köfte ve hamburger aliyo.. eh tabiki kilolarda gelir :)
Ama onun icin spor yapip duruyo deli askim benim..
Ah süper, yemek yemeleri önemli... ordan enerjiyi aliyorlar..
Benimkide Türkiye 2cisi Breakdance'ci Ve Ders Veriyor.bak işte kilo alanlarda var kaydirigubbakcemile3 valla gürkanda tost lahmacun yemeye başladı bu hafta sabahları spor yapılıyor diye seviniyor eskiden boks antrenörlüğü yapıyordu sonra bırakmıştı spor yapmayı şimdi yine başladığı için mutlu o konuda.
Tabikii yesinlerrrr cokacimcoookevet a.s yarasın askerlerimzecokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Benimkide Türkiye 2cisi Breakdance'ci Ve Ders Veriyor.
Spor oldugu zaman cok seviniyo.. oooh askim diyooo 5 km dag'a kosucazz
Süperr diyoo.. La kafayimi yedin diyom.. ne guzel ooohh diyo sabah sabah sempatiksalakcinni
Seninkide sportif ozaman.. Spor sevmeyenler icin cok zor oluyo cunku :lepi:
siyahincim, sorma cnm ya yemin töreninde gördüğüm gürkanla gönderdiğim gürkan aynı değildi. bi sarıldım anam dedim bu ne sempatiksalakcinni ben kilo verdiği için çok üzüldüm çocuk gibi geldi gözüme o günler. aslında kilo fazlalığı vardı ama bi anda 10 kilo vermiş halini görünce şaşırdık hepimiz.dağıtım izninde bol bol yedirdim 3 kilosunu aldı eli yüzü toparlandı yüzüne canlılık geldi tembihledim sakın aç kalma diye kaydirigubbakcemile3 sivas'ın yemekleri çok berbatmış şimdiki yerinde daha iyimiş ama bu defada çok az veriyorlarmış kaydirigubbakcemile3]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?