Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o beni ilk spor salonunda görmüş zatenn :asigim: hayatımda ilk kez 1 aylığına spor salonuna gitmiştim benim gayri ihtiyari bir bakışımdan çok etkilenmiş. halbuki ben hiç farketmemiştim onu.sonra listelerden felan adımı aramış bulmuş sonra faceten lise okulu grubuna katılmıştım.oradan beni bulmuş sonrada işte gerisi baya uzun bi süreç sonunda geldi :asigim:

kız sorma ben hep ne derdim biliyor musun erkeğim masaya yumruğunu vurdumu o olay orda bitecek derdim azcık maçoluk var herhalde bende. nişanlımı tanıdıktan sonra annem dedi ki al sana masayı kıran birisi dedi :roflol:

barfix ağırlık felan güçlü kollarıma alacağım seni diyor deli :asigim:

aynen canım ben zayıf erkek sevmem yapılı olcek kızdırdım azcık nişanlımı zayıf koca istemem didim kilo alsın yaa

aynen cnm bende zayıf erkek sevmem şöyle heybetli olacak tabi abartılı değil aklinialirimsmil

pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için

Benimki 4 kilo almis... Masallah askimaa
Yemekhanede hic yemiyo dogru durust. cok pismis oralar..
Her gün köfte ve hamburger aliyo.. eh tabiki kilolarda gelir :)
Ama onun icin spor yapip duruyo deli askim benim..

ah kızlar benim içim acıyo bu konuda.. geçen pazartesi nişanlımın resimlerini izne gelen bir arkadaşı gönderdi bana, nişanlım rica etmiş.. çok kötü oldum görünce.. çok zayıflamış yaa umarım sağlığı yerindedir, dönünce hasta falan olmaz :çok üzgünüm:
askere gitmeden önce 96kg'dı, dağıtım iznine geldiğinde 86 olmuştu, şu anda 80 kg'mış.. inşallah daha fazla zayıflamaz yaa çok üzülüyorum resimlere baktıkça :sinifsinif:

benim askerim 45 kilo ben napimmmm:gitme:

♥ ♥87 SIYAH_INCI ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥91 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥94 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥114 SEHT ♥ ♥

♥ ♥121 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥168 03062008 ♥ ♥

♥ ♥177 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥179 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥181 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥186 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥188 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥193 HAYRANIIM ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥ 206 FIDES ♥ ♥

♥ ♥208 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥217 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥222 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…