- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.001
ŞAFAK 79 KİLİSE SELAMLARRRturkbayragi
Benimkide Türkiye 2cisi Breakdance'ci Ve Ders Veriyor.
Spor oldugu zaman cok seviniyo.. oooh askim diyooo 5 km dag'a kosucazz
Süperr diyoo.. La kafayimi yedin diyom.. ne guzel ooohh diyo sabah sabah sempatiksalakcinni
Seninkide sportif ozaman.. Spor sevmeyenler icin cok zor oluyo cunku :lepi:
pisicim dikkat et kendine boksör filan kızdırdığında yüzüne çalışmasın delikafadulden
benimkide öyle barfix çemkyio aşkııım deli gibi barfix çektik bugün şu kadar koştuk oh bugünde iyiyim diyo yavrum benim :asigim:
aynen canım ben zayıf erkek sevmem yapılı olcekkızdırdım azcık nişanlımı zayıf koca istemem didim kilo alsın yaa
BEBUSUMUN ASKERİNE KAVUSMASINA ACCIK KALDI delikafadulden
sizinkinin yanında nedirki canım benim şafağım
sizin şafağınıza heyy maşallah:dilcikar::sm_cool:kaydirigubbakcemile3
kız öle deme bizim safaklarda o yollardan gecti bak simdi 4 gün kaldı bi gün sonrada askıma kavuscam ben ama hala inanamıyorum sanki hiç gelmicekmiş gibi :1shok::1shok:
kavuşucaksınız inş sonra sıra bize geliyo oh ohhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
bi kavusimde kız hemen size anlatcam sen hele meraklı melegat anlatmazsam vurursun bizigamyoncuiremsu
pissy facede askerinin fotosunu gördüm, o da çok zayıflamış yahuu .. benim askerim 8 kilo vermiş:gitme: ama çok mutlu kilo verdiği için
Benimki 4 kilo almis... Masallah askimaa
Yemekhanede hic yemiyo dogru durust. cok pismis oralar..
Her gün köfte ve hamburger aliyo.. eh tabiki kilolarda gelir :)
Ama onun icin spor yapip duruyo deli askim benim..
ah kızlar benim içim acıyo bu konuda.. geçen pazartesi nişanlımın resimlerini izne gelen bir arkadaşı gönderdi bana, nişanlım rica etmiş.. çok kötü oldum görünce.. çok zayıflamış yaa umarım sağlığı yerindedir, dönünce hasta falan olmaz :çok üzgünüm:
askere gitmeden önce 96kg'dı, dağıtım iznine geldiğinde 86 olmuştu, şu anda 80 kg'mış.. inşallah daha fazla zayıflamaz yaa çok üzülüyorum resimlere baktıkça :sinifsinif:
benim askerim 45 kilo ben napimmmm:gitme:
selam kızlar...keyifler nasıl ?
hoşgeldiiiinnn =)Ben geldim kızlarrrr
aaa.. boyu kaç? asker öncesi kaç kiloydu??? çok zayıfmış yaa..
benim nişanlım 190cm, o yüzden 80kg çok zayıf göstermiş onu
selam canıım naber? görüşemiyoruz ne zamandır?
hoşgeldiiiinnn =)
selam kızlar...keyifler nasıl ?
benimkiinin boyu kısa 160 ama yinede iyiydi gitti baya zayıfladı 40la 45 arası gidip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?