Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldum şekerim:) Allah kavuştursun.başta biraz zorluyo orası.msn den iyice öğrenelim isimleri tanıştıralım.ibrahim yardımcı olurum demişti haber bekliyo benden ismini.müsaitsen gelsene msne canım

Öyle oldu canım senin miden nasıl oldu geçmiş olsun canım.valla günler geçmiyo gibi bu aralar onun sıkıntısı dışında iyiyim.senin şafak baya azalmış maşallah :)kaydirigubbakcemile5

saol canım.. cuma sabahı izin aldım işten, endoscopi yapılacak, bakalım ne oldugunu öğrenicez midemde..
evvtt.. çok şükür allaha geçiyor bak geçmiyor deme, 9 ayımız bitiyo bizim, kaldı 6 ay.. böyle bakınca çok gibi görünüyor ama geçiyor işte

ahanda en sevdiğim tablo gelmiş delikafadulden
maaşallah hepimize, sırayla depüklenelim biran önce bu listeden inşallaaaahhh :Saruboceq:

Aşkın aldı benden beni, bana seni gerek seni..
Ben yanarım dün ü günü, bana seni gerek seni..
Ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim,
Aşkın ile avunurum, bana seni gerek seni..

Iyi sonuçlar çıkar ins ama mide hep stressten oluyo canım ya.valla günler uzun olduğu için mi bilmiyorum ama günler bitmiyo geçmiyo sanki bide iyice özlem bastı

valla beni listenizden depüklemediniz sessüz sedasüz geçtim plakalara:dilcikar::çok üzgünüm:

selam kızlar. bişey sorucam, askerlikte zorunlu bayram izni diye bişey varmış duydunuz mu hiç böyle bişey ? Benim askerim öyle dedi bu bayramda kesin olmamakla birlikte zorunlu izin kullanacaklarmış. o da askerliğine eklenecekmiş tabi. Varmı bu konuyla ilgili bilginiz?

geçen bayram bizde çok umutlanmıştık ama malesef gelmedi

Günaydin kızlarrr . Aşkım sabah 9da aradı konuştuk çok mutlu haberler aldım. Burası acemilikten daha iyi çok rahatım bize komandoyuz diye çok iyi davranıyolar dedi :lepi: hem operasyona hiç çıkmıcaklarmış onlar sadece arama olursa gidiceklermiş :lepi:

aradı yani ayy ne güzel ..
benimki yeni bi eşşekliğe doğrru gidiyo bakalım nolcak sonu:umursamaz:

aradı tatlım 1,5 saat konuştuk
bitirdiğimi düşünmüş.. bana gece bisürü msj çekmiş bana hiç biri gelmedi çekmediği için o da msj lar gitmediği için kesin bitti diye düşünmüş... öle yanii.. söz verdi bidaha yapmıcam nolur inan diye.. görcez dedim..

ben meraklı melehat merak etti napmıştı ki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…