- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.041
tatlım akşam sudan bi sebeple tartışma başladı.. çok ağır sözler söyledi daha doğrusu bi söz söyledi çok gücüme gitti teli kapattım akşam
Iyi sonuçlar çıkar ins ama mide hep stressten oluyo canım ya.valla günler uzun olduğu için mi bilmiyorum ama günler bitmiyo geçmiyo sanki bide iyice özlem bastı
Günaydin kızlarrr . Aşkım sabah 9da aradı konuştuk çok mutlu haberler aldım.Burası acemilikten daha iyi çok rahatım bize komandoyuz diye çok iyi davranıyolar dedi :lepi: hem operasyona hiç çıkmıcaklarmış onlar sadece arama olursa gidiceklermiş :lepi:
çok sinirliyim varyaaaaaaaaaaklava: klava:
yine facebook olayı
off yaaaaa
sinir oluyroum artık benimkinin hesabına giremiyorum şifresi kaanburcu ydu değiştirmiş
Flowerb canım dün sana söylemiştim ya ilçesini oraya gidiceklerde güvenlik nedeniyle duraklayarak gidiyolar daha
kızlar sizde bnm gibi askerinizle gün içerisinde cepten hem çok konuşmak hemde ucuz bişeyler arıyorsanız aşağıda ki linki inceleyin derim.
Tarife Avcısı
çıldırıyorum böle benimle ilşkisi var yazyorken şimdi yazmıyor silmişşşşşşşşşşşşşşklava:
:mymeka: Sorguya cek askini tatlim :mymeka:çıldırıyorum böle benimle ilşkisi var yazyorken şimdi yazmıyor silmişşşşşşşşşşşşşşklava:
cnm sor sende yeni şifresini?
Pissym çok teşekkürler.sen bulabildin mi uygun tarife şu akşam 7den sabah 7ye sayesinde eve çok az fatura gelmiş o da aklında bulunsun canım.
çıldırıyorum böle benimle ilşkisi var yazyorken şimdi yazmıyor silmişşşşşşşşşşşşşşklava:
arasa sorucam zaten
geldiğinde hiçbir şey yapmıcam süprizi felan geri alıyorum çok kzıgınım ona çok
Pissym çok teşekkürler.sen bulabildin mi uygun tarife şu akşam 7den akşam 7ye sayesinde eve çok ay fatura gelmiş o da aklında bulunsun canım.
ben geldim yinee
işlerin yoğunluğundan ara ara gelip çıkmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?