Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Iyi sonuçlar çıkar ins ama mide hep stressten oluyo canım ya.valla günler uzun olduğu için mi bilmiyorum ama günler bitmiyo geçmiyo sanki bide iyice özlem bastı

amin canım inşallah bakalım.. geçiyo geçiyo, öyle düşünce, öyle dedikçe geçmez..

oohh gözünaydın özgecim.. belli olmuş mu dağıtılcak mı merkezde mi kalcak? istersen özelden yaz konuşalım...

çok sinirliyim varyaaaaaaaaaaklava:klava:

nooolmuşşş?

Yaaaa tatlim benim... niye degistirmiski? bildigini biliyormuydu?

Yaaaa silin su facebook'u yaaaaaaa.. cok kavgalar oluyo facebook sayesinde...
Cok okuyorum kadinlar kulubunda..Silin gitsin yaa

Flowerb canım dün sana söylemiştim ya ilçesini oraya gidiceklerde güvenlik nedeniyle duraklayarak gidiyolar daha

ay doğru canım yaa kusura bakma, ben bi yandan işler bi yandan burası yürütürken bi çok kişiyle de aynı konuları konuşunca karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
yeni dönem ustabirliğinde de çok oldu aynı yer, heyecan yapıyorum o tarafa giden duyunca
hayırlısı olsun canım, iyi haberlerini alalım inşallah hep :Saruboceq:

Pissym çok teşekkürler.sen bulabildin mi uygun tarife şu akşam 7den akşam 7ye sayesinde eve çok ay fatura gelmiş o da aklında bulunsun canım.

ben akşam bizim ev telefonun tarifesini öğrendim. ev avantaj 300 paketiymiş.
11 eylül'e kadar tüm gündüz gece şehir içi şehir dışı bedava. bayramdan sonrada yılbaşına kadar akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava olduğunu söyledi müşteri temsilcisi.bende bu rahatlıkla gece 45 dk askerimle konuştum. fatura niye çok geliyormuş canım bu durumda? kaç para gelmiş o dediğin kişiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…