Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiçbir sorunumuz yok halbuki
geçen seferde böyle yapmıştı ben tekrardan koydum neymiş herkes biliyor diyo daha koymaya gerek var mı diyor ya anlamıyorum neden yapıyor bunu

sinirden çalışıcak halde kalmadı bir türlü işe adapte olamaıyorum

hoşbulduum :1hug:

bende turkcell sabit ödüyorum 29 tl ayda
çaldırıp kapatıyor ben arıyorum opuyorumnanaktan
kontür dayanmıyor yoksa

tatlım 29 u aşmıyorsanız ne ala bende geçmiştim o tarifeye vodafonedaydım fazla geliodu 75 tl falan turkcell 29 luğa geçtik tabi bize paketmi dayanırrr 130 tl ft ödediğimi biliyorum turkcellde şimdi yine vodafone dayım 55 tl lik paketteyim

tatlım sakin ol madem herkes biliyor ya sende aynen bunu söyle ve onun yaptığını yap şifreni de değiştir.. seni anlamsına yardımcı olur belkii

seni şüphelendirmek istemiyorum ama biraz dedektiflik yap bence

avantajı ne cnm o paketin deyiver bakiiim :1hug:
ayda turkcell e sabit 29 TL ödüyorsun
5480 dk. konuşuyorsun
yalnızca turkcellden turkcelle ve sabit hatlara arıyorsun
mesaj yok
benimki ankesörlüden çaldırıyor ben geri arıyorum şu zaman kadar hiç aşmadık
hatta o dakikalar bitmiyor bayağı iyi oldu ya yoksa ayda 500 kontür yüklediğimi bilirim

açıkladım siyahım incim geçmiyoruz valla paketi bitmiyor bile dakikalar

canım sen bence kaan askerden gelene kadar sakin ve akışına bırak herşeyi.ararsa konuş çok yüz verme.geldiğinde amacının ne olduğu zaten ortaya çıkar.Sen ona karşı çok ilgilisin ve ondan bu ilgiyi göremediğinde kendini yıpratıyorsun.Olan olaylardan konuşmalardan çabuk etkilendiğin için dahada zorlanıyorsun.
erkek arkadaşının savunmasında söylediğinin bence hiçbir mantığı yok.

yanlışyıkla yapmıştır burcucum yarın öbür gün arar açıklamasını yapar barışırsınız merak etme :teselli:
alışmış olman lazım artık

ya tatlım akşam9 sabah 9 du ya biz akşam 8:50 gibi başlıoduk mesela gece yarısına kadar bu durumda 9 tarifesine geçmiomuş konuşmaya başladığın saat üzerinden tarifelendiriliomuşsun baktım olmuyo taşıdım hattımı

evet işte o problem var ama benimki denk getiriyor 9 dan sonra arıyor konuşuyoruz
zaten 6 aylık bir kampanya bu 4 ay sonra bitiyor, 4 ay sonra belki benimki telefon sokar içeri avea hattımızdan devam ederi dedik. Şimdilik böyle iyi gidiyor

cnm bu tarifeyi ben niye duymadım yaa -tatlicadiarzu-
şimdi bu tarife değişmiş ama 300 dk yazıyor sitelerinde.
TURKCELL - 29 TL'ye her yöne 300 dakika!

fazlasını gösteriyorum sonuna kadar haklısın canım bende pek ttamin olmadım zaten evet gerçekten çok yıprandım o gittiğinden beri askere

bebişim konuşucam aradığında

yok duygum yanlışlık değil geçen gün silmiş ben davet gönderdim ölece duruyodu izindeyken onun hesabına girip kabl ettim tekrardan silmiş
yanlışlık olamaz kesinlikle bilerek yapıyor bunu

ve kızlar o askere giderken gideceğini gündn eönceki gün hiç buluşmuyoduk hiç sölemediodu buluşalım diye

hep içimde taşıorum allah bilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…