- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.081
Cok merak ediyorum, aradiginda sen sordugunde ne diyeceginifazlasını gösteriyorum sonuna kadar haklısın canım bende pek ttamin olmadım zaten evet gerçekten çok yıprandım o gittiğinden beri askere
bebişim konuşucam aradığında
yok duygum yanlışlık değil geçen gün silmiş ben davet gönderdim ölece duruyodu izindeyken onun hesabına girip kabl ettim tekrardan silmiş
yanlışlık olamaz kesinlikle bilerek yapıyor bunu
ve kızlar o askere giderken gideceğini gündn eönceki gün hiç buluşmuyoduk hiç sölemediodu buluşalım diye
hep içimde taşıorum allah bilo
fazlasını gösteriyorum sonuna kadar haklısın canım bende pek ttamin olmadım zaten evet gerçekten çok yıprandım o gittiğinden beri askere
bebişim konuşucam aradığında
yok duygum yanlışlık değil geçen gün silmiş ben davet gönderdim ölece duruyodu izindeyken onun hesabına girip kabl ettim tekrardan silmiş
ve kızlar o askere giderken gideceğini gündn eönceki gün hiç buluşmuyoduk hiç sölemediodu buluşalım diye
hep içimde taşıorum allah bilo
Cok merak ediyorum, aradiginda sen sordugunde ne diyecegini
burcum korktuğun başına gelmez umarımyok duygum yanlışlık değil geçen gün silmiş ben davet gönderdim ölece duruyodu izindeyken onun hesabına girip kabl ettim tekrardan silmiş
[/B]
iki kırıttın haaaaa :jeyyar:ay onlar buluyo ki saçma sapan açıklamalar off sinir oluyorum yaa bana da yapmıştı 2 kere aynı şeyi..
ben naptım sildim onu face imden ilişkisi yok yaptım kendimi bi daha da eklemedim
şimdide iki kırıttım kapattırdım ona facei o benimkinide kapalı sanıyo ama açık oh canıma değsinnzemuszemus
burcum korktuğun başına gelmez umarım
iki kırıttın haaaaa :jeyyar:
yavrum benim kadınlardan korkulur arkadaş şakkıdı
ay kız allah iyiliğini versin kendi kendime gülüyorum buralardasırnaşık şey
bencede korksunlar bizden:enbuyukkk:
selamm kızlaropuyorumnanaktan
4gündur netim yoktu gelemdim özledımm yakaydirigubbakcemile3
selamm kızlaropuyorumnanaktan
4gündur netim yoktu gelemdim özledımm yakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlımm:1hug:
hoşgeldin kızzz:1hug:
hoşgeldin susuumm a.s.
bişey sorucam bizim tertipler nasıl 368 olduk? 369 bizim şafağımız canımbilmiyorumkismile
doğru canım 369 bi gün eksik yapmışımm..neyse bunlar atarsa listesi olsunnkaydirigubbakcemile3
susum hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn delikafadulden
naber nerdesin napıyosun kız yoksun ortalıklarda
mehtabımı doğru yazmışsın ama şafak yine yanlış kuzum yaa :roflol:
279
susum hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn delikafadulden
naber nerdesin napıyosun kız yoksun ortalıklarda
mehtabımı doğru yazmışsın ama şafak yine yanlış kuzum yaa :roflol:
279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?