- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.101
Kızlar ben izin günlerini çıkararak sayıyorum aşkım öyle söyledi o yüzden beni 339 yazarmısın susu zemuszemus
cok merak ediyorum, aradiginda sen sordugunde ne diyecegini
7 gün dağıtım izni kullandı zaten canım fisfisfis 23 gün izni kaldı, yanılıyor muyum kibilmiyorumkismile
7 gün dağıtım izni kullandı zaten canım fisfisfis 23 gün izni kaldı, yanılıyor muyum kibilmiyorumkismile
yine mi ya dicek canım pek bişey beklemiyorum ondan nasıl sinirliyim varya elim ayağım titriyor mide ağrısı,bulantım felaket
yaaa öğrendik artık şekerim çok sevindim senin adına
Duygu tam söylediğin gibi sabah 9da aradı aşkitom müsait olamadık dedi :1hug:olumunekankayizsmile
benim bir gün fazlaymış zaten ama bir gün de senden kaynkaklanıor fahriyem evcenim :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şekeriiiimm..netim yoktu gireemedım yaa
kız senın şafagınn hıc durmazmıı yerindekaydirigubbakcemile3
1 gün yanlıs yaptım o dogru ama senınkı 2 gün oynuyooo:1ninca:
selam canıımselam kızlar..a.s.
yerine göre değişiyor bizim acmeilik ısparta ydı 75 gün yaptı canım bazı yerler 30 gün yapıyor bazı yerlrer 20 gün belli olmuyorkızlar acemi birliğiini kimş 75 gun yapıyor yaaa o bölgeyemı bağlı görevemii???
Ben anlamadım bu izin olayını 7 gün toplam izinden düşülüyormu
yaaa öğrendik artık şekerim çok sevindim senin adına
içini ferah tut aklına kötü şeyler ggetirme hiç olur mu :1hug:
benim bir gün fazlaymış zaten ama bir gün de senden kaynkaklanıor fahriyem evcenim :1rolleyes:
selam canıım
yerine göre değişiyor bizim acmeilik ısparta ydı 75 gün yaptı canım bazı yerler 30 gün yapıyor bazı yerlrer 20 gün belli olmuyor
şimdi netten baktım canım dağıtım izni 30 günün içindeymiş:a015:
tatlikis, cnm sen çok sevecen birisin bence erkek arkadaşınla ilgili bu olaylar seni yıpratmamalı.çok daha sağlıklı ilişkiler yaşayacağın zamanın olacak gibi geliyor bana. Dediğim gibi 53 gün daha sabret ama ona olan sevgininde gözlerini kör etmesine izin verme :1hug:
saol canım benim sende öylesin
saolun kızlar yorumlarınız için
aklıma gliyo bişiler
umarım benim yanlış düşünüyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?