Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[ı]canım eğer bişey yapıcak olsaydı faceinden senin fotografınıda kaldırırdı değilmi?[/ı]

bilmiyorum inanki şu an hiç sağlıklı düşünemiyorum
doğru söylüyorsun ama neden siliyor onu anlamıyorum
şey demişti işte gören akrabalarım felan arıyor hayırlı olsun felan diye dedi bu mu rahatsız ediyor onu anlamıyorumki özgecim

canım ben baktım silmemiş öyle olsa senin fotografınıda yaptgın yorumlarıda silerdi.. bi çok sebebi olabilir bunun yangına körükle gitmeye gerek yokki bence çok sakin ol bunu düşünme o arayıncada biraz sohbetten sonra sor bakalım ne olmuş. sinirli olma sakın mantıklı bi cevap vericektir eminim.üzme kendini

bi sanie şimdi ilişkisi var diye mı gözüküyor tam olarak bakamıyorum işyerinden ya
tamma canım çok saol

selamm kızlaropuyorumnanaktan
4gündur netim yoktu gelemdim özledımm yakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin susum ya nerelerdesiiin? nabersin?

Son 25 günnnnmafoldumben 25 gün sonra başlıo şafaklarmafoldumben

canım benim sen de şimdiden eziyet yapma kedine yaa.. lmaz: tadını çıkart şu anda, ilk günler zor olacak ama zamanla dayanmayı sonra da sabretmeyi öğretecek sana bu zaman, sen sadece biteceğini bil, kabullendir kendine gerisini zamana bırak, günler geçiyor bak hepimiz 460dan başladık ben 188deyim, kimileri 4-5lerde kimileri 70lerde kimilerii 200lerde 300lerde... başlayınca ilk günler zor ama sonrası şafak azaldıkça insan heyecanlanıyor o geldikten sonra neler yapıcaza dönüyo iş.. ve zaman geçiyor... kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin şafağını kıskandığımkaydirigubbakcemile2

oyy canım benim hoşbuldum nasılsın?
opuyorumnanaktan
selam melayım nasılsın

selam burcum iyiyim tatlım da sen nasılsın face meselesi mi var bilmiyorumkismile
41 kere maaşallah canım şafağınıza, darısı da başımıza inşallaaaah...
nasılsııın? nası gidiyo hazırlıklar aklinialirimsmile

canım benim çok teşekkür ederim darısı çabucaktan başınıza olsun inşallah:Saruboceq:
çok iyiyim ben sen nasılsın?opuyorumnanaktan
hazırlıklar tam gaz devam ediyo heyecan doruklarda:asigim: çok güzel bi duygu ya Allahım hemencecik sizede nasip etsin inşallahhhh
:lepi:

bende iyi gibiyim bir an önce mesainin bitmesini bekliyorum
eet vardı ama takmıyorum arayınca halledicem o konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…