- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.141
kızzlaarr ben geldimm çok sıcak dışarısııı yavvv.nasıl çalışosunuzzzz
kızzlaarr ben geldimm çok sıcak dışarısııı yavvv.nasıl çalışosunuzzzz
bendeee çalışmıorum valla hep öğrenci kalsak keşke çok güzel bölee:lepi:hoşgeldinnnna.s. ben güneşlendim valla balkonda çalışmadığım için :kedi: ama felaket susadım yaaa :gitme:
canım bende bi alışverişe çıktım bir haftadan sonra öldümm allah kolaylık versinnnopuyorumnanaktanh.g esincim
felaket hemde valla izde klima var anlamıyorum mesai bitiminde düşünüyorum eve nasıl gidicem diye
pantalonn yapışıyor bacakalrıma ya
bendeee çalışmıorum valla hep öğrenci kalsak keşke çok güzel bölee:lepi:
canım bende bi alışverişe çıktım bir haftadan sonra öldümm allah kolaylık versinnnopuyorumnanaktan
bendeee çalışmıorum valla hep öğrenci kalsak keşke çok güzel bölee:lepi:
canım bende bi alışverişe çıktım bir haftadan sonra öldümm allah kolaylık versinnnopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz a.s.
sarilalem neler aldın kendine bakiim?
canım gömlek aldım bi tanee o kadar ablamın doğumgünü vardı ona hediye aldık annemlee bide pasta aldıkk..ablama da paşabahçeden değişik bişey aldık böle porselen gibi..bgn kutlama yapıcazzz:sm_cool:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz a.s.
sarilalem neler aldın kendine bakiim?
işte o zaman süper olurrsempatiksalakcinnihep öğrenci kalsak ama maaşımız da olsa kaydirigubbakcemile3 offf suuuuuuuu delikafadulden
sempatiksalakcinniben gelince kurutuorum burayı kimse konuşmuyoo vallaa
kızlar yazıcılar neler yapar?? askeri yazıcı olan var mı? bi de kurye olabilirmiş o zaman hep dışarda olcakmış tel serbest olcakmış ama ben istemedim sürekli gidip gelmesini. belli olmaz tabi.
canım var tabiki ekleyebilirsin dicem ama benimki eklenmioo sen özelden yaz ben seni ekliyimmolumunekankayizsmilehehehe hayy allah seni napmaya:)
esincim fecesin var mı
Selam kızlarrr
hg devrema.s.
hoşbulduk devrem:1hug:
azalıyo gittikçe günlerimiz ne güzel ya geçen yıl deseler inanmazdımkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bakalım şimdi iyisiniz dimi
canım gömlek aldım bi tanee o kadar ablamın doğumgünü vardı ona hediye aldık annemlee bide pasta aldıkk..ablama da paşabahçeden değişik bişey aldık böle porselen gibi..bgn kutlama yapıcazzz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?