Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldinnnna.s. ben güneşlendim valla balkonda çalışmadığım için :kedi: ama felaket susadım yaaa :gitme:
bendeee çalışmıorum valla hep öğrenci kalsak keşke çok güzel bölee:lepi:

h.g esincim
felaket hemde valla izde klima var anlamıyorum mesai bitiminde düşünüyorum eve nasıl gidicem diye
pantalonn yapışıyor bacakalrıma ya
canım bende bi alışverişe çıktım bir haftadan sonra öldümm allah kolaylık versinnnopuyorumnanaktan

canım bende bi alışverişe çıktım bir haftadan sonra öldümm allah kolaylık versinnnopuyorumnanaktan

hep öğrenci kalsak ama maaşımız da olsa kaydirigubbakcemile3 offf suuuuuuuu delikafadulden

dünden beri ço felkaet hava ya

amin tatlım saol
kış gelsin istiyorum ya yeterrrrrrrrrgamyoncuiremsu

kızlar yazıcılar neler yapar?? askeri yazıcı olan var mı? bi de kurye olabilirmiş o zaman hep dışarda olcakmış tel serbest olcakmış ama ben istemedim sürekli gidip gelmesini. belli olmaz tabi.

canım benimkii askere gittiğinden beri hiç iyi hissetmioduu gereksiz işe yaramaz bi adamım ben diodu günde 8 saat kıpırdamadan nöbet tutuodu çünküü:lepi:taaakkii yazıcı olana kadarrralkisalkisalkis..yazıcı olduuu bi rahatladı anlatamam sanaa..hem vakit geçio her şeyden önemlisi sivildeki gibi masabşında iş yapıosunn..çarşılarını her türlü ayarlıosun..benimki çarşıya çıkarken ehliyetine kimliğini bile alabilio yanii..nöbet tutmuosun ,nöbetleri sen yazıosunn..çok rahat çok vallaa.tabi biraz fazla çalıosun yatmıosun ama en azından vakit geçio bencee öyledee..benimki istese her hafta ift çarşı yazar kendine ama yazmıoo komutan derse çıkıo..çok sevindim canımm yazıcı olmak iyidirrvereliniortakolumunekankayizsmile

Lady'niiiiiiiiiiz geldii kaydirigubbakcemile2 oh bi güzel du$ aldim kokularii sürdüm geldim bayanssulusmile uzun süredir evden cikmadigim icin hep esofmanla oturuyodum , süslendim oturuyorum $imdi kendime geldim cok sükür zemuszemus

kizlar gecmi$in ma$allahi var iyi kaynatilmi$ yine sonra okurum sakin bi zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…